שאלה לרמי ולאלי

שאלה לרמי ולאלי

היי רמי כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן - הכל כמה זמן אימון? אלי - כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן וכמה זמן עורך האימון. מעוניין לדעת איך ממש מקצוענים מתאמנים . כמה שנים אתם כבר מתאמנים? מאיזה גיל? מה מטרות האימון שלכם? שחר.

amitdd

New member
ואם אתם כבר עונים

אז בכתבו את המשקלים שלכם בתרגילים מרכזיים(סקווט,דד-ליפט,לחיצת חזה וגם לחיצת כתפיים וכפיפות ידיים)

אלי ו.

New member
תשובות

מתאמן 3 פעמים בשבוע (למעשה לפעמים 3 וחצי, פעם בשבוע לילד יש חוג ליד חדר הכושר אז אני עושה אימון "השלמות") אימון משקולות לוקח כ 50-60 דקות, ה"חצי אימון" לוקח כ 30-40 דקות. מתאמן כשנתיים וחצי. הגעתי לחדר כושר במצב של עודף משקל רציני והמטרה שלי היתה להוריד שומנים. אחרי שהורדתי את מה שרציתי (30 ק"ג) נשארתי בשביל הכיף ובכדי לא להשמין חזרה. כיום המטרה שלי היא פשוט להשתפר במה שאפשר. לא מחפש להיות "גדול" או לעשות סקוואט של 250 ק"ג. כבר בן 35, עם שלושה ילדים אז פיתוח גוף תחרותי זו לא בדיוק שאיפה. משקלים: חזה - 110, סקוואט 145, דדליפט בערך 120 (לא בדקתי RM1 כבר 3 חודשים) בזמן האחרון ויתרתי קצת על דדליפט לטובת Clean משולב עם לחיצת כתפיים (עוד לא קלטתי את ההרמה ב 100% אבל זה בכ"ז כיף אדיר) לידיעתך, "מקצוענים" לא מתאמנים בצורה מאוד שונה ממני וממך. ההבדל הגדול זה כמה "חזק" עובדים וגם המעקב אחרי האימונים והתזונה. אני בפירוש לא "מקצוען", לפחות לא בתחום חדרי הכושר. רק מאוד מתענין בנושא.

יש לך חתיכת ידע בשביל "רק" מתעניין

ועוד בשביל אחד שרק לפני שנתיים התחיל עם זה. אני בשוק. הייתי בטוחה שיש לך עבר ספורטיבי רציני ושעשית הסבה להייטק רק בגלל העתיד.

אימונים

בתוכנית הנוכחית האימון הוא AB, ארבעה אימונים בשבוע (2+1+2+2), סטים של 12-15 חזרות, 60 שניות מנוחה בין סט לסט כאשר האימון לוקח כ-60 דקות. משקלים בתוכנית הנ"ל לחיצת חזה - 95 ק"ג סקווט - 270 פאונד לחיצת כתף - 30X2 ק"ג

למעלה