שאלה לרותי

אקס תות

New member
שאלה לרותי

שלום רותי! הפורום שלך פשוט מרתק! רציתי לשאול, וסליחה על ההצפה, אני נשואה טריה (כמעט חצי שנה) והייתי רוצה לדעת מה היה הקשר שלי לבעלי בגלגולים קודמים... כמו כן, האם תוכלי לומר לי מה הקשר ביני ובין אחותי התאומה ואימי? עוד שאלה, מדוע אבי הורס לנו את החיים? במיוחד לאחותי ואימי. האם זהו תיקון כלשהו? ושאלה אחרונה, מדוע כשמישהו עושה לנו דבר מה רע (מבחינה רפואית בדרך כלל) הוא מת באופן טראגי (לרוב תאונת דרכים) תודה רבה רבה. אקס תות

רותי 11

New member
אקס תות יקרה ../images/Emo140.gif

היי חמודה אכן הצפת וברשותך אני אענה לך על שאלה אחת בלבד כי זה מצריך ממני המון לענות לע כל כך הרבה שאלות בבת אחת. ואני אתחיל מהשאלה האחרונה שלא ממש הבנתי אותה, למה את מתכוונת בזה שאת שואלת על מישהו שמזיק לנו ומת באופן טרגי לא שמעתי על זה, אולי תבהירי יהיה לי קל יותר להתייחס. לגבי אביך מדוע הוא מתייחס כל כך רע לאימל ואחותך אני גם לא יכולה לענות כי זה להיכנס לפרטיות שלו ואין לי את האישור שלו לבדוק. וכעת אני אענה לך עליך ועל בעלך - כמובן שאני אבדוק תקופת חיים אחת עכשיו מה שאני אכתוב לא בהכרח יסתדר עם מה שאת עוברת איתו כרגע יכול להיות שזה גם יהיה בדיוק ההפך ממה שקורה איתכם כיום. אני רואה אתכם בישראל - גם זוג צעיר את על סוס והוא הולך לצידך ומוליך את הסוס, אני רואה שזה היה בתקופה מאוד צעירה של המדינה שלנו, ויכול להיות אפילו לפני קום המדינה, יש ביניכם אהבה רבה, הוא די סוגד לך שם, ואת מצידך די נהנית מתשומת הלב והאהבה שהוא מרעיף עלייך, מה שאני מקבלת זה שאתם לא הצלחתם לממש את הזוגיות שלכם הוא מת ואתם עדיין לא הצלחתם אפילו להינשא אחד לשני, הוא נהרג מאיזה מערב של ערבים או משהו כזה והם יורים עליו. מה שבאתם לעשות ביחד היום זה בעצם לממש את אותה אהבה, כמובן שהיו ביניכם עוד תקופות חיים אחרות שישפיעו על חיי הנישואין שלכם, אבל מה שמראים לי כרגע זה אחת מהם ודווקא משהו יפה שהיה ביניכם.

אלמקס

New member
ואווו בישראל, זה עוד לא היה בפורום שלנו../images/Emo104.gif

איזה קטע שזה בישראל, מגניב לא?! כל אחד פה ששואל שולחים אותו לכל מיני תקופות מהאגדות ופתאום יש מישהי מפה...

אקס תות

New member
תודה רבה! והבהרה...

היי רותי. בקשר למוות של מי שפוגע בנו, זה מאוד מוזר, היה איזה רופא שלא הסכים לטפל באחותי ולבדוק לה את הלב... אימי רבה איתו והוא אמר שהיא בסדר גמור(חשדו בבעיה אצלה כי היתה לי בעיה בדופק ואנו תאומות) לאחר זמן מה גילינו שהוא מת בתאונת דרכים. חזרנו לעשות בדיקה צל רופא שקיבל אותה וגילו לה חור ענק בלב (שכמובן תוקן בניתוח לב פתוח) סיפור נוסף: שכן שלנו גידל צמח שגרם לי ולאחותי להתקפי אסתמה ושיעול קשים (אנחנו אסמטיות) אימי ביקשה שיגזום את הצמח כך שלא יגיע אלינו ...הוא לא הסכים ומת גם הוא בתאונת דרכים. היתה גם עוד אישה אחת שאני לא זוכרת את הסיפור שלה. בקיצור מפחיד. אגב, בעלי אמר לי שהוא ראה מישהו צולע שאומר לו לשמור עלי (בעלי רואה מלאכים או משהו בסגנון הזה אני לא מבינה מה בדיוק), זה מתאים בתיאור לסבי שמאוד אהבתי והתאבד ללא רגל (הוא סבל מאוד מכאבים נוראייםעד ההתאבדות) האם יש סיכוי שזה נכון? תודה רבה. ותודה על החיבור לגלגול קודם

רותי 11

New member
צריך לבדוק למה זה קורה

לכם - לכולנו יש שומר ותאמיני לי שדברים כאלה לא קורים סתם ככה אלה ששומרים עלינו לא מזיקים לאחרים, הדברים לא עובדים ככה בבריאה

אקס תות

New member
אולי אלו צירופי מקרים? איך אפשר לבדוק את זה?

היו עוד הרבה אנשים שעשו לנו רע מאז ולא קרה להם כלום.... לדוגמא אדם שהרס לאימי את החיים והוא צריך לזרוק את הכיפה שלו לאסלה.. ולא קרה לו כלום, למרות שמגיע. ואני לא סתם אומרת על כל אחד דברים כאלו. רב בישראל רודף בצע. איך אפשר לבדוק מה זה בדיוק? אוכל להעזר בבעלי בכך?

רותי 11

New member
את בהחלט יכולה להיעזר בבעלך בצורה מסויימת

הוא יכול לשאול את אותו אחד שהוא רואה את השאלות הנ"ל, ולשמוע ממנו ישירות את מה שיש לו לומר - אבל הוא צריך להבין (בעלך) שאם הוא שומע דברים לא ממקום של אהבה וסלחנות זה אומר שזה דווקא משהו שלילי לידכם ולא משהו חיובי לכן חשוב שבעלך ישמע את מה שיש לו לומר ועוד משהו אל תאמרי לבעלך כלום אל תכיני אותו לזה רק תבקשי ממנו שישאל ותראי מה התשובות גם חשוב שישים לב לתדר של הדברים איך זה נשמע לו איך הוא רואה את אותה ישות ואני בהחלט אשמח לענות לך לגבי זה.

למעלה