שאלה לרותי

Dafna101

New member
שאלה לרותי

היי רותי דף קודם היתה שאלה על מתאבדים ואמרת כל זה עניין של גילאים ושמות ובהתאם לכך הדברים נקבעים אם לחזור מיד או לא ,לא כל מי שמתאבד חוזר מיידית אבל כל מי שמתצאבד מתחת לגיל 35 זה קורה לו. מניין את יודעת שהגיל הוא 35 ? ואני שמעתי שמי שמתאבד הולך לכף הקלע\גהנום או נשאר פה תקוע בין העולמות כרוח רפאים כי הוא פגע בגוף שאלוהים נתן לו, במתנה הכי יפה שקיבל בחייו...

רותי 11

New member
Dafna101 היי חמודה

ראשית המידע הגיע בתקשור (לא אני קיבלתי את זה ) שנית גיל 35 זה גיל של התחלת מעגל נשמתי חדש בדרך כלל אנחנו עוברים כברת דרך ארוכה והספקנו לעשות או לעבור הרבה בחיים שלנו עד לאותו גיל, לכן עד לגיל הזה אם חלילה אדם מתאבד אז הדברים נבדקים קצת שונה כאשר נשמה יורדת לעולם ה יא יורדת ב - 10 חלקים חווים וכאשר אדם מתאבד הוא צריך לקבל את "האישור" של שאר החלקים כדי לשהוא לא יחזור מיידית כי כאשר אד םמתאבד הוא קוטע לא רק לעצמו את החוויה הוא קוטע את זה לעוד 9 חלקי נשמתו, וכמובן גם לאותם אנשים שאיתם הוא סגר "חוזים נשמתיים". יש מצבים שאם רואים שההתא בדות של אותו אדם לא "הזיקה" לשאר הסובבים אותו (והכוונה היא לא לצער האישי בעקבות האובדן) אלא לשיעורים ואולי זה מסיט אותם לשיעורים אחרים חשובים אז מן הסתם אין לו למה למהר ולחזור לכאן. כמובן שכל זה לא תקף לגבי אנשים שיש להם אותיות צבריות בשם כמובן אם הם אמורים לחיות חיים ארוכים.

Dafna101

New member
היי רותי תודה על התשובה

אז בעצם מה שקיבלת בתקשור זה שכל מי שמתאבד מתחת לגיל 35 חוזר לכאן אוטומטית ? ולאחר כמה זמן ? "כמובן שכל זה לא תקף לגבי אנשים שיש להם אותיות צבריות בשם כמובן אם הם אמורים לחיות חיים ארוכים." שאלה שניה ... מה זה אומר אותיות צבריות בשם ?

רותי 11

New member
היי חמודה

ראשית זה לא משהו שקיבלתי בתקשור ישיר וציינתי את זה - זה מידע שירד בתקשור ולא אני זאת שקיבלתי את זה. עכשיו לגבי אותיות צביריות זה מתייחס לאותיות שנמצאות בשורש השם שהן שלוש האותיות הראשונות של השם. והאותיות הן - ל',ט, והאותיות הסופיות למי שיש אות צבירית בשם זה מעיד על כך שהוא בא לעשות עבודה למען הכלל או שהשיעור שלו או התיקון שלו באו לעזור להעלות את הצביר שלנו שהוא צביר העם היהודי (צביר=מצבור נשמות) אצלהם זה לא בדיוק עניין של בחירה חופשית זה צו נשמה.

רותי 11

New member
אצל כל אחד זה אינדבדואלי

אבל איפה שיש קושי שם בעצם יש מה לתקן או ללמוד

danmordechay

New member
שאלה בקשר לצו הנשמה

שלום לכולם עבר קצת זמן מאז שכתבתי פה מאחר ואני נמצא בדרום אמריקה... אך תמיד אני מקבל השראה מלהיכנס מידי פעם ולקבל קצת חכמה :) עכשיו לשאלה רותי מעניין אותי האם אפשר לגלות את "צו הנשמה" הזה שציינת לפי מה שציינת השם שלי מורה על כך שבאתי לעשות איזושהיא עבודה למען הכלל ? אך בשם שלי יש רק 2 אותיות (דן) כאשר אחת מהן צבירית... מה זה אומר? תודה ! דן

רותי 11

New member
danmordechay היי

גם הבנים שלי נמצאים בדרום אמריקה האמת שעכשיו הם במכסיקו וזה לא ממש בדרום בכל מקרה השם שלך מעיד באמת על קטע של אות צבירית הווה אומר שאצלך אכן באת לעשות משהו למען הכלל במקרה שלך האות הסופית שלך מעידה על התיקון שלך הכוונה שהתקיון שלך מעלה את הצביר ומה לעשות שבחרת לחוות את הקצוות וזה בסדר הכוונה לקצוות זה ימין ושמאל.

danmordechay

New member
תקיון ? צביר ?

את האמת אני קצת מבולבל... יש את צו הנשמה... שזה רק של יהודים? כלומר באתי לעשות איזושהוא תפקיד מסויים... האם אני יכול לגלות מהו? עכשיו תיקון זה קשור לקרמה נכון? משהו שעשיתי שעליו אני אמור להתגבר בחיים האלו? ואיפה הצביר נכנס פה לתמונה? למה רשמת "התיקון מעלה את הצביר" ? לגבי הקצוות... מה הכוונה ימין שמאל? (לא נראה לי שהתכוונת לתס"כים צבאיים
) תודה שוב דן נב אולי מקסיקו זה לא כ"כ דרום אבל את יודעת איך זה... עולם קטן...

רותי 11

New member
כולנו במקור שייכים

לצביר שונה. כשהגיעו לכאן ראשוני המתיישבים על כדור הארץ הם הגיעו מהרבה מקומות, חלק מהם זה היה היהודים, בכל אופן ככה הם נקראים היום. תיקון בהחט קשור לקארמה ומה זה אותו תיקון אני בהחט לא יכולה לומר אותו אתה תגיע אליו לבד מתי זה יקרה גם את זה אני לא יכולה לומר לך. כי תיקונים זה גם עניין של גיל או יותר נכון מתי נפגש עם אותו אדם שמולו עלינו לתקן. מה שאנחנו עושים פה זה ראשית למען הכלל או יותר נכון למען הבריאה וזה נעשה דרך כל התהליך שאנחנו עוברים, דרך השיעורים התיקונים והחוויות שלנו.

נושא האותיות מענין

איך אפשר לדעת?אילו אותיות ?מה זה אותיות צביריות? האם תוכלי לפרט על נושא האותיות אשמח מאוד

רותי 11

New member
היי חמודה- אני אביא לך

כאן קישור לאתר שלי ושם יש הסבר על האותיות והמספרים ועוד כמה דברים אם זה יעניין אותך

למעלה