שאלה לראפיד

rockninja

New member
שאלה לראפיד

יש מצב לקריית סולו? שמעתי שמטרו התחיל לעבוד עם ראסטה קישקשתא, אני לא רוצה לסכסך או משהו, פשוט רציתי לדעת אם כדאי לחכות לשיר דיסק שלך עליו, או לפחות לשיתוף פעולה עם ראפרים אחרים איי קיי איי אם סיז אייי קיי אייי פושטקים קללנים איי קיי איי אם פי שלוש נקודה קום מכל מקום לוליינים תודה מראש רוק נינג'ה תמיד רציתי לדעת מה קרה עם אבי תניניו לא ראיתי אותו מאז כיתה ו' היו שמועות שהוא גבה וזה ועדיין צוחקים עליו שוואה במבי אבי רוצה פיתה עם חומוס וכל הקטע הזה אבל אמא שלי אמרה שהיא ראתה את אמא שלו והיא מסרה לי ד"ש למרות כל מה שקרה אז עם בלה שהיא קראה לי לרועי ונדמה לי גם לליעד או תום לא זוכר מי עוד ונבהלנו והיינו צריכים לחכות איזה שעה שהם ידפיסו מכתב מסכן עם שגיאות כתיב אם אני זוכר נכון הכל היה בגלל רז שהתבכיין שירד לו דם מהאף למרות שהוא ידע טוב מאוד שזה הגיע לו בגלל מה שהוא עשה אבל אולי זה היה מוטי?... ומה הקשר לסרט הצילצול? הסרט מוכיח שאם היוצרים רוצים להפחיד הם מסוגלים ועוד איך עם התמונה המפחידה של הגופה, אבל הם לא הגזימו אם זה ורוב הסרט מעניין ולא מפחיד אני מבסוט

Rapid נאור

New member
תשובה רצינית לשאלה טיפשית...

לא, כרגע אין מצבה על קריירת סולו, אני מרוצה מאוד מהמצב שאני נמצא בו, ונהנה מהעובדה שאני עובד עם מטרו, אחד האנשים הכי מוכשרים שאני מכיר. בקשר לעניין עם ראסטה..? מילה אחת.. הא?!?!?! שיהיה, השטויות שאתה פולט פה קטנות לעומת זה...

Rapid נאור

New member
כן, יש שיתופי פעולה עם ראפרים אחרים

ולא, דיס אחד על השני לא תשמע בקרוב

Captain Ass

New member
הוא רוצה לדעתי..

או שקל או במבה או בלון.... אין להתייחס לדבריו ברצינות, הוא מתנהג כמו הדודה שולה לפני ששלחנו אותה לבית משוגעים.. האיי קיו של ראפיד הולך ונעשה שלילי - בדיוק כמו שקרה לדודה שולה האהובה
ראפיד.. יש לך עוד תקווה!! אם תבוא לחנות שלי ושל יונתן ותעשה גלח מגניב, גם תקבל את גלח שני בחינם וגם בלון בלתי נראה - אולי ככה האיי קיו שלך יעלה ויהיה חיובי (כמו שתמיד הוריך קיוו)

Captain Ass

New member
הכל חביב +

(כאילו הכל בסדר כזה כאילו כזה כזה אתה יודע כאילו מן כזה כזה כאילו כזה)

rockninja

New member
"אם יש מתים למעלה בשמיים..."

"אני רואה אותו הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות לבד טו לי לי לי לו רק להבין אותו שווה את כל הס-בל, כדאי לבנות גם בשבילי-הי, עוד ארון אחד ע ו ד א ר ו ן א ח ד ! ! ! -היהודים, אימפריה, "עוד ארון אחד", "מציאות נפרדת", "היי אמא אני ברדיו"

Captain Ass

New member
"אם אין מתים למעלה בשמיים..."

"אני לא רואה אותו, יש עננים, יכול להיות שאם אני אצעק לו: לה לה לי לי לו לו לה, אולי הוא ישמע.. אמנם יכול להיות שלא - אז למה לי את כל הס-בל ואת כל הב-מבה שיש לי בארון? ב א ר ו ן!!!!! ולא במזנון או מתחת לכיור, כי אין לנו, אנחנו קמצנים וגם קצת גיבנים אבל זה לא קשור לכל הס-בל והב-יסלי שאין לי בארון! ב א ר ו ן!!!!!" -הגרוזינים,חצי אמפריה, "עוד שקל במקרר", "עוד חטיף מתחת לאף"

rockninja

New member
צטטן,

ואני חוזר צטטן, אחי תקשיב לי טוב אתה בחור טוב כידוע לי ולסצינה אתה מהסוג הזה של אנשים שבא לשוק ואומר: מה the fuck כל כך מסריח פה גאד דאם איט קראפינג ווית' שוז!!!!?!?!?!?!?! ואז שהשמנמוכה הזאת ליד הדגים עונה לך אתה עושה כל של פלוץ ובעלה מאשים אותה חחחחחחח זה קורע אותי כל פעם מחדש הנה אפילו עכשיו- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם קצת עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחח טוב עבר. חחחחחח נו בסדר מה זה קטע גדול קשה להתגבר. מכל מקום וזמן, ואני לא מטפחת, שולחן לחמישה נגמר? חחחחחחחחחח איך מקנזי הזקן אמר שהיא משחררת יותר מנלי חחחחחחחחחחחח

Captain Ass

New member
אני כבר מפחד ללכת לשוק

בטח ידקרו אותי בגב אם אני אסתובב לאחד המוכרים.... וזה לא מצחיק אותי... אפילו עכשיו: וגם קצת עכשיו P:

rockninja

New member
כן כן כן כן כן כן כן

כן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כןכן כן כן כן כן כן כן

Captain Ass

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא ועוד לא אחד

rockninja

New member
*מאש*

*מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *מאש* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *עוז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז* *לבאנג קוראים רז*

Captain Ass

New member
חח שרוט.............

*שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט* *שרוט*

Captain Ass

New member
חחח צודק/ת

שמעתם אנשים!! תתרחקו מסמים!!!! זה לא בריא לנמלים אשר מנסות להתחמק מרגליהם של בני משפחתו של קובי בבית של שולה!

למעלה