שאלה לקשת בשמים

שאלה לקשת בשמים

שמתי לב למשהו מוזר: בעבר שאלתי אותך אם את חברת מרכז, וזו היתה תשובתך: "הפעם לא נבחרתי, כי היה דיל נגד ראש הרשימה, שאחר כך נפטר". מצ"ב קישור להודעתך. ובכן, כולנו יודעים מי הוא אותו ראש רשימה- המדובר באמנון מנדה ז"ל מהרצליה, ואת אף הראית כאן בעבר שאת מכירה את עולמי, שהוא גם מהרצליה. השאלה שלי היא כזו: אמנון מנדה היה איש מובהק ביותר של שרון, ובמחנהו אף התמודד אלי לנדאו, אחד מחבריו הקרובים של שרון. הוא הפסיד לאיציק שישיצקי, שהוא איש מובהק של נתניהו. ועכשיו לשאלה: איך זה בדיוק, שמבין שני המחנות, זה של נתניהו זה של שרון, את הצטרפת דווקא למחנה של שרון? איך זה בדיוק מסתדר עם כל מה שכתבת כאן נגד שרון בשנה האחרונה? לא למותר לציין כי הבחירות לועידה התקימו זה לא מכבר, ככה שלא ניתן לטעון שלא ידעת על מעללי שרון וכו´. טענותייך כלפיו התחילו הרבה קודם. שימי לב: את זו שכתבת שלא נכנסת כי היה דיל נגד מנדה.

Roobie

New member
אין סוף לשחיתויות אצלכם, אה? ../images/Emo6.gif

סתם, הייתי חייב... באמת יהיה מעניין לשמוע את התשובה של שרה´לה

אני בכלל לא מתפלא- תצטט אותי

תראי לי מקום אחד שבו כתבתי את מה שטענת. אני מאוד מבין למה מפלגת העבודה שונאת את הליכוד. כי זה באופי שלה לשנוא.

../images/Emo98.gifבכלל לא חשבתי על זה...

תגידי שרה? איך זה מסתדר באמת? בחודשיים החארונים את רושמת לנו פה דברים על מחנה שרון שלאדם מחוץ לליכוד כמוני נדמה כאילו מחנה שרון הוא משפחה סיציליאנית ושחברי המרכז תומכי שרון הם משהו בין בורים ועמי ארצות ופושעים אלימים. כיצד זה מסתדר עם זה שדה פקטו גם את היית חלק ממחנה שרון? האם תפקדת כסוס טרוייאני או כסתם סוסה ללא אידאולוגיה שעבור כיסא במרכז הליכוד מוכנה לוותר על עקרונותיה?

שאלה יהיו כל הצרות שלך בחיים,,,,,,;

אני אגלה לך סוד,,,,,,,, גם אמנון ז"ל היה איש של ביבי,,,,, הוא ומישה ארנס הם אלה אשר ביקשו והביאו את ביבי לליכוד מתפקידו באו"ם. בהלויה של אמנון,ביבי ספד לו מכל הלב. לפני שנוצרו המחנאות בליכוד בגלל חבורת שרון-אמנון היה מחובר לאלי לנדאו כל השנים-הקשר הזה חייב גם הפעם את אמנון לגשת במחנה המשוייך לכאורה לשרון,למרות שהיו לו שם הרבה אנשים שתמכו בנתניהו. שים לב שנתניהו ניצח בגדול בשרון בכלל .המחנות לא אמרו דבר לגבי התמיכה בהמשך לראש המפלגה ולבחירת הנציגים. בשיבעה ,הועלו בשיחות עם אלי לנדאו טענות נגד שרון-לנדאו אמר שאכן,ביבי ראוי וששרון חייב לפנות את מקומו.לנדאו היה שבור. אז זהו,זאת האמת כולה.

עדיין לא ענית לי

תראי, אני מציע לך לא להסתבך בחצאי אמיתות. יכול להיות שאני יודע קצת יותר ממה שאת חושבת על הבחירות בהרצליה, ומבפנים. היה מחנה של ביבי ושל שרון, והיתה שם מלחמת עולם. כזו מלחמה, עד שאמנון לקח ללב יותר מדי. השאלה היא, ועליה עוד לא ענית, איך בן אדם שמזה שנה מטיף בכזו קיצוניות נגד שרון, הולך עם מחנה שמזוהה איתו, נגד המחנה של נתניהו. למה את לא הלכת עם נתניהו? לא לנדאו, לא אמנון, לא אף אחד אחר. למה את? ותתפלאי, אלה לא הצרות שלי בחיים. אני פשוט נהנה מזה (אולי בגלל זה בחרתי במקצוע שלי לעתיד), בלי קשר לפוליטיקה ולאדם זה או אחר.

עניתי גם עניתי.

בעיה שלך שאינך מקבל את הסברי. אני שלמה עם המהלך-עובדה שראש הרשימה עצמו היה איש שתמך בביבי. הרשימה היתה מעורבת,הסברתי כבר. שום קשר בין הרשימה לבין מה שהאדם משלשל בקלפי לראשות הליכוד או לחברי המרכז. אמנון היה ידיד והוא ביקש את עזרתי-מה כל כך קשה להבין?

אז אני מבין שאת מודה

הקביעה שרשימת מנדה ז"ל היתה מזוהה עם שרון היא דבר עובדתי. חיצונית לגמרי לויכוח בינינו. את מודה שתמכת ברשימה של מנדה ז"ל. לוגיקה פשוטה- את מודה שבבחירות לועידת הליכוד תמכת ברשימה המזוהה של שרון ואף התמודדת במסגרתה למרכז. זו זכותך המלאה, והסיבות לא מעניינות אותי. אני מודה לך על כנותך ומקווה להמשך דיון פורה בפורום.

אם הסיבות לא מענינות אותך,,,,,

אז או,שאתה שקרן,,,,,,כי שאלת אותי במפורש,שוב ושוב ,!!!איך אני,כתומכת נתניהו,תמכתי ברשימה של אמנון. כאשר אני עונה לך,שוב ושוב בהרחבה-אתה פתאום מכריז,בצדקנות מתחסדת-כהרגלך בקודש-,שהסיבות אינן מענינות אותך,,,,,,,, או ,שמה שמסתתר בהודעתך האחרונה,הוא רצון רדוד וקטנוני לנגח אותי ולהציג אותי כאחת שביצעה מהלך סותר,,,,,,,,,, אף כי,בסוף הודעתך,אתה מודה,"ברוחב לב",מתחסד כרגיל,,,,,שאני "כנה". אין לי בעיה להמשך דיון פורה בפורום-אך יש לי בעיה עם אנשים שאינם עומדים בכבוד מאחורי שאלותיהם החוזרות ונישנות,וחייבים להוכיח ,בכל מחיר,שהם כתבו את המילה האחרונה-גם אם היא הפוכה לסקרנותם/שאלותיהם הקודמות. בשורה התחתונה-יוצא,שאני אכן ה"כנה".

לא יעזור לך

1. איזה סיבות נתת? מכרת את עקרונותייך למען "ידידות"? את נתניהו מכרת עבור "ידידות"? כשאלה הסיבות, זה באמת לא מעניין אותי. 2. על השימוש במילה "שקרן" נאמר: הפוסל במומו פוסל. כי את זו שנתפסת כאן בשקר: הטפת לתמיכה בנתניהו ובאותו הזמן תמכת ברשימה של שרון, כנראה תמורת מקום במרכז. 3. אני, בניגוד אלייך, משלם כעת את המחיר הפוליטי של תמיכה בנתניהו. זה לא מפריע לי. אני נשאר נאמן לעקרונותי: נגד מדינה פלשתינאית. 4. דרך אגב, זה נכון. אני באמת אומר את המילה האחרונה. מה המסקנה? לא להגיד את המילה הראשונה. את מוזמנת לנסות "להפיל" אותי כפי שאני הפלתי אותך. למצוא סתירה בדברי. מקומות ששיקרתי. מקומות שטענתי דבר אחד ועשיתי להפך. תנברי בכל מעמקי הפורום. כשתמצאי, תודיעי לי. עד אז, התותאה היא 0:1 לטובתי.

והנה עוד הוכחה ל"חוכמתך"

אני כתבתי בהודעה שלי: "אני מודה על כנותך". מודה במובן של תודה. להודות למישהו. את כתבת בהודעה שלך: "בסוף הודעתך אתה מודה שאני כנה". כלומר: מודה במשהו, מודה בעובדות, מודה באשמה. לא למדת אף פעם את ההבדל בין להודות על משהו לבין להודות במשהו? אולי זה כמו ההבדל בין "תארים" ל"תוארים"?

לוגיקה היא לא הצד החזק שלך.

כי ברגע שאתה מודה על קיומו של משהו-אתה מודע לקיומו. איך אפשר להודות-מהמשמעות"תודה"-בלי להודות בעובדה שעליה נאמרה התודה? כשתגמור להתפתל מהסבך הלוגי,ותנסה למצוא מוצא-תעבור בבקשה לנושא הבא= אם,מלכתחילה סיפרתי ושיתפתי את כולם במעורבותי ברשימה של אמנון-ללא הסתרה,ללא זיבולי מוח-ובד בבד הבעתי את תמיכתי לאורך כל הדרך,וכולם עדים כאן-בנתניהו,,,, מה הביג דיל שנתפסת בו,ודשת ודשת בו-? הרי תמיכה ידידותית ברשימה מעורבת!-שמפאת אילוצים עתיקי יומין,ראש הרשימה היה מחוייב לאלי לנדאו-למרות תמיכתו בנתניהו!-לא הופכת אף אחד לתומך שרון בפועל. ההצבעה בקלפי אינה תלויה ברשימה -היא אישית ואינטימית. הליכה ברשימה כל שהיא,תלויה בגורמים שונים ומשונים-אין לה ולהצבעתו האישית של האדם שום קשר ממשי. באותה מידה יכולתי לומר שאני חברת מפלגת העבודה כתוצאה מנדר שנדרתי בזמנו,,,אך אני תומכת בנתניהו,,,,,,,, מה שחשוב הוא אקט ההצבעה בפועל-והצהרת הכוונות שהאדם מצהיר כלפי העולם. בנוסף-לאחר שאתה מנדנד לי בשאלות חוזרות על הסיבות לסתירה לכאורה,,,,דבר המוכיח שאתה מודע-לא מודה,,,מודע!,,,,לעובדות שהצגתי-אתה רק רוצה לדעת מדוע--------- אז אני עונה לך. ואז ,אתה,עונה לי,"שהסיבות לא מענינות אותך"!,,,,,,,,חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב כשל לוגי=אם הסיבות לא מענינות אותך-למה שאלת אותי?! ואם משהו אחר עניין אותך-הרי שהוא היה ברור כבר קודם!!!!!!!!!! הרי זו הסיבה ששאלת אותי!!!!!בגלל הסתירה כביכול,,,,,,,,, אז אתה שואל לגבי ידיעה ברורה -שואל שאלות לקבל הסברים-ואחר כך טוען,שרצית לדעת "רק"את התשובה שמעצם קיומה,שחור על גבי לבן-החל כל הטימטום הזה. ואם אני אכתוב לך ש"אני מודה לך על צביעותך",,,,,,,,,,מה זה אומר? א-שאני מודה -אומרת תודה- על קיומה של הצביעות? ב-שאני לא מודה -מודעות-שאתה צבוע? ג-שאתה צבוע? סמן בעיגול את אחת התשובות,,,,,,

תשובות

1. מעתה ואילך אני מתכוון להתייחס לשטויות שלך פעם ביום בלבד. יש כאן מספיק אנשים רציניים שלא ערקו מהמפלגה ומגיעה להם תשומת הלב שלי. 2. כרגיל, את נופלת ואז מתפתלת. איך אפשר להגיד תודה בלי להודות בעובדה וכיו"ב. מוצאת תירוצים וסיבות. העובדה היא שאת לא הבחנת בין שתי המשמעויות. 3. את משקרת ביודעין. את מעולם לא סיפרת שתמכת באמנון. סיפרת את זה רק אחרי שאני שאלתי אותך אם את חברת מרכז, וזה היה אחרי הבחירות. תבדקי טוב את הקישור שצירפתי ותיווכחי מי השקרן בינינו. 4. אני אכן שאלתי שאלות כדי לקבל הסברים. משהתקבלו הסברים שקריים, הגעתי למסקנה שההסברים לא מעניינים אותי. 5. אני מסופק אם את בכלל יודעת מה זה לוגיקה חוץ מזה ששמעת פעם את המילה. 6. אני אומר לך תודה (לא מודה חמודה, אומר לך תודה, שיהיה לך קל להבין) על זה שעזבת את הליכוד. עשית שירות טוב לליכוד. במסגרת הניקיון שמעונינים כעת לעשות בליכוד, עזיבתך היא דבר מבורך.

לא סימנת את התשובה הנכונה,,,,,,,,

,,,להודות למישהו על משהו,,,,,,,,,מה זה אומר? עזיבת מפלגה בגין שחיתות ואי עמידתו של ראש המפלגה על עקרונות המפלגה-זו "עריקה" שלי????? ניסוח וסיגנון התשובות וההכרזות שלך מביע את המבוכה בה אתה נמצא מול המציאות המתהווה סביבך. תסביר כיצד לא ידעת שתמכתי באמנון-אם אני זו שהעלתי את שמו,תארתי את מעורבותי וחזרתי והסברתי,במגבלות הפורום הפומבי-,את קשרי ומהלכי וסיבותיהם????? לפני שאתה זורק מסקנה משמיצנית ,שאני שיקרתי-תספור עד 10,ותחשוב היטב האם ראוי לך להגיע לדרגת הקשרם,,,,כנראה השהות הארוכה יחדיו עשתה את שלה,,,, יכול להיות שהסברי אינם טובים בעינך-אך אל תברח מהעובדה ,שאתה הוא שביקשת לשמעם -שהם האמת העובדתית-שנסוגת בהכרזה פתאומית ש"הם לא מענינים"!,-למה לא מענינים?כי קלטת שאין לך קייס מהותי-והיית חייב,בגלל אופיך,למצוא משפט אשר יציג אותי באור קלוקל. מתאים לך להתפס לבררה הטכנית-במקום למהות שתארתי=ראש הרשימה עצמו,כמו גם הרבה מהמשתתפים,היו מתומכי נתניהו!!!!!!!!! שהליכה ברשימה מסוימת,אינה מחייבת ברגע ההצבעות עצמן. בדיוק כפי שבתוך רשימת הליכוד-ישנם שרים המתנגדים מהותית לשרון,אך נמצאים בממשלתו!! מה תאמר על כך? אם הליכתי העכשווית,בעת הזאת,גורמת "נקיון" לליכוד-כנראה שעיניך נעצמו במכוון מול פירוק העקרונות והליכלוך ששרון עצמו הביא על הליכוד. אתה תשאר בתוך הסחי,תאחז בקרנות המזבח המפלגתיים,אני הולכת לחפש מישהו אשר מייצג טוב יותר ובנאמנות את השקפת עולמי. לא ראיתי באף מקום שאמרת מילה אחת עקרונית נגד שרון-אתה משת"פ נפלא למה שמתרחש והתרחש,,,,,,,, כיצד תמיכתך המוצהרת בנתניהו מתיישבת עם שתיקתך התמוהה בנוגע למעשיהם של שרון/עומרי? זו השאלה שלא שאלת את עצמך----הכי קל להסיט את הנושא משרון,אלי. העזת להטיל דופי בי! אך לא בראש המפלגה שלך!מעשה מאד אמיץ וישר,,,,,,,, אני אעזור לך,,= כיצד זה אדם אשר נכנס לליכוד כאיש ימין עקרוני-כך הציג עצמו- נבחר תוך הטית בחירות בהווה-ובעבר עשה דיל עם ברק וש"ס כדי למנוע מנתניהו להבחר,,,,,, נעשה ראש המפלגה ןראש הממשלה-והכריז שהוא בעד מדינה פלשתינאית,בניגוד למצע מפלגתו ששלחה אותו! בניגוד להחלטת המרכז! בניגוד להחלטות ועדות הליכוד! שבז לרצון בוחריו-האמיתיים-לא הקנויים/שמאלנים שעומרי צרף,,,, איך זה אפשרי? איך זה שאתה סולח לו,,,,,,,,עובר על כך לסדר היום,,,,,, ומה מפריע לך בחיים?????אני דווקא,,,,,,,,, לא שרון-לא עומרי-לא השחיתויות-לא איבוד הערכים- אני!

Charlie

New member
עולמי? ירון עולמי מהרצליה?הוא עדיין

פעיל הליצן הזה? מה איתו, מה תפקידו היום?

למעלה