שאלה לקראת גיוס....

PCingAddict

New member
שאלה לקראת גיוס....

קודם כל - שלום! (אני חדש ואין לי מושג מה הולך פה..) דבר שני - אולי מישהו פה קיבל זימון ל-"פרוייקט גאמא" של המודיעין?

no one0

New member
ברוך הבא....

אממ... אישית אני לא בדרך למודיעין... אני מוצאת את זה די משעמם... אבל יש כמה אנשים איתי בשכבה שממש עברו הרבה שלבים במיונים למודיעין, ככה יכול להיות שהם יכולים לספק קצת מידע... אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשאול, ואני אשאל אותם ואחזיר לך תשובה ביום רביעי... (מחר אין לי בי"ס... רגעים קטנים של אושר...)... לילה טוב.

apl

New member
יוכלו לענות לך ביתר דיוק בפורום

מתגייסים.. אחלה פורום עם אחלה אנשים שאולי תוכל לנסות את מזלך ולמצוא מה מו מי.. ושאלות נוספות שלך בקשר לצבא תוכל גם לשאול וכו..

PCingAddict

New member
אוקי..תודה!

no one - אולי תוכל\י לשאול אם מישהו נבחן כבר לפרוייקט גאמא? ואם כן - אם הוא\י קבל\ה תשובה... (יותר מידי \\\\\
)...

no one0

New member
אמרתי שאני אברר...

וביררתי!!! אז ככה מסתבר שיש אנשים שבכלל לא עברו מיונים אחרים במודיעין ועדיין קיבלו זימון לזה בשבוע/שבועיים האחרונים. דיברתי עם מישהי שכבר עברה את זה, היא אמרה שהמבחנים הם רק על תכנות מחשבים, ומן הסתם, זה גם התפקיד עצמו... חוץ מזה היא אמרה שהמבחנים לא כל כך קשים, חוץ מאיזה נושא על התיכנות של החלקים הפנימיים של המחשב או משהו כזה, שאף אחד לא יודע אותו וכולם יוצאים ממנו מיואשים לאללה... וזהו בעיקרון, אם יש לך עוד שאלות אני לשרותך... שיהיה לך ערב טוב.

אני אחד שכמעט עבר הכל במודיעין

אני קיבלתי את הזימון של פרוייקט גמא, לאחר שמילאת את הטפסים של שחקים (יש כאלה שממלאים טפסים רק של גמא )הם מזמנים אותי למבחנים במחשבים. אם אני זוכר נכון מבחנים במחשבים בידע כללי, תכנות ואסמלבר. אני אישית לא עברתי את המבחנים האלה וגם לא רציתי בכלל. אבל במודיעין בתחומים אחרים כן עברתי

PCingAddict

New member
תשובה לך ול no one..

אני גם עברתי כבר את המבחנים... רק רציתי לדעת אם יש עוד כמוני שעשו את המבחנים האלה.. תודה בכל אופן לשניכם (או שתיכן)...

למעלה