שאלה לקיץ

BlackFairy1

New member
שאלה לקיץ ../images/Emo42.gif

בתור נערה מתבגרת שבמהלך החופש הולכת לישון לפנות בוקר וקמה בצהריים או אחר הצהריים, אני אוכל בסביבות השעה 3 {או מתי שאני לא קמה} 'כריות' עם חלב, וזהו. בדר'כ או ארוחת ערב בשעה ממש מאוחרת, או ארוחת צהריים...בערב. האם אני דופקת לעצמי את הבריאות ואת הגוף?

Souler

New member
הציניות פה בפורום כבר עברה גבולות

אם אתם רוצים להיות ציניים אז תפתחו פורום "ציניות" כמה שהסיטואציה מצחיקה אותך , אתה יכול רק לשער שילדה ששואלת שאלה כזאת יכולה בקלות לקחת את התשובה שלך ברצינות ואלפקה ההודעות שלך העלו לי חיוך על הפנים כמה פעמים אבל את דיי מפספסת פה כמה דברים עם ההודעות שלך אני מזמין אותכם לבקר במרכז להפרעות אכילה בתל השומר ולהבין מה אתם יכולים לעזור למנוע , או אפילו לראות למה גרמתם באותה הזדמנות

עצם העובדה שהיא שאלה את השאלה

מעידה על כך שהיא יודעת שמשהו לא בסדר בתזונה שלה, אחרת היא לא הייתה מעלה את החשש שלה. יש לי הרגשה שגם מה שהיא כתבה אינו מדוייק כל כך. תקרא שוב את ההודעה ותבין. וראה גם שאלה שלה בעמוד הנוכחי. אנו נשמח מאוד לעזור לה, אבל היא חייבת לתת פרטים מדוייקים ומלאים, וכמו כן לדעת לקבל תשובות שונות ממה שהיא מצפה.

ובהמשך לתשובתו הצינית של גיל ../images/Emo13.gif

נשמע שאת אוכלת מעט מדי, ולא מספיק מגוון. לא נשמע כמו משהו שטוב לבריאות, לגוף, וכו'.

למעלה