שאלה לצפוניות

איריס33

New member
שאלה לצפוניות

אני קוראת כבר כמה חודשים בפורום. יש לי ילד בן 5 וכבר שנה אני מנסה להכנס להריון. עם בני נכנסתי להריון טבעי אחרי המון נסיונות. הפעם בהמלצת רופאה החלטנו לפנות כבר למומחה לפוריות. אני גרה בטבעון ומחפש רופא פרטי שיהיה טוב,נחמד ומקצועי באזור. אני מדברת על אזור חיפה,טבעון,עפולה והסביבה. תודה איריס

mayaya

New member
את במכבי?

כי אם כן יש לי רופא מדהים, ד"ר ארליך שנמצא בחיפה במרכז הכרמל, יש לו המון נשים וכולן די מרוצות ממנו, ממש בן אדם!! אין לי מושג אם הוא מקבל מקופה אחרת (אם את לא במכבי) אבל שווה לך לנסות. מומלץ בחום
בהצלחה!

איריס33

New member
אני בכללית

אבל מחפשת רופא באופן פרטי ככה שזה לא ממש משנה קופ"ח. אני מעדיפה רופא דוקא באזור עפולה,אני עובדת שם וזה נוח. אם אין רופא שמומחה לפוריות באיזור עפולה,אני אפנה לחיפה. תודה! איריס

TWEETY =^.^=

New member
הייי איריס,,,

אנחנו קצת שכנות
אני יכולה להמליצ לך על האחד והיחיד באיזור והוא קלדרון שהוא גם מנהל מחלקה בבני ציון. הוא מקבל פרטי אצלו בבית באלוני אבא שזה קרוב מאוד ויהיה לך אחלה נוח. יש לו פה בקבוצה לא מעט גרופיות.

רירית

New member
היי איריס

גם אני מטבעון , בהחלט הייתי ממליצה לך על דר' קלדרון , אני חושבת שהוא גר בבית לחם הגלילית. הוא טיפל בי פעם אבל בטיפולים מזמן בביח' כרמל. הוא עובד גם ברוטשילד, כדאי ומומלץ. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה|חמסה? אם את מחפשת פרטי אז הבחירה האולטימטיבית היא דר' קלדרון, מקבל בקליניקה בבית לחם הגלילית. כרטיס חבר למועדון המעריצות אפשר לקבל בפורום
. נועם

קלדרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והוא מקבל בבית לחם הגלילית ולא אלוני-אבא. בזכותו פילפלת שלי
עכשיו בהריון
.

לי מ ו ר

New member
ההמלצה שלי היא גיסילביץ'

הוא מקבל גם דרך הכללית, בנצרת רמת ישי מגדל העמק ועפולה. הוא מנהל מחלקת ivf בעפולה. וחוץ מזה הוא פשוט מלאך, מטפל עם המון רגישות ואיכפתיות.

לי מ ו ר

New member
עוד דבר הוא מקבל כל יום בעפולה

במרפאת שיר"ן מעל בית מרקחת אסף, כל בוקר בין-7 ל- 8:30 בפרטי. את יכולה לפנות אליי במסר לפרטים נוספים.

למעלה