שאלה לציבור..

שאלה לציבור..

אני לא כותב פה כמעט, אבל אולי בכל זאת תסכימו לומר לי מה דעתכם. אני בן 25 ואני רוצה להתחיל עם מישהו שלומד איתי באוניברסיטה. יש כמה סימנים לזה שאולי הוא בקטע, אבל זה ממש לא חד משמעי. האם ללגיטימי לשאול מכר משותף (הוא מכר רחוק שלי, אבל קרוב שלו כנראה) או שזה לא לעניין לבקש ממישהו לעשות אאוטינג? בסופו של דבר אני אברר עם הבחור המיועד אבל אנחנו מכירים מעט מאוד ואני עדיין מתלבט מתי ואיך לעשות את זה. בינתיים, אני לא יכול להתרכז ומתנהג כמו ילד הורמונלי בן 15, לא נעים. עצות מישהו...?

ItsikH

Member
למה יש בעיה בברור עם המכר? זה לא אאוטינג לשמו, מותר לשאול עליו ולברר, זה לא שאתה מבקש את הטלפון שלו ממישהו (שזה דווקא לא לגיטימי לדעתי). באותה מידה תוכל גם לברר אם הוא תפוס. מתבקש אם אתה לומד איתו - להתחבר מכיוון הלימודים. אתה ממש ממש צריך עזרה במשוואות דיפרנציאליות

Colfax

New member
תעשה דבר פשוט.

א. בהחלט תנסה לברר אם הבחור בקטע. ב. תנסה להשיג את האי מייל שלו, או לחילופין את שמו המלא ותחפש אותו בפייסבוק, ואז או שתכתוב לו הודעה בפייסבוק או לאי מייל שאתה מעוניין בו ואם הוא בקטע וכל זה. אם אתה רוצה לשלוח לו הודעה בלי שהוא יוכל לזהות אותך, פשוט תשלח לו הודעה לאי מייל מכתובת האי מייל השנייה שלך (אם יש לך אחת כזאת. כדאי שתהיה). אם הוא יאמר לך: שמע גבר, אני סטרייט. רד ממני. אז לפחות תוכל לישון טוב בלילה כי אתה תדע שלפחות ניסית וגם תוכל להמשיך הלאה... אל היעד הבא.

blabla2088

New member
תתחיל בלדבר איתו

כאילו זה שיש לך קראש עליו זה נחמד והכל, אבל אולי במקום להזיל ריר תדבר איתו קצת. וכשזה יקרה אז זרוק מילים כמו "אוויטה" ו"גלאם" ותראה איך הוא מגיב. לגבי לשאול חבר משותף - לא רואה בזה בעיה. אבל אתה יכול גם לחקור את הנושא בפייסבוק, גריינדר ואטרף. קיצר לך על זה!

noyzel

New member
חחח לי יש פטנט בנושא לגלות

אני פשוט רואה חברים משותפים בפייסבוק. אם יש יותר מ-2 שאני יודע שהם גייז אז הוא גם !

רוני 2226

New member
תלך על הפוך

תשאל אותו אם יש לו חברה, ואולי הוא יספר לך שיש לו, אז תדע שהוא סטרייט, או שהוא בכלל יגיד לך שהוא גיי.

תודה לכולם.

בסוף הלכת על השיטה הישירה ושאלתי אותו בהודעה בפייסבוק. התשובה היא שהוא סטרייט. אבל אי חייב להגיד שעד שהוא ענה לי היייתי ממש בלחץ, כך שאני שמח שזה עבר מהר.

למעלה