שאלה לצורך סקר

urielofir1

New member
שאלה לצורך סקר

איך הייתם מגיבים אם הילד הקטן שלכם (אצלנו הוא בן 3) היה זורק את מכשיר הטלפון הביתי לבריכה???

iameden

New member
קודם כל הייתי קופצת לבריכה להציל את הטלפון p-:

זו שאלה שקשה לענות עליה היפוטטית מכיוון שסף העצבים הוא מאוד גבוה במקרים כאלה וסף השוק אף גבוה יותר. מכיוון שאני לא יכולה לשלול לו את דמי הכיס מעכשיו ועד הנצח, כנראה שלא היה לי הרבה מה לעשות מעבר לניסיון להגיב למה שקרה באותו הרגע (עונשים ארוכים או מאוחרים, בדר"כ לא כ"כ משפיעים). לכן, ככל הנראה אחרי שהייתי נרגעת מהרצון לתלות אותו על עץ (או תוך כדי), הייתי "מקפלת" הכל כדי ללכת הביתה. בפועל, זה היה כנראה מלווה בהרבה עצבים. אגב, אם זה משהו שקורה הרבה (ששובר את הכלים כדי לקבל תשומי) זה כנראה קצת אחרת ממצב חד פעמי של עצבים אבל כך או כך או כך, באמת קשה לדעת איך הייתי מגיבה אם זה היה קורה..

urielofir1

New member
מה הכוונה מקפלת הכל?

פשוט מסובבת את הגב ומקבלת את זה בשתיקה?

iameden

New member
ממש לא

יורדת לגובה העיניים ומודיעה שעכשיו הולכים הביתה כי לא הורסים דברים כי כועסים/רוצים תשומת לב. הייתי אורזת הכל ולוקחת את הילד הביתה. אם הייתי חושבת שיש משהו אחר שאני יכולה לעשות וקשור לכל מה שקרה, הייתי עושה אותו. עם כל הכעס, העצבים והקושי הכלכלי ושיברון הלב, צריך לזכור שבן 3 לא בהכרח יודע כמה עולה טלפון (הוא לא אמור לדעת) וגם לא בהכרח יודע שזה יהרוס את הטלפון לחלוטין כשיזרק למים. והוא בטח לא חשב על זה באקט אימפולסיבי... הבעיה היא שזה מעשה מחרפן וקשה לזכור את כל הדברים האלה באותו רגע :-/ הרבה יותר קל לדבר בתיאוריה ובדיעבד p-:

למעלה