שאלה לפרק 17 ספויילר

שאלה לפרק 17 ספויילר

ובכן. כפי שנודע לנו בתחולדה היא האנימגוס נגיני. מה שמעורר לי כמה תהיות ניכבדות. א. כיצד נודע לוולדי עליה. ב. מתי הוא חשב להפוך אותה להורקוס. ג. האם היא הסכימה לזה או שזה ניכפה עליה. ד. האם הסיבה שהיא מאריכה ימים כ``כ זה בגלל שהיא נחש. וסתם לידיעה חשבתם על זה שהיא קניבלית.

ועוד דבר

שהארי לובש את התליון הוא לא יכול ליצור פנטרוס. זה ממש מזכיר את הטבעת שפורדו נושא גם היא מדכאת אותו ומאפילה אותו. והשאלה היא איך זה שההורקוס שנימצא בתוך הארי לא מאפיל עליו כמו התליון.

איך הגעת לזה? ../images/Emo58.gif

בתחולדה היא לא שום אנימאגוס, בתחולדה מתה כבר(לא ידוע מתי) ונגיני נכנסה לגופה שלה.

נו באמת

זהו שינוי מפתיע מכיון העלילה הכללי. היה איזה היגיון בעולם הקסמים. עכשיו זה התבלבל לחלוטין. זה נישמע כמו סיפורי לאבגוד.

נו באמת

זהו שינוי מפתיע מכיון העלילה הכללי. היה איזה היגיון בעולם הקסמים. עכשיו זה התבלבל לחלוטין. זה נישמע כמו סיפורי לאבגוד.

Orion132

New member
למה אין בזה הגיון? זה פשוט קסם אפל

נגיני היא נחשה בלתי רגילה ו-וולדמורט הוא קוסם אופל בלתי רגיל.

אבל אבל

הסברת איך נגיני ניכנסה לגופה. עכשיו רק תסביר לי איך היא יצאה משם. הרי נחשים לא אמורים לדעת לעשות קסמים. וגם תסביר לי איך היא ידעה להדליק נר בפמוטות. ראית פעם נחש מדליק גפרור? מזל שהיא לא הציעה להם סיגריה.

Orion132

New member
אתה חייב לשים את הסימן ../images/Emo58.gif בכותרת

וולדמורט עשה קסם אפל כלשהו שחיבר בין התודעה של נגיני לגוף של בתילדה (זה כאילו הוא שם את המוח של נגיני בבתילדה). אני לא אומר שהגוף הענקי של נגיני ישב מקופל בתוך הגופה של בתילדה. אני חושב שוולדמורט נתן לנגיני אופציה להשתחרר מהגוף הזה מתי שהיא חושבת לנכון, וברגע שזה יקרה הוא ירגיש את זה ויבוא מיד - כי זה אומר שהיא תפסה את הארי.

עכשיו הבנתי

תודה. אפרוש לישון לי בבטחה בלא לגלות שהגופה שלידי היא עם מוח של נחש.

למעלה