שאלה לפסיכולוג:

זוהר22

New member
שאלה לפסיכולוג:

אני בת 23 בעוד כחודשיים, לפני 4 חודשים סיימתי מערכת יחסים עם של 6 שנים. נכון להיום אני לבד וטוב לי ככה. מתחילים איתי המון גברים ואני לא מוצאת את עצמי!? אני לא יודעת מה אני רוצה טוב לי לבד אבל אני רוצה כבר גבר , בעצם זאת הבעיה שלי אני לא יודעת מה אני רוצה!!!? השאלה שלי היא אם וכאשר הגבר שלי יגיע אני אדע את זה? מה אני אמורה להרגיש? בנתיים אני לא מוצאת עניין בכלום ובאף אחד... אני לא יודעת מזאת אהבה ואם זה מה שצריך בכדי שאני ארצה באותו גבר...אני קצת מסובכת עם עצמי ואני לא יודעת איך להסביר את השאלה שלי? מקווה שהצלחתם להבין?! האם אני צריכה לבחור את הגבר שלי רק עם אהבה או לחילופין עפ"י שיקולים אחרים כגון:בחור טוב, נאמן, מעניק ומבוסס כלכלית?...אני רוצה להבין אם מה שקורה לי עכשיו החוסר וודאות הזה זה מצב טבעי? נורמאלי? אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי הדבר הכי נוח לי זה לישון ולחלום חלומות...מה עושים? מקווה שהבנתם???

גרא.

New member
יתכן שאהבת את חברך לשעבר,אך

לא היית מאוהבת בו..ובין היתר,זן יכולה להיות אחת הסיבות לפרידתכם..אחד הדברים שקשה לדעת ביחסי גבר-אישה,הן בדיוק השאלות שאת מעלה,איני יודע אם יש קריטריונים מוסכמים על כולנו,כייון שכל אחד מצפה,או מייחל וחולם על משהוא אחר..יש האומרים כי כאשר מופיעים הגבר,או האשה הנכונה,נוצר מעין קליק..שקשה להגדירו,אולי מסר אנרגטי העובר בחוט השני בין השניים,ומקשר ביניהם..לגבי השיקולים.האם רק אהבה,או שיקולי נוחיות גרידא,כמו בחור טוב (מה זה?),נאמן,מעניק ומבוסס כלכלית..אין ספק שאם את מתאהבת בבחור כזה,הכל עשוי להיות מושלם..אבל הסיכוי לכך אינו גדול..אנשים נשואים רבים שהחלו את נישואיהם בקשרי אהבה,לומדים שבמשך הזמן,האהבה דועכת,אולי גם נשחקת, הקטנים שקודם,בעת החיזור,בפרוח האהבה,התעלמו מהם,צצים ועולים..חיי היום בזוגיות,בנויים על פשרה בין רצונות מנוגדים לעיתים,וכשאין הסכמה,האהבה נעלמת..הנישואין נהרסים..לא במקרה כל זוג שלישי בארץ מתגרש,כל זוג שני בדרך,ומרבית הזוגות בשליש שנותר,ממשיכים לחיות יחד באין ברירה (בגלל הילדים,,בגלל בעייה של רכוש וכו´..מכאן את יכולה להבין שההעדפה בין זוגיות מאהבה,או מכדאות כלכלית ונוחיות מהסוג שתארת,אולי עדיפה.האמנם??

למעלה