שאלה לפני קנייה

nami123

New member
שאלה לפני קנייה

שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות galaxy s2 מאחת החנויות הפרטיות. בחיפוש בZAP יש חנויות שמוכרות עם תמיכה בעברית ויש חנויות שמוכרות עברית חוקית. האם באמת קיים דבר כזה עברית חוקית ויש הבדל בין הגרסאות? האם ההבדל משמעותי? תודה רבה?

"עברית חוקית" WTF? חחח

א. אין דבר כזה חוקית או לא חוקית, יש סיכוי שהכוונה שלו שזאת עברית של הייבואנית/מפעילות, רק בעיה קטנה, הגירסה הזו מאוד מאוד מבוגגת ובגלל שיש בה את השטויות של המפעילות המכשיר לא עובד כמו שצריך. ב. תמיכה בעברית זה אומר (בעצם מובנה אפילו במכשיר מחו"ל) שיש קריאה/כתיבת עברית מובנית, מעבר לזה יש תיקון עברית שמסדר בעיית יישור לימין ותו לא, בגדול זה לא סיפור רציני, האופציה השניה וכנראה רק מגירסת המפעילות זה "עברית מלאה" שכוללת גם ממשק (תפריטים) בעברית מלאה.

nami123

New member
תודה!

אני מניחה שאני אנסה להבין למה הם מתכוונים בעברית חוקית בשיחת טלפון.

חייב לציין שהרום של אורנג' מפתיע לטובה

קניתי מפרטי והתקנתי רום של אורנג', עובד מעולה. את האפליקציות אפשר להסיר, אני פשוט יצרתי ספריה ודחפתי אליה את כל האפליקציות המיותרות שמגיעות עם הרום.. לא יודע אם זה משנה אבל הקו שלי באורנג'. יש מצב שיש רומים שחוסכים קצת יותר בסוללה אבל חוץ מזה אין לי שום מילה רעה. אני כבר כמעט שבועיים עם הגלקסי 2.

voguemaster

New member
הרום של סאני די שמרני ואמור לספק חיי סוללה

די טובים בכל אופן. אין לי ממש תלונות לרום שלהם. הוא פשוט ועושה את העבודה. מי שרוצה עיצובים וכל מיני דברים מסביב יכול להתקין משהו אחר.

לסאני יש רום שלא קשור למפעילות?

עד כמה שידוע לי סאני מתקינים רום שמתאים למפעילה שאליה הקונה משויך, לא ידוע לי על רום "נקי"... הרום עברי? מאיפה אפשר להוריד? תודה מראש...

למעלה