שאלה לפני קניה

gingi12

New member
שאלה לפני קניה

אני מתכוון לקנות מחשב נייד הדגמים הבאים בחשבון הם lg le50-5lse או ,dell inspiron6000 נאמר לי שlg le50-5lse מתחמם ומגיע לכדי 60 מעלות האם נכון הדבר ועד כמה זה קריטי ולכמה מעלות מגיעים באופן כללי מחשבים אחרים ו DELL בפרט אודה על תשובה מהירה

טל שו

New member
לדעתי

ברמות המחיר שלהם יש מחשבים הרבה יותר מתקדמים במיוחד אמורים הדברים לגבי אכות המסך והמעבד שלא מתחממם כלל!! ראה לדוגמא בקישור הזה: http://www.cnab.co.il/student/Members/Default.aspx?cat=3&dep=0&i=2&lng=he גילוי נאות: אני עובד שם...

levikon

New member
של איזה חברה המחשב?

לא כתוב שם כלום. כלומר, מי האמא והאבא של המחשב?? כלומר, בשביל סלרון 1.5 בלי חברה מוכרת אתם רוצים 5500 ש"ח?
טוב...

טל שו

New member
של המותג שלנו: Canab

בתוספת של 700 ש"ח אתה מקבל אותו עם סונומה 1.73 דיסק 80g ומסך 15.4 TFT WXGA כונן קומבו. זיכרון קש 2M ועוד בקשר ל מי האבא? רוב המחשבים הניידים בעולם מיוצרים באותם 5-7 יצרנים בסין אנו מייבאים ישירות מאותם קווי ייצור עם 5 תווי תקן בינלאומים ! לא תמצא במחיר הזה שום מחשב שאפילו משתווה שים לב לחומרות כולם של ענקי טכנולוגי מוכרים: chipset intel מעבד אינטל, כרטיס מסך אינטל וכו', הכל כאמור יצוק במפעל (זה לא כמו מותג פרטי בשולחניים שמרכיבים את החומרות בארץ)

levikon

New member
ועדיין, עם כל הכבוד.

אני מעדיף לסמוך על חברה כמו IBM, LG, DELL, ACER וכ"ו. רק בגלל שהם כן הסתכנו ושמו את השם שלהם על המוצר של אחת מ5-7 המפעלים בסין. בכל מקרה, מאיפה אני יודע אם זה לא מוצר סוג ב', סוג ג'? מאיפה אני יודע איזה בקרת איכות המוצר עבר? גם טלוויזיות ורמקולים מייצרים כמעט רק בסין. אתה רוצה להגיד לי שאין הבדל בין טלוויזיה של טושיבה או סוני שיוצרה בסין, לבין טלוויזיה של ITT או PILOT?? רוב הסיכויים אפילו שהן חולקות אפילו את אותן הרכיבים ומיוצרות באותו המפעל. אבל איכות הבנייה והגימור... במחשבים ניידים. הנייד הוא הרבה יותר מסך כל חלקיו. להבדיל ממחשב ביתי בנייד הכל צריך להיות מהוקצע ובדוק אלפי פעמים. הרי נייד סובל התעללות שמחשב נייח אפילו לא מאמין שקיימת..... בכל מקרה, איחולי הצלחה במכירות. כנראה האנשים בארץ עדיין לא מוכנים לצאת עם הרגשה של פראייר ובגלל זה מוכנים לקנות תוצרת עלומת שם במעט פחות. יפה. איך אומרים? פראירים לא מתים רק מתחלפים....

טל שו

New member
levikon, מדובר במחשבים שעברו בקרת

- אכות קפדנית ביותר, המחשב אכן סוג א מהוקצע, עם עיצוב ורמת גימור שעולה ב 2 רמות מהמחשבים שהוזכרו לגבי זיכרון DDR2 וכרטיס מסך חזק: ATI RADON X600 ניתן לקבל בדגם NB 70i שבא גם עם כרטיס טלוויזיה ועוד... במחיר 7,700 ש"ח כאן כבר מדובר במחשב נייד סופר יוקרתי לצערי לא ניתן להשוות אלו אף אחד מהדגמים שהוזכרו כאן הוא פשוט 3 רמות מעל !! (אולי את ה DELL D 810 שנמכר ברמות של 9,500-12,500 ש"ח) בנוסף יש עלו 3 שנות אחריות לא הייתי רוצה להגיב לחלק האחרון בהודעתך, אך פרייר לדעתי מי שלא ירצה לחסוך מה שאתה מכנה מעט פחות = 3,000 ש"ח חיסכון + 900 ש"ח הרחבת אחריות ז"א סה"כ חיסכון של לפחות 3,900 ש"ח

Jan22

New member
תראה ,בעבודה סבירה

כלומר ביצוע משימות שלא צורכות הרבה זיכרון ועבודת מעבד ,הטמפ' לא אמורה לעבור את ה38 ,מאידך ,הרצת משחקים / תוכנות כבדות תגרום להעלאת טמפ' המחשב; הכל תלוי בסוג המשימה אותה מבצעים .

למעלה