שאלה לפירגה

חיהג

New member
שאלה לפירגה

אני למדתי שיש ביממה 24 שעות... מתוכן חלק ישנים, חלק עובדים, חלק נהנים..... נראה לי לפי ההספק שלך, גם ביצירת מתכונים חדשים, במענה סבלני לכל שואל, שאצלך יש יותר מ-24 שעות.... ספרי לנו איך סידרת לך.... פשוט מלאת הערצה לך ולפעלך

pirge

New member
זהו, לפעמים אני מרגישה שאני מטרד ומכבידה

מדי על הפורום. בעלי אומר שאני מכורה. אולי. חבל שאני לא צעירה ב-30 שנה כדי ללכת ללמוד ולהתפתח יותר בנושא. אני אוהבת את הפורום ואת כולכם ונהנית מאד מכל שעה ובכל שעה שאני פה. וזו התשובה הכי הכי שעולה לי לראש כרגע.

תגידי את שפויה??? את מלכה איזה מטרד

אני חשבתי שיש לי אוצר עשיר של מתכונים ותפריטים והתבלבלתי מלראות את הספרים שלך, יואוא את צריכה להוציא ספרררררררררררררררר בכל אופן את נהדרת והמלכה שלנו, כל הכבוד לך, אני למדה ממך המון, ותודה. קבלי זאת כמחמאה אדירה כי אני באה מתחום המזון.

חיהג

New member
פירגה התחושה שלך מוטעית לחלוטין תראי

את כמות הפניות אליך, תראי לכמה מתחילים את עוזרת לעמוד על הרגליים ולקבל קצת בטחון להמשך הדרך. הרי פונים אלייך כמו לאורים ותומים... ואת לא מאכזבת אף אחד. זה מטרד? זו יחודיות ולב רחב, ובטוחני שהרבה שנים אותם אנשים להם עזרת בשעת "צרה" או נתת להם את האפשרות להצליח ולצאת עם חיוך רחב ומלוא החופן מחמאות , יזכרו אותך ולך צריך להיות סיפוק מן העובדה הזו. ולגבי הלימוד, אולי יש לך מה ללמוד.... אבל אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל.... אז המשיכי בדרכך, ונראה לי שאם נאסוף את המחמאות , התודות והברכות של חברי הפורומים לספר ( כמו המתכונים ), לא נצליח לסיים אף פעם וכן ירבו. מחכה למפגש כלשהו שבו אצליח להכיר אותך.

ruthi226

New member
מטרד?? לכי מיד לפינה!

את כל כך מעשירה את הפורום. כל הספרים שלך (בעזרתה האדיבה של שוש האחת והיחידה), הודפסו והם מככבים אצלנו בבית. המשיכי לשגר מתכונים נהדרים ולהנות במטבח!

חיה ג ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

קחי כסא ושבי כמה דקות מול הפורום ותראי שבאמת קשה להתנתק .
הפורום ממכר. פירגה אוהבת לעזור ואוהבת את הפורום לכן כששואלים היא מיד עונה. הלוואי וכל המומחים של הפורום (כל אחד בתחום שלו) היו עונים מיד , ובטוח לא היית רואה את פירגה הרבה . אני בכל אופן אשמח אם כולם יחזרו וישתתפו באופן פעיל כמו קודם. שתהיה לך שבת כייפית

חיהג

New member
תודה על הברכה אלא שאני לא חדשה רק

סמויה. לו היית יודעת כמה מתכונים יישמתי וכמה למדתי.... פשוט נהדר. יש כאן כשרונות כאלה שאני מתגמדת... ומרגישה רצון לעשות ולנסות עוד ועוד. ולכן על ההשקעה הרבה באיסוף וגיבוש החומר לספרייה נוחה לשימוש, כל הכבוד באמת מלאת התפעלות.אני יודעת כמה קשה ומפרכת עבודה כזו ועל כך הערכתי. אתן ספריית הבישול הכי טובה שיש. ...

למעלה