שאלה לפותרים

romi_a

New member
שאלה לפותרים ../images/Emo52.gif

האם אתם באמת יכולים לפתור חלומות או שזה סתם? מיכון שלי יש 3 חלומות שאני מרגישה שיש קשר מאוד חזק בינהם. אני יודעת מה הקשר בינהם אבל השוני הוא שהחלום הראשון חלמתי בכיתה ב´ השני חלמתי מלפני שנתיים והחלום השלישי חלמתי בדצמבר שהיה. אז האם אתם יודעים לפתור או לפענח חלומות או שזה סתם לפני שאני אגיד את שלושת החלומות?

תשובה לחולמת...

ברוכה הבאה!!! לפני שאת שואלת, תקראי קצת מהחלומות של חברי הפורום, תקראי את הפירושים והתגובות לפירושים....ו....הבנתך לא תאחר לבוא.... לשיפוטך ובהצלחה.... חלומות פז, רואה בכוכבים.

romi_a

New member
3 חלומות לפירוש....(קצת ארוך) ../images/Emo53.gif

טוב, החלטתי לספר את שלושת החלומות והייתי רוצה לשמוע את הדעות... (זה ארוך). החלום הראשון חלמתי שהייתי בכיתה ב´והיום אני בת 18: בחלום היה תקופה של סתיו, ראיתי את השכונה שליד הבית ספר היסודי שלי והרחוב היה שקט, לא היה אף אחד ברחוב והיה שלכת. על התמונה הזאת כאילו החלום היה שקופית בתוך שקופית, ראיתי כתיבת התנך. ממש איך כותבים את התנך, ובגלל שהייתי בכיתה ב ועדין לא למדנו תנך ושלא נדבר על כתיבה של התנך אז בו זמנית שמעתי ציטוטים מהתנך ואת מה שנכתב, מיכון שהיום שאני מסתכלת על החלום אז אני רואה את הציטוטים וגם שומעת אותם. החלום השני מלפני שנתיים: והחלום התחיל כך שאיזה יום ששי אחד אני ועוד שני חברים שלי החלטנו ללכת לטייל בטיילת. בזמן שהסתובבנו בטיילת החלטנו לרדת לחוף הים. על החוף היה הר שהיה מאוד גבוה. על הפסגה הייתה כמו כיתה שאפשר היה לשמוע סיפורים על התנך. כדי להגיע ולהיכנס לכיתה הזאת צריך לטפס על חבל שמאוד קשה לטפס על הר תלול. החברים שלי היו ראשונים ואני אחרונה. שהחברים שלי הגיעו לפסגה עזרו להם האחראים שם – שהם היו חרדים ודתיים – לעלות למעלה לעומת אצלי – שהגעתי לפסגה, הייתי בטוחה שגם הם יעזרו לי לעלות ולעזוב את החבל, אבל כשאני הגעתי, החרדים והדתיים אמרו לי: תרדי למטה! את לא מתאימה לכאן! תחזרי הביתה!!! הייתי בהלם, ונפגעתי מאוד שהם לא נתנו לי להכנס ואיך הם נתנו לחברים שהם לא ממש מאמינים באלוהים, להם נותנים ולי לא? למה?! ירדתי למטה, לא הייתה לי ברירה, התחלתי לבכות ואמרתי שזה לא פייר. החלטתי לטייל קצת על החוף והייתי מאוד עצובה והתחלתי לבכות. פתאום ליד שפת הים היה אוהל. כמובן מתוך הסקרנות החלטתי לראות מה יש בתוך האוהל. בתוך האוהל, ישב אדם מאוד זקן, עם זקן לבן והוא ישב באמצע האוהל והתחיל לדבר איתי. הוא ידע מי אני כי הוא אמר את שמי. את מה שהוא אמר לא הבנתי כי הוא לא דבר בשפה העברית היום יומית שלי אבל איך שהוא הבנתי את מה שהוא אמר, כאילו הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג והכל יהיה בסדר ואני אהיה מאושרת, השפה שהוא דיבר הייתה בשפה של התנך מיכון שהוא אמר לי אל תיראי. הוא גרם לי להיות מאושרת וגרם לי לחזור הביתה עם חיוך ואושר פנימי. אחר כך יצאתי ממנו וחזרתי הביתה בזריחה. כל הדרך חזרה הביתה הסתכלתי על הזריחה. החלום השלישי חלמתי בדצמבר שהיה: החלום התחיל ככה... איזה לילה אחד החלטתי ללכת לחברה שלי, כדי להגיע אליה כמובן הייתי צריכה להשתמש באוטובוס, התחנה נמצאת ברחוב הראשי, איפה שתמיד יש מלא אנשים, פקקים גם במציאות. הלכתי להתחנה, ופתאום היה פיצוץ ענקי, בום ענק, ואני לא נפגעתי, הרחוב ליד הבית שלי, אז החלטתי לחזור הביתה. זה לא היה פיגוע, זה היה רעידת אדמה, ראיתי בסביבה שהבינינים התמוטטו, מכוניות התהפכו, אנשים מתו, מלא דם, פצועים, האוטובוס שהייתי אמורה להיות עליו התהפך, כאילו היה תהו ובהו בכל ארץ ישראל. ובזמן שחזרתי הביתה ראיתי את כל האנשים הפצועים, והמראה פשוט מזעזע. וכול הזמן לדרך הביתה צעקתי אלוהים למה, אלוהים למה. שחזרתי הביתה והתפללתי לאלוהים בדרך שלא קרה כלום למשפחה שלי ולבית שלי, כשהגעתי הייתי בהלם מיכון שכל הבתים מסביב היו הרוסים והבית שלי לא. היה הריסות אבל לא לגמרי. פתאום בחצר שלי ראיתי את כל המשפחה שלי ועוד יותר הייתי בהלם כאשר ראיתי את הדודים שלי. אבל הייתי שמחה. והדבר הכי מוזר זה, שדוד שלי התקרב אלי ואמר לי רומי צריך להתפלל שלא נפגע, והוא אמר שצריך להתפלל בחדר שלי. נכנסו לחדר כל המשפחה ממש כולם, עמדנו ליד החלון ודוד שלי התחיל להתפלל חזק שיכולתי לשמוע אותו. פתאום לאט לאט התחיל עוד פעם רעידת אדמה, והפעם זה היה לאט ולא בבום. ואנחנו לא נפגענו וכל מי שהיה בחוץ ראיתי שהוא עוד פעם נפגע. כאילו מי שהיה איתי בחדר נשמר מהרעידה, אש מהסכנה שבחוץ וכל מי שהיה בחוץ ראיתי שהוא היה מת או נפגע. והחלום הסתיים שאני שומעת את התפילות והתחלתי לעצום את העינים שלי כי לא רציתי להמשיך לראות את הדברים המזעזעים, ואיך שהתחלתי לעצום חזק את העינים פקחתי במציאות את העינים וכך זה מסתיים החלום. וזהו.... על פי הרגשתי לשלושת החלומות האלה יש הרבה קשר והם לא יוצאים לי מהראש!!! מה דעתך?

JFK1

New member
פיתרון החלומות לרומי

שלוםלך בטרם התחיל הדגיש כי אני פותר חלומות בפורום עלפי התורה וספרי הקבלה. לאמיתו של דבר התרשמתי באופן חזק ביותר מהחלומות ועוצמתם ואין ספק כי הם נושאים מסר שמימי. אינני יודע מאיזה רקע את באה ומה מצבך הרוחני אולם עלפי החלום אכן יש תביעה ממך להגשים יכולות רוחניים הטמונים בך. החוט המקשר בין שלושת החלומות היא כוחה של תפילה . בכל החלומות זכית לישועה בזכות תפילה קצרה והמסר שניתן לך הוא שביכולתך לפעול גדולות ונצורות על ידי התפילה ומבקשים ממך לעשות כן. עלפי ספרי הקבלה הרואה תנ"ך או ספר תורה בחלומו יצפה לחסידות ולגדולה ובפרט שבכל החלומות הופיעו מוטיבים דתיים. הריחוק שחשת בחלומות הראשונים הפך לקירוב בחלום האחרון כשהמסר המרכזי כאן הוא שכל הריחוק תכליתו הייתה לראותך מתפללת ומנצלתאת רוחניותך לתועלת הכלל והפרט. בחלום האחרון ראית מציאות של אחרית הימים שאנו בעיצומה ורבים רבים חווים מציאות דומה בחלומם(תעיני היטב בפורום ותראי). לסיכום עליך להתחיל ולהגשים את הרוחנית שבך ולנצל את כוח התפילה שלך שעלפי שלושת החלומות הינו חזק. אשמח לקבל תגובה לחלום או כל שאלה שתעלה. בברכה J.F.K

romi_a

New member
ל - J.F.K

תראה, אני חילונית יש לי אמונה מאוד חזקה באלוהים ולפעמים יש לי הרגשות מאוד חזקות. בתקופה האחרונה, אחרי שחלמתי את החלום השלישי, החיים שלי השתנו, פתאום התחלתי לחשוב על העם היהודי. ומשום מה יש לי הרגשה רעה מאוד!!!! הרגשה של סוף רע. שזה יקרה עוד בדור שלי. אתה חושב שיש קשר להרגשה ולחלום?

המוסד

New member
אם יש אלוהים...

אז סוף כנראה לא יהיה כי בספר שלו נכתב כי "נצח ישראל לא ישקר" ככה שמובטח לנו הנצח שלמיטב ידעתי לא נגמר בדור הזה...אם יכלתי להציע לך אלטרנטיבה לחלומות שלך אז החלום הראשון נראה לי כמין משיכה לאל ולדת סתם משיכה טבעית. החלום השני נראה לי כמו תגובה פסיכולוגית להתקפות על החרדים בתקשורת ועל הבדלנות שלהם ועל התרבות שלהם ואולי געגועים לעברי הארצישראלי האמיתי ולא החרדים המסונתזים והגלותיים ובקשר לחלום השלישי זה נראה לי חלום שהרבה חולמים אותו בצורה כזו או אחרת והוא תוצר של המצב הביטחוני שקרוב לוודאי מלחיץ ומפחיד רבים וזה טבעי נ.ב אינני פסיכולוג או משהו דומה

JFK1

New member
תשובה ל ROMI

שלום לך אכן את שואלת שאלות נוקבות ולכן אשיב אליהם ואולי בדרך זו יוכלו חברי הפורום ששאלו אותי שאלות דומות לקבל תשובה. עלפי התורה הקדושה עם ישראל עתיד לעבור לאחר חורבן בית המקדש 5 גלויות. אדום, יוו, מדי רומי והגלות החמישית והקשה מכולם גלות ישמעאל. גלות זו קשה מכולם שכן אנו עתידים להילחם בבני ישמעאל המאמינים באל אחד וכולם נימולים מצאצאי אברהם אבינו. הגמרא אומרת ששמו ישמעאל משום שבשעה שתתרחש גלותו ישמע האל לזעקתנו. ידוע שגיל עולם 6000 שנה ואנו כיום בסוף המאה השמינית של האלף השישית. כל אלף שנים שקולים כיום אחד בבריאת העולם ואנו נמצאים עתה בערב שבת סמוך לכניסת השבת(ביחס של ימים לשנים). כל ספרי הקבלה ומדרשי חז"ל מצביעים על תקופתנו כעת הגאולה וכבר האריכה הגמרא בסימנים שיהיו בדור הגאולה שכולם אחת לאחת כבר התממשו. מלחמת ישמעאל תהיה שלב לפני גוג ומגוג שבו תהיה מערכה עולמית נגדנו על ענין ירושלים והשליטה בה. לפי חז"ל יהיו בתקופת הגאולה נסיונות קשים בעניני אמונה כאשר מרבית העם יפנה עורף ל5000 שנות יהדות ומסורת. רשום שלומדי תורה ימאסו והיהדות דירדף מבית ומחוץ. למרות הכל אנו עתידים בסוף המערכה לראות ניסים גלויים מעל הטבע עד להתגלות המשיח והשראת השכינה מחדש בעם ישראל. גם בגאולה הראשונה במצריים רק חמישית מעם ישראל זכה לצאת מהגלות ולשרוד את העבדות הקשה ("חמושים יצאו בני ישראל ממצרים-דהינו חמישית). הזוהר הקדוש מגלה לנו כי אלו שיצאו היו אותם בעלי אמונה שהאמינו בגאולה ובהבטחת ה´ לזכות בארץ הקודש. החלומות שחלמת מאפינים חלומות של רבים ממשתתפי הפורום וחלקם כפי שתוכלי לעיין שאל אותי בדיוק אותם שאלות. כפי שציינתי את חיבת לנצל את כוח התפילה שניחנת בו ולהתקרב לאותה רוחניות שאת חשה משיכה חזקה אליה. דעי כי כל המצטער על גלות ישראל זוכה לראות מתקומת ישראל ולכן יש לך זכות גדולה שרגשות כאלו מפעמים בך. אני מקווה שעזרתי לך עלפי בקשתך לקבל תמונה טובה יותר על הענין. אשמח להשיב על כל שאלה או ענין שיעלו. בברכה J.F.K

רות נ

New member
כך נראה בעיני הפתרון לחלומך

ראשית אתחיל שבהחלט נראה קשר הדוק בין חלומות וזה ידוע שחלום גורר חלום החלום הראשון: משקף ומזכיר לך את היסודות עליהם חיית משמע- חינוך שקיבלת בגיל הרך מהדהד עצליך חוזר ונישנה ,את זוכרת לרוב מילדותך את הציטוטים המחנכים שהוריך הסכילו להעביר לך החלום השני לוקח אותך כעדר למרומים מסוימים וזה יכול להיות דבר חיובי פיסגה , לימוד, אך את ניכנת בדרך אחרת משל אחרים את הולכת לפרוץ אחרת מהסטנדרט הרגיל של חבריך ,זה קצת מלחיץ אותך לא קיבלו אותך לאיזה שהם לימודים או עבודה או קורס אני לא יודעת ומזה את נלחצת אך לא ,אל לך להילחץ דרכך השניה מבורכת ,את רואה בה את הזריחה ,את מקבלת את ברכת הדרך מהאדם באוהל, ורואה את הזריחה כל הדרך הביתה . הייתי מהמרת - כי איני מכירה את הרקע שלך אך הייתי אומרת שאתם משפחה מלוכדת שעוסקת בעיסוק משותף את די דומיננטית במשפחה , ויכולה להשפיעה לטובה יתכן שהתערבבו אליך אירועי היום יום שקוראים -פיגועים וכאלה עם הדאגה למשפחה אך בגדול נראה שאתם מלוכדים ,ואת אחד הגורמים לזה אשחמ לקרוא תגובה באיי

למעלה