שאלה לפורום

Incognito1344

New member
שאלה לפורום

האחת, זו שאתה חולם עליה יומם וליל בלי הפסקה, והיא גורמת לליבך לפרפר; זו שכל מגע שלה, כל נשימה שלה, כל דבר בה מסעיר אותך. הריח שלה נשאר איתך בנשמתך הרבה אחרי שהיא הולכת, והטעם של שפתיה מתוק מתוק. אותה אחת שגם לא מאתגרת אותך מחשבתית. אותה אחת שלא ממש עושה לך את זה בראש, ולפעמים אתה מרגיש שאתה צריך עוד משהו מעבר, משהו שיגרה את מחשבותיך ולא רק את ליבך. השניה, זו שאתה נשאר פעור פה מולה, כשהיא אומרת משפט אחד שפשוט סוגר את כל הדיון; זו שיודעת לומר את הדבר הנכון במקום הנכון. שיודעת לגרום לך לחייך בסיפוק כי היא חזקה וחכמה - והיא כולה שלך. זו אותה אחת שעליה אתה לא חושב כל היום. אותה אחת שלא תכתוב לך שירים, ואתה לא תרצה לכתוב לה שירים בעצמך. אותה אחת שגורמת לך לחוש שהלב ריק למרות שבראש מתרוצצות המון מחשבות. אותה אחת שכיף לך איתה, אבל חסרה לך האהבה. אז צריך להתפשר? צריך לבחור באחת מהן? עם מי תבלו את כל חייכם מעתה ועד עולם? עם מי תלכו לישון בלילה ותקומו בבוקר? עם מי תלכו לבית קפה לבלות? את מי תביאו הביתה להורים? ואם צריך להתפשר? אז במי בוחרים? במסעירה רגשית... או במסעירה מחשבתית? האם צריך להתפשר?

amir_aikido

New member
לא בשום פנים ואופן

המצב שאתה מתאר הוא קיצוני לחלוטין. אני אישית לא הייתי מסוגל להיות בו בכלל. לא יכול לנתק בין הראש והרגש ולא נתקלתי בבחורה שיכולה להסעיר אותי רגשית בלי שתסעיר אותי גם מנטלית. נתקלתי הרבה פעמים בבחורות אינטיליגנטיות וסוחפות שלא עשו לי את זה, אך לא על כך אתה מדבר. בכל מקרה, אסור להתפשר. בלי אהבה אין טעם למערכת יחסים רומנטית !!! האהבה היא אבן היסוד של מערכת שכזו. אבל, אם האהבה שלך בנויה רק על תשוקה, מה תעשה כשהיחסים יהפכו לשגרה ? לכן, אסור להתפשר במצב כזה. הפשרה צריכה להיות מינון נכון של כל אחת מהתכונות. שיביא אותך להיות מאוהב באמת, בלי שתרגיש חוסרים. זה כמובן, בהנחה שאתה מחפש מערכת יחסים לטווח ארוך. אמיר

seadiver

New member
אחי , אתה לא בסדר

לפי דבריך הנך נמצא במערכת יחסים בין שתי נשים בו זמנית , לדעתי זה לא בריא הן מבחינתך והן לא פייר מצדך כלפיהן , אני אישית לא מסוגל לדבר כזה . שכן עליך לבחור אחת מהשתים מהר מאד או שלבסוף תישאר בלי שום דבר משום שהן יעלו עליך עם הזמן. הצעתי לך השתדל להבא להמנע ממצב כזה , משום שמערכת יחסים כרוכה בנתינה מלאה של שני הצדדים ולא יתכן שאחד מהשנים יחצה ליבו ויתפרפר בין השנים!!!

Incognito1344

New member
הבהרה

לא, אני לא נמצא במערכת יחסים עם שתי נשים בו זמנית. מדובר בהתלבטות כללית...

טל קר

New member
נו, אז מה הקטע, אתה חושב שנשים באות

בצורה בינארית של או שהן מושכות וטיפשות, או שהן מכוערות ולא מושכות? אתה מביא את הסטריאוטיפ של יפה וטיפשה לשיא חדש.

Incognito1344

New member
לא, לא, ממש לא.

מתנצל אם ככה הובנו דבריי. לא דיברתי על "יפה וטיפשה" או "מכוערת וחכמה". יכולה להיות בחורה יפה שלא אמשך אליה ולהיפך. אני מדבר על התייחסות סובייקטיבית שלי. הביני, טל, אני מדבר מתוך "מצוקה" קלה - לא מצאתי מישהי שאני יכול להימשך אליה גם גופנית וגם שכלית - תמיד זה היה "בינארי" כהגדרתך. אני תוהה אם זה עניין של מזל פשוט שלי, או שיש לי אישית בעיה - ובכל מקרה, אם נניח וזה המצב, מה עדיף - משיכה רגשית או משיכה נפשית. ולא התכוונתי ליפה וטיפשה. ממש לא. סטריאוטיפ מכוער שאני דוחה על הסף.

babe10

New member
זה לא עניין של מזל

זה עניין של חוסר מזל..
סמנטיקה..

voguemaster

New member
טל, נו באמת!

יכולת הסקת המסקנות של אנשים פה פשוט מדהימה!

אלדד26

New member
אם אתה לא נמצא במערכת יחסים כזו,

אז מאיפה בכלל ההתלבטות?

אלדד26

New member
מצטרף לאמיר

בתור אחד שאינו דוגל בפשרות, אני חושב שאתה חייב לחפש את האחת שתהווה בשבילך את שני הצדדים. אני לא חושב שיכולתי לוותר על אחד מהמרכיבים האלו, בכל מקרה - זה שילוב שחייב להיות בכל זוגיות על מנת שתהיה מוצלחת.

כשאתה מתאהב זה לא עם

נייר ועיפרון וחישובי יתרונות וחסרונות. מי כמוני יודע שהתאהבתי בבחור שהכי לא מתאים לי הגיונית.. כשאתה באמת מתאהב זה בגלל שני דברים יחד וזה קורה בלי שתדע האם זה בגלל האינטלקט או בגלל הלב והגוף. קרה לי שיצאתי עם מישהו כי היה פשוט איש שיחה מדהים ופתאום מצאתי את עצמי נמשכת אליו בצורה מדהימה, בלי להבין איך קרה השינוי. אין פשרה זה קורה יחד או שזה לא קורה. אם אין את שני הדברים יחד זה פשוט ישאר בגדר סקס או ידידות ולא יחצו קווים לכיוון השני. שזה בא ביחד אז בבחור הסקסי מגלים את המדהים שאפשר לדבר איתו שעות, וזה שדיברתי איתו שעות נראה נורא סקסי. אי אפשר להפריד!!!

אלדד26

New member
אני לא ממש מסכים

נכון שאין "נייר ועיפרון", אבל אפשר להתאהב ואז לגלות כל מיני דברים שמבאסים את האהבה. נניח שהכרת מישהו סקסי והוא לא התפתח להיות איש שיחה מדהים, אבל בכל זאת הוא חמודי וכן התאהבת בו? מה אז?

babe10

New member
תהיה צודק או תהיה חכם?

נכון, אנחנו כולנו חולמים על זה המדהים, המושלם, האינטיליגנט שנראה כמו מליון דולר , שגר בסיטי טאוור, שאוהב רק אותנו ולעולם לא יבגוד, שלמד שני תארים בו בזמן, כי הוא הרי גאון מולד, והסקס - אין מה לדבר בכלל, הכי טוב שאפילו לא חלמנו עליו. 4 אורגזמות ברצף בלי סיגריה אחת באמצע.. Yeh right... וברור, שיהיה האהבה הכי גדולה שלנו כזו שקוראים עליה רק באגדות. אבל Lets face it מה הסיכוי שזה יקרה? וכשזה יקרה לא נתעורר שניה אחרי זה מצלצול השעון המעורר? בערך כמו הסיכוי לזכות בלוטו בפרס הראשון, להגיע לשלום במזרח התיכון או תבחר פנטזיה אחרת שנראית לך. הסיכוי קטן. מאוד. זה אומר שנפסיק לחלום? לא. תמשיך לחלום. אבל בינתיים תחיה. כי אמר פעם מישהו שהחיים הם מה שקורה לנו בזמן שאנחנו מתכננים דברים אחרים. אני בעד פשרות. לא כי ככה אני רוצה, כי ככה החיים. השאלה על מה להתפשר. ולא, אני לא אומרת לך להתחתן עם הפוסטמה השכונתית שלא יודעת לאיית את השם הפרטי שלה ולבטא את שם המשפחה רק כי התאהבת בה, כי אני בספק אם תתאהב בבחורה כזו. (קוראים לזה משיכה מינית.. וזה דבר שעובר בהעדר אינטיליגנציה בסיסית או בהמצא איי קיו חד ספרתי. בודד . גלמוד. יתום) אבל אני בטח לא אומרת לך להתחתן עם מישהי מדהימה אינטלקטואלית שאתה פשוט לא מאוהב בה. מה דעתך - להתחתן עם זו שאתה מאוהב בה עד מעל הראש? הסקס פיצוץ? והאינטליגנציה שלה ברמה סבירה פלוס? כי הרי אהבלה יכולת למצוא בגיל 17.. אתה לא זה שהגן בחרוף נפש על מוסד הידידות? למה שלא תהיה לך ידידה - חברת נפש, נשמה תאומה או ווטאבר, שאיתה תנהל שיחות מסעירות מוחין, אבל היא תהיה הידידה שלך, ובבית תהיה האשה שלך, שאתה אוהב הכי בעולם, שכל בוקר להתעורר לידה גורם לך לחיוך הכי מדהים בעולם שלא נמחק לך מהפרפוץ כל היום? כמו ילד בן 16 מאוהב? שלבוא הביתה ולראות אותה עומדת עם העולל שלכם (כשהזמן יגיע, כשהזמן יגיע..) עם החיוך הכובש שלה והפיגורה שגורמת לך לתנודות באיברים מוצנעים רק מהמחשבה? מי אמר שהכל חייב להיות בכולם? הבעל שלי יהיה זה שאני אוהבת הכי בעולם. על זה אני לעולם לא אתפשר, כמו על נאמנות, כבוד והיחס שהוא נותן לי. כמו על ההרגשה שהוא גורם לי. כמו על הנוחות והכיף והחמימות שהחיים אתו יהוו בשבילי. את החסכים האינטלקטואלים מרחיקי הלכת שלי אוכל למצוא אצל הידידים שלי, אצל העמיתים לעבודה, או בלימודי ערב באוניברסיטה. אפשר וצריך להתפשר. השאלה על מה. יש?

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

מסכים איתך ב-100% כל אחד צריך למצוא לעצמו את האדם שמתאים לו. היא לא צריכה להיות דוגמנית על, וגם לא כלת פרס נובל. כדי שאוכל להתאהב בה. מצד שני, לא סביר שאתאהב בבחורה שלא אוכל לנהל איתה שיחה, ו/או תיראה לי דוחה ולא מושכת. לכן, כולנו עושים פשרות בחיים, אלא שפשרה מוצלחת בבחירת האהובה תהיה כזו שנעשתה בחלק התת-מודע שלנו, ולא בהחלטה מודעת. כי אם הגעת לשלב שאתה מתלבט במודע, חושב עם הראש
ולא עם הלב
, כנראה שמשהו באותה בחורה באמת חסר לך. ואני בספק אם קשר כזה יחזיק. אנחנו לא קובעים לאהבה מתי לבוא
אחרת, חיי היו הרבה יותר קלים
אמיר

ליאן.

New member
חכמה, רשעית, תמה וזו שאינה יודעת ל.

לשאול
אין תשובה מוחלטת לסוגייה שהעלת שכן כל אחד ואחת מאיתנו שונה באופיו, בצרכיו ובמחשבותיו ובכל תקופה בחיינו גם המחשבות, הצרכים והאופי שונה ומשתנה ולכן ייתכן, כי בתקופה מסוימת תתאים לך אותה אחת שלא תאתגר את מחשבותיו ובתקופה אחרת, ממש להיפך. מה גם, שאף אחד לא קבע שעלייך לחיות עם מישהי מעתה ועד עולם. האם קיימת הבחורה המושלמת שתרכיב את התכונות האלה בתוכה? מי יודע.. נניח שאנחנו רוצים את המושלמת, את הוונדר וומן, אך האם אנחנו באמת צריכים אותה? לא בטוח שאי פעם נדע את התשובה.... ותמיד נרדוף אחר משהו, שכביכול יהפוך אותנו למאושרים כשלעולם לא נסתפק במה שהגורל נתן לנו ולא נבחין בפוטנציאל האמיתי הטמון בבת (או בן) זוגתנו שהיא היא זו שלה אנחנו באמת זקוקים (או הוא). לא תמיד זו שאיתנו היא פשרה (או זה).

למעלה