שאלה לפורום

שאלה לפורום

אני נמצא עם חברה שלי 4 חודשים יש לנו סקס די טוב אני מאוד מהנה מסקס אוראלי אבל היא לא אוהבת לא שאני יעשה לה ולא היא לי הדבר הזה מאוד חשוב לי וחסר לי מחפס עצות תודה לעונים

qt1

New member
עמיר שבתאי , ברוך הבא לפורום../images/Emo141.gif

בעיה בעייתית אה? (מתסכל, זה בטוח!!!) שאלת אותה מה מפריע לה במין אוראלי? בני כמה אתם? בלי לדעת עליך/עליה על הקשר שלכם כלום , אני יודעת בוודאות שאי-אפשר להכריח , אבל נראה לי שאתה גם הבנת את זה במהלך ארבעת החודשים בהם אתם יחד ... אתם חברים , אתה יכול להחליט אם אתה יכול/רוצה להישאר בקשר מבלי שיהיה ביניכם מין אוראלי או... יש הרבה מאוד זוגות (גם נשואים), בהם אחד מבני הזוג לא אוהב מין , מין בכלל , מין אוראלי , או כל מיני תנוחות והשני כן. השאלה אם אתה רואה את עצמך מבין שהיא פשוט לא בקטע או שזה מבחינתך כל-כך מתסכל שאתה מעדיף לסיים את הקשר. אבל עדיין , מעניין לקרוא מה היא אומרת על זה... , ניסיתם והיא לא אהבה? היא מתביישת? זה לא עושה לה כלום? שתף.... זה רק יעזור לעזור לך , ככה בשתי שורות , קצת קשה , אבל בוא ננסה להבין ביחד מה קורה בקשר , כתבת סקס "די טוב!!!.למה רק "די טוב"? אשמח אם תשתף ,אני כאן כדי לעזור , לעזור .(כולנו!!!) כל טוב. qt1

המשך לשאלה לפורום

קודם כל רציתי להודות לך על התגובה. כשאמרתי סקס די טוב היתקוונתי לתדירות די מספקת, מבחינת אקטים ומבחינת תנוחות וגיוון ,הסקס הוא בסדר אבל מאוד חשוב לי סקס אוראלי וזה דבר שאני מאוד נהנה ממנו ובנוסף אני בן 28 ורגיל אז זה גם חסר, אני מאוד אוהב לעשות לספק אותה ומאוד מוזר לי שהיא לא אוהבת את זה נתקלתי בבחורות שלא אוהבות לעשות אבל שלא עושים להם וכן סקס הוא דבר מאוד משמעותי במערכת יחסים וזה יכול להשפיע על ההמשך אני חושב שזוגיות מחולקת לשני חלקים חיים וסקס אם משהו מבין שניהם לא עובד היחסים לא יחזיקו מעמד. תודה מחכה לתגובה

qt1

New member
היי שוב ...../images/Emo141.gif

א' ב' של זוגיות = תקשורת. דיברת איתה על זה? תדירות די מספקת בסקס , לא בהכרח מעידה על סקס טוב או טוב+++........ אתה כותב "הסקס בסדר אבל חשוב לי סקס אוראלי" סקס בסדר?! (אין פיצוצים / זיקוקי דינור וכו'?!) כתבת שאתה אוהב לספק אותה - אני אשאל שוב מפני שלא השבת לי מה היא אומרת? איפה הבעיה? מה הבעיה? יש נשים שמתביישות / פוחדות שיהייה לך מגעיל ותפסיק לאהוב אותן / חינוך קלוקל מהבית שמלמד בנות שפיפי זה מלוכלך ..... פפפפפפ יש המון סיבות . אולי במקרה שלך זה משהו פתיר , תתפלא!!!! אבל לא כתבת... אני לא יכולה לירות באפילה , זה סתם לבלבל לך ת'מוח. לגבי מה שכתבת על זוגיות וסקס , אני מכירה לא מעט זוגות שחיים שנים בלי סקס , כך שאתה יכול להבין שגם מערכות יחסים תמוהות שכאלה , כן יכולות להחזיק מעמד - לפעמים עד שיבה , עד כמה שזה נשמע עצוב משהו- עד טראגי. אתה בן 28 , אינני יודעת מהו נסיונך המיני , נסה לכתוב מה מפריע לה , אולי נוכל לדלג מעל המשוכה ביחד ואולי לא. שווה לך לנסות ...(בסופו של דבר , מי שיצטרך להחליט זה אתה!!! ) מחכה לתשובתך (המהירה) qt1

s.r.

New member
עמיר- המתן גם לתשובתו של עידן....

לדעתי, אתה צריך לשוחח עם נערתך (מקווה מאוד שהיא לא קטינה) בפתיחות ...ולהסביר לה שאתה מאוד אוהב גם סקס אוראלי. אם היא אוהבת אותך....היא "תתפשר" עם עצמה ותענג אותך גם כך....במידה והיא לא תסכים...שיקולך, אם להמשיך את הקשר ביניכם ?! נושאי שיחה משותפים רבים, הבנה... וסקס טוב - תורמים לקשר טוב ונעים.

../images/Emo104.gifעמיר !!!

חשבתי וחשבתי......ויש שתי אפשרויות: 1)שיחה וסבלנות ידידי יביאו אולי ת'מיוחל! 2)קבל אותה כמו שהיא! היא מכבדת את הצרכים שלך הנוגעים לגופך, יש מקום לכבד את שלה, אפילו אם אתה בטוח שזה יעשה לה טוב. תן לה זמן וכך בחשבון שאולי ....זה מה שיש!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

למעלה