שאלה לפורום

שאלה לפורום

פורום יקר ומקסים ב14.7 אני מופיע עם הסינפונייטה באר שבע בקונצרט מחווה ל"ביטלס". מעבר לשירים שאני מבצע עם התזמורת אני אמור לבחור 2-3 שירים של הביטלס ולבצע אותם. בכנות רבה... איזה שירים לדעתכם עשויים להתאים לי?איזה מבין השירים יוכל להיות סולו שלי עם הפסנתר? אופי השירים במופע- קלאסי עם נגיעות ג'אזיות. אשמח לשמוע לדעתכם:) אוהד

שיר m

Well-known member
אוהד

הייתי עוזרת בשמחה, אבל אני לא מבינה כלום בביטלס
שיהיה בהצלחה:)

ranch22

New member
וואו!

איזה מדהים!! טוב, עכשיו עברתי על כל הדיסקוגרפיה של הביטלס בשבילך, אל תגיד שלא השקעתי :) זה מה שיכול להתאים לדעתי: ps i love you do you want to know a secret twist and shot לא כ"כ מתאים, אבל יכול להיות מגניב אם תשנה אותו לסגנון שלך. all ive got to do all my loving dont bother me till there was you לדעתי יכול להיות ממש טוב You Really Got A Hold On Me if i feel im happy just to dance with you and i love her cant buy me love things we said today ill be back ועוד כמה דקותיבוא ההמשך...

ranch22

New member
המשך...

no reply ill follow the sun words of love every little thing what youre doing youve got to hide your love i need you youre going to lose that girl tell me what you see yesterday - כי אי אפשר להגיד ביטלס בלי השיר הזה[ועוד כמה...] michelle girl in my life [ראה ערך יסטרדיי :)] מומלץ. here there and everywhere [ראה ערך השיר הקודם :) ] good day sunshine for no one with a little help for my friend [ראה ערך...] when im sixty four a day in the life [ראה ערך...] the fool on the hill hello goodbye [ראה ערך...] strawberry fields forever [ראה ערך...] all i need is love [טוב, זה כבר ברור...] something oh darling here comes the sun [גם ברור...] golden slumbers let it be [ברור...] hey jude [ברור...] dont let me down [ברור...] ונראה לי שזהו... [למרות שיכלו להיות פה עוד מלא שירים, אבל ניסיתי לצמצם כמה שיותר...] שיהיה בהצלחה!! :)

ranch22

New member
ו...

משום מה, ראיתי ששכחתי את blackbird, אז כמובן שגם זה...

ZoHaRoT

New member
מגניב!

אני לא אנסה להמליץ, כי גם לי אין רקע קלוש בנוגע לביטלס. שיהיה המון בהצלחה ותהנה!:]

למעלה