שאלה לפורום

crazy cayote

New member
שאלה לפורום

לי הייתה המון זמן בעיה עם כסף ובכלל שפע בחיים,זימנתי לי דרך טכניקה שאני מכיר שפע מהיקום והשפע תמיד נתקע ולא בא. אז שאלתי את ההדרכה העליונה שלי למה זה קורה והם ענו בתשובה מפתיעה ומאד מאד נעלה . הם דיברו על זה שהשפע תמיד מגיע אליי בכל מיני דרכים אבל זה תמיד נתקע כי כשהשפע מגיע אני מסרב לקבלו בגלל שאני מאמין שלא מגיע לי באמת. עבדתי על זה ושיניתי את זה. השאלה שלי היא אליכם , האם אתם מאמינים באמת ובתמים שמגיע לכם הטוב בעולם ? מגיע לכם להיות מאושרים ? אשמח להגיע אתכם לתובנות חדשות בנושא. ההדרכה שלי אמרה לי שרוב העולם סובל מבעיה הזאת בגלל חינוך לא נכון ושיטת עבודה פגומה במערכת שלנו,ואולם זאת אני לא מאשים אלה בא אליכם בלקיחת אחריות מלאה ורצון לשתף ואולי נצליח לתקן משהו בהלך שיטת העבודה של המערכת גם אם הוא יהיה שינוי קטן מאד , האם יתכן שאנחנו לא מאמינים שמגיע לנו ? ולמה זה קרה ? איך זה קרה ? האם זו צדקנות דתית ? צדקנות פוליטית ? מדינית ? חברתית ? אוהב אתכם אהבה אין סופית בלב ובנשמה קורי גבריאל רגב - קרייזי קיוטה

רותי 11

New member
שאלה חשובה נשאלה כאן

שבעצם נוגעת כמעט לכולנו, תודעת השפעאצל רובנו לקויה בחסר, חינכו אותנו על כך שכסף זה דבר מלוכלך חינכו אותנו שצריך לעבוד קשה כדי לזכות בכסף, שכסף זה דבר טמא ושצריכים לחיות בצניעות כי זה לא טוב לחשוב מחשבות או לחלום חלומות גדולים ועוד כאלה אמונות, אנחנו גם סוחבים איתנו הרבה אמונות סותרות מגלגולים קודמים, שגם מגבילים אותנו. המלחמה הפנימית בין הרצון שיהיה לנו הרבה כסף לכך שאלה אולי מחשבות אסורות למרות שאנחנו לא תמיד אומרים את זה בקול לעצמנו אבל רובנו מאמינים בכך זאת מלחמה שלא מאפשרת לנו להגיע לאותו כסף. ועל זה בעצם צריך לעבוד על אותן אמונות יסוד שחוסמות את הדרך שלנו לשפע. ועוד משהו המחשבות שלנו גם מגבילות אותנו לדוגמא אם אני רוצה משהו שהוא יכול להיות יקר למרות הרצון שלי תמיד תגיע עם זה מחשבה אבל זה יקר ואני לא יוכל להשיג את זה באותו רגע כבר הרחקנו את החלום שלנו מאיתנו עוד יותר.

snoopytush

New member
אני מרגישה שיש לי הרבה מחסומים

החל באהבה וכלה במקצוע ועוד מספר דברים וזה מתחיל באמונה שאני לא אצליח זה מושרש עמוק אז זה בתחושה ולא תמיד במילים. זה ממש הורס לי

snoopytush

New member
אה וגם אני רוצה כסף אבל לא אדם חומרי

במיוחד בעצם אם היה לי כסף סביר להניח שהייתי משתמשת בו כדי לתרום לאנושות ( אוכל לעניים לסתום חובות להורים ), ולעבור קורסים שתמיד רציתי כמו ריקודי בטן או אולי ציור. אבל כסף מתקשר אצלי לבית גדול ולבעיות כמו ניקיון הבית או אנשים שרוצים לגנוב ממני ואני גם שונאת שיש לי שפע של דברים למשל אני אוהבת בגדים חדשים אבל כשיש לי יותר מדי בגדיל בארון שאת חלקם אני לא לובשת אני מתחרפנת בעיקר כשצריך לעבור דירה

רותי 11

New member
השאלה היא אם את רוצה לשנות את זה

אם את רוצה להסיר את אותם מחסומים

snoopytush

New member
בזמן האחרון כן.

כי אם אני נמנעת מהתמודדות התחושות האובדניות שלי עולות מהבחינה של זה לא מתקדם לשומקום אני לא אצליח הבחיים ויטה יטה יטה אז אם אני רוצה לעשות משהו עם עצמי אין לי מנוס מכל העניין

רותי 11

New member
השאלה היא מה את מוכנה לעשות

כדי ליצור את השינוי, עד כמה את מוכנה ללכת רחוק כדי ליצור שינוי, מה את מוכנה \לדרוש מעצמך וכשר תהיה לך תשובה לזה את תהיי מוכנה לשינוי ב

למעלה