שאלה לפורום היקר...

Dlicious

New member
שאלה לפורום היקר...

זה המקום הכי מתאים שמצאתי לשאול את השאלה הזו, כי זו בעיה שקצת מעיקה עליי, אבל מרגישה שלפורומים הפסיכולוגיים היא קצת לא מתאימה... אני בחורה בשנות ה-20 המוקדמות, די גדולה (גבוהה ורחבה), אבל יפה, בעיניי ובעיני אחרים. היו תקופות יותר רזות בחיי, ואני מנסה להוריד במשקל. האמת היא, שאני מנסה להוריד במשקל רק בגלל מיקומי בעולם.. חזרתי מארה"ב לפני מספר שבועות, שם הרגשתי נערצת למרות מבנה הגוף שלי, מחמאות כל יום מכל כיוון, בהחלט פינוק לאגו. כבר לפני שחזרתי לארץ ידעתי שגן העדן הזה לא ימשיך ושיהיה עליי לרדת במשקל את מה שהעליתי, ואכן המציאות לא הכזיבה. הערות קטנות מכל עבר שמצטברות לאיטן וגורמות לי להתקפל. יש לציין שאני עדיין די מרוצה מעצמי, אבל מיום ליום ההרגשה הזו הולכת ופוחתת, ושוב חוסר הבטחון משתלט עליי. חלק מזה נתרם ע"י המשפחה הקרובה, אפילו אם הם לא מתכוונים לכך; מאבא שלי שאומר שהוא שמח שאני לא מתביישת יותר בזה שאני אף פעם לא אהיה אנורקסית, ועד אמא שלי שאומרת שהתחת שלי גדול מדי- ואני דווקא הייתי מרוצה מהתחת והחזה שלי שגדלו
.... למה החברה שלנו כאן כ"כ שיפוטית? או שזו רק אני שרגישה מדי? אולי בתור ילדה שמנה אני תמיד אשאר לא מרוצה... ואני ממש לא רוצה לחזור למי שהייתי לפני, מתאים לי מאד להיות מרוצה עם עצמי סוף סוף. איך אתן מציעות להתמודד? מקווה שתענו, ישר כוח על הפורום :)

דליסיוס יקרה

קודם כל: ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת. המשך שהות מהנה בחברתנו.
ועכשיו לשאלתך, זה ידוע שהחברה הישראלית היא חברה בררנית ומאוד שיפוטית אבל זה סוג של טיפוס. את יודעת מה אומרים על טיפוס? אם אתה מתעלם ממנו זה נעלם
לכן מה שאני ממליצה לך זה פשוט להתעלם ולהנות מהחיים. אם טוב לך אף אחד לא יאמר לך איך להפוך את חייך למאושרים יותר. את בחורה צעירה ואני בטוחה שגם עם ראש על הכתפיים ולכן תרימי את ראשך ותהני מהחיים. רק את יודעת מה טוב לך ומה רע לך ואם השינוי עשה לך טוב, אדרבא, תהני ממנו!!!
שיהיה לך רק טוב ונשמח לשמוע עליך עוד

למעלה