שאלה לעתיד18

• פותח הנושא Inoni
  • פורסם בתאריך

Inoni

New member
שאלה לעתיד18

סתם מתוך סקרנות כי אני חדש פה, אבל יצא לי לקרוא הודעות פה קצת וסיקרן אותי : מה כלכך מיוחד בהונדה שלך, ולמה Aדי התקפל איך שהזכרת אותה ???

Aדי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לא הרבה מכירים את ההונדה השחורה שלו...

עתיד18

New member
חבר´ה לא לצחוק

מה שמיוחד בה, זה שיש לי ניטרוקס שעשוי מסחוג אפגני מהול בחומר רדיו אקטיבי, וספויילר שהרמתי למיכאל שומאכר מהפורמולה באחת מחניות התידלוק ההונדה שלי נכון להיום יושבת על 578.234242 כ"ס והיא מטוס, יש לי גלגלים 325\10\18 והאוטו עושה 0-100 בכחצי שניה, וגם זה בגלל שלוקח לגיר האוטומטי זמן.... הבנת מה מיוחד בה ? ולא ניתן לראות אותה כי בדיוק לפני שבוע הלוותי אותה לראלף שומאכר שיתאמן קצת לקרא המרוץ...כי הוא אמר שהפורמולה 1 שלו עגלה אז אמרתי לו "אחי, תביא אותה בגדול לך על הסיוויק שלי"

Inoni

New member
ועוד דבר...

תודה שהכנסת אותנו לתוך חלומותיך, ודרך אגב, לא אמרת כמה היא סוגרת ??? (זה נשמע לי כמו מכונת זמן, לא מכונית)

עתיד18

New member
כמה היא סוגרת ?

סוגרת 2 דלתות זה קופה..נעילה מרכזית חשמלית עם שלט

Inoni

New member
לא הבנת... תקרא :

סוגרת במובן של ההיפך מפותחת... (מהירות מקסימלית)

sronis

New member
אתה באמת חושב שברכב כמו של עתיד

אפשר לדעת כמה הוא סוגר?? אין כביש מספיק ארוך בארץ בשביל לבדוק. בבדיקה האחרונה שהוא עשה מול F16 הוא לקח את המטוס בקצת עד איזה 450, אח"ג המטוס השתפן ועלה לשמיים. רוני

למעלה