מישהו קופץ מעל הפופיק..../images/Emo8.gif
היי, לעניין התשלום מצד הצבא, ענה לך לפני flugzeug... אבל באופן כללי, לדעתי הרעיון של ללמוד משפטים + פיזיקה במקביל, שזה ב-4 שנים (קח חצי שנה אקסטרה..), הינו מטורף מן היסוד. אינני מזלזל בך חס וחלילה (אני לא מכיר אותך, יכול להיות שאתה גאון ואכן מסוגל ללמוד את שניהם במקביל), אבל אני רק יודע שמשפטים זה מקצוע די עמוס בעבודות וכו´ שלא משאיר הרבה זמן פנוי (אתה יכול לשאול את יוסי99 פה בפורום.. הוא עתודאי משפטים), ופיזיקה.. נו טוב.. אני מניח שידוע לך שפיזיקה באוניברסיטה זה לא בדיוק "מדעי-הדשא" בלשון המעטה, ודורש הרבה. אם עדיין לא החלטת על מה אתה סגור, אז כדאי שתחליט אם עתודה היא בשבילך.. כי סה"כ אתה מתחייב פה ל-10 שנים. ומה שלא יהיה.. לימוד שני הנושאים אינו הדרך הנכונה לפתור את ההתלבטות שהרי בסופו של דבר תשובץ בצבא באחד מן המקצועות, כלומר מה שאתה עושה זה פשוט לדחות את ההתלבטות ב-4 שנים למועד סיום התואר,וגם אז ההתלבטות במה לעסוק תוכרע לא על ידך אלא ע"י צהל בלבד!(שממש לא נראה לי שיתייעץ איתך בסגנון "במה בא לך להשתבץ? פיזיקה או משפטים?"). כל זה לא מועיל מלבד איבוד זכות הבחירה שקיימת לך כרגע. נצל אותה. ושוב, אינך חייב להחליט בכח, תמיד ישנה האפשרות לחשוב על זה 3 שנים, וללמוד אחרי הצבא כמו רוב האוכלוסיה. בהצלחה, יוסי (עתודאי סמסטר ב´, מדעי-המחשב, אוני´ בר-אילן.)