שאלה לענת

קוב

New member
שאלה לענת

האם אופן הרישום של התוכנה עומד להתגמש? הרשום הנוכחי כובל אותנו בשנויים בחומרה. אין לי בעיה לרשום את התוכנה אבל קשה לי להשלים עם הצורך לבקש רשות לפני או אחרי שנויים בחומרה, זה בכל אופן מחשב שלי ואני יכול לעשות בו ככל העולה על רוחי. מנסיוני במערכת דומה של אוטודסק זה מפגע רציני ומגביל את המשתמש עד כדי מעבר לתוכנה אחרת.

שאלה לענת

את רוב הרכיבים במחשב הינך יכול להחליף ללא כל בעיה, במידה והחלפת רכיב קריטי ניתן להתקשר למרכז התמיכה ללא כל תשלום. מידע מפורט ניתן למצוא באתר הבא: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q302806 ערב טוב, ענת

קוב

New member
קראתי, הבנתי, נראה

לי ששווה לחכות, לא נראה לי שהשיטה תשרוד לאורך זמן. אני עם כל הכבוד, לא מעוניין שתפעול תחנת העבודה שלי יהיה תלוי בגורם חיצוני. יש מספיק צרות גם בלי זה.... מה גם שהאלטרנטיבה -2000 דומה מאוד. היתרונות בעצם מתגמדים לי מול חיסרון הרישום. שיהיה בהצלחה.

10101

New member
הי קוב

אם החלטת להחליף דיסק ולוח. צרה צרורה, צריך לעשות רישום. יש טלפון חינם, שעונה לך מענה קולי, ועלייך להקיש מספר כפי שהמענה מנחה, ויש לך מספר רישום חדש. לוקח 1 דקה ! האמן לי. עשיתי זאת עבור לקוחות. אולי ענת תציג את מספר הטלפול פה ? חיים כספי

אבשי ג

New member
אתם יודעים מה מצחיק בכל הסיפור?

שמי שסובל מכל הדברים האלה הם האנשים הישרים. כל מי שמעתיק את התוכנה השיג את הגירסה שלא זקוקה לרישום.

למעלה