שאלה לעניין

שאלה לעניין

למה CSI המקורית והראשית מתרחשת דווקא בלאס ווגאס ולא בעיר יותר מרכזית דוגמאת לוס אנג'לס? עם כל הכבוד לעיר ההימורים וכמה שהיא מוכרת היא לא ממש עיר ראשית במיוחד, ומה שמוזר שכמעט לא מרים שם בתי קזינו שזה הסמל המרכזי של העיר הזאת.

שאלת לדעתי-אני אענה!

בל"ו הכל זה זונות,סקס, סמים ורוקנרול... כל מי שאני מכירה שביקר שם, אמר לי שזה ככה. ואני מכירה הרבה שביקרו שם.אם אלו לא כל היסודות לפשעים-אני לא יודעת מה כן.אין פרק שתמצא שם שהוא לא על זה.

FeLL67

New member
כן יש בזה משהו

אבל LV איך ששומעים את השם של העיר זה מתכון להצלחה בנוגע לפשעים

cherryblossom

New member
תשובה לעניין

הסדרה המקורית מתרחשת דווקא בלאס וגאס בגלל שזאת המעבדה השנייה בגודלה בארה"ב אחרי קוונטיקו, המעבדה של ה- FBI, וגם זה שוגאס היא עיר מאוד לא שיגרתית, מאוד מיסתורית ומאוד מעניינת בהרבה מובנים, כמו שאפשר לראות גם בסדרה.

וגם שמתי לב

שחוקרי המז"פ באים לאירוע אז הם אומרים "מז"פ לאס ווגאס\מיאמי" ולא משטרה מה הם לא שוטרים והמחלקה היא לא נמצאת בתחנת המשטרה הרגילה?

נכון,

חוקר מז"פ הוא לא שוטר...יש לו תסמכויות שלו.. אגב..הייתה סדרה ששידרו בערוץ 1 בחופש הגדול,וקראו לה: " FBI המחלקה לפשעים חמורים." והיא בדיוק כמו csi והיא צולמה בלוס אנג'לס. וזאת הייתה סדרה ממש יפה ומותחת, היא הייתה רק 14 פרקים, ולפי מה שהבנתי, אין לה עוד עונות. חבל...

FeLL67

New member
זכור לי משהו

יש לך אולי עוד פרטים עליה ? אני זוכרת עוד סדרה מערוץ 1 The inside מישהו מכיר?

לא אין לי עוד פרטים. סורי.

אני מת גם לדעת עליה עוד... ובמיוחד לדעת אם יש עוד עונה, כי לא שמעתי שום חדש מאז.

זאת עיר מיוחדת דווקא

אולי בגלל זה הם בחרו להתמקד בה... ולדעתי עוד כמה שנים תהייה גם CSI LA...

Deadly Whisper

New member
אני מקווה שלא יהיה...

לדעתי ניו יורק צריכה להיות האחרונה. תאכלס, זה כבר יעבוד את הייחודיות של זה וסדרה רביעית תהיה מעל ומעבר.

כן, אבל בעתיד

עוד 4 או 5 שנים ככה או אפילו עוד עשור, שתיגמר וגאס אז מיאמי וניו יורק תחילו לדעוך אם הזמן (מה שאני מקווה שיקרה למיאמי מהר).

Deadly Whisper

New member
כן, אבל...לא יודעת. ../images/Emo7.gif

לא רוצה לחשוב על זה שווגאס/ניו יורק/מיאמי יגמרו.
חהחה CSI:LA, זה די מוזר..

FeLL67

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה