שאלה לענבל (inbale)

efratcarol

New member
שאלה לענבל (inbale)

נתקלתי בהודעה שלך מלפני מספר ימים לגבי משמרת לילה ראשונה ותהיתי בת כמה יערה ואיך זה עבר. יהונתן שלי בן אחד עשר חודש ומתעורר מספר פעמים בלילה ונרגע רק עם ציצי, וגם אני חוזרת בקרוב לעבודה שכרוכה בתורנויות לילה וממש חוששת מהלילה הראשון. אז אשמח לכל עצה ורעיון. תודה אפרת

inbale

New member
היי אפרת ../images/Emo39.gif

גם את אחות? ביום שישי זה היה הלילה הראשון שלי אחרי חמש שנים. מבחינת יערה עבר דווקא בסדר. היא שתתה בקבוק באמצע הלילה שאבא שלה נתן לה וזהו. יום למחרת היא היתה באי שקט ואני לא יודעת אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שהציק לה. בכל אופן אם יהונתן רגיל לבקבוק אני מאמינה שהוא ייקח בקבוק מאבא. אמא של יערה לעומת זאת עדין לא התאוששה מהלילה.....איזה משמרת מגעילה....

efratcarol

New member
היי ענבל

תודה על התשובה. אני רופאה ואני אמורה להתחיל את ההתמחות שלי בקרוב. יהונתן בעיקרון לא שותה מבקבוק ועכשיו אנחנו עושים ניסיונות להרגיל אותו. למרות שאני בטוחה שבלילה הוא לא מתעורר כי הוא רעב, הציצי ממלא פה צורך אחר. הוא גם לא מוכן לקחת את המוצץ שלו בלילה. ( למרות שבמשפחתון, כשהוא ישן צהריים הוא נרדם יפה מאוד עם המוצץ!). אני מקווה שכשהוא יבין שאין ברירה ואמא איננה, הוא אכן יסכים לקחת מוצץ או בקבוק. באיזה בית חולים את עובדת?

למעלה