שאלה לעמי 12?

DANA1979

New member
שאלה לעמי 12?

עמי היקר!! שאלתי היא: האם אתה אותו עמי טרבלסי שבבחירות הקודמות היית אחראי על הצעירים והסטודנטים במטהו של בני רגב? אם כן,: 1.מה קרה עברת לגבי אסרף? 2.מה הובטח לך מגבי ( ואל תגיד שום דבר)? אשמח לקבל ממך תשובות - אפילו באישי!!

עמי12

New member
תשובה לדנה1979

דנה היקרה לי עד מאוד! תשובתי היא:זה לא רלוונטי אם אני אותו עמי טרבלסי או עמי אילון או עמי ותמי מה שרלוונטי הוא שיש לי את העונג להיות במטה של האיש הנכון במקום הנכון ובזמן הנכון והוא יהיה ראש העיר של לוד. עד כמה שידוע לי לא הובטח לי כלום משום מועמד כזה או אחר מה שהובטח לי זה מה שהובטח לכל תושבי לוד וזה שינוי בעיר מוכת המכות הזאת ותקווה. תשובה יותר ענינית תקבלי אם תרשמי לי איך אוכל לשלוח לך באישי.

מיקי 100

New member
עמי כבר בגיל צעיר שרפת את עצמך|מיצי

עמי מה השתנה מלפני שנה?? אז תמכת בבני רגב אשר היה המועמד המועדף מבחינתך לראשות העיר. בטוח שלא תמכת בגבי אסרף לראשות העיר אלא אף יצאת נגדו ולבסוף כפי שנצטוית ע"י בני רגב הצבעתם למקסים ז"ל ולא בגבי אסרף. מה כבר הבטיחו לך??? ספר לכולם אולי גם אני אדרוש מגבי משהו!!!!!!! לא נורא עמי אתה עוד צעיר אתה עוד תלמד את הפוליטיקה ותלמד שגם בפוליטיקה יש דרך ויש עקרונות ולא רק הבטחות וג'ובים. נ.ב עכשיו אני רגוע ויודע שגבי בטוח יפסיד כי עם כל מי שהלכתם אתה וחבריך (נדב,ליאור ואתה )תמיד מפסיד !!!!!!!!!!!!!!!

עמי12

New member
שלום ולהתראות ב 29 לאוקטובר

מיקי יקירי, אמרו חז"ל במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים לא עומדים ודי לחכימא ברמיזה. אני חוזר שוב על טענתי, מה שהובטח לי זה מה שהובטח לכל תושבי לוד וזה שינוי בעיר, מיקי אתה כנראה מתבלבל בין המטות מי שנמצא במטה של המבטיחים זה אתה, אני נמצא במטה שרובו ככולו בנוי ממתנדבים. בהתיעצות עם עצמי הגעתי למסקנה כי במקום להתעסק עם כל "עכברי המקלדת" שמבזבזים את זמנם לריק אתעסק אך ורק במערכת הבחירות לכן אני נפרד ממך מיקי ואם תראה אותי יום אחרי הבחירות תגיד לי מיקי 100 פעמיים אני מצטער. למרות שיש לי תחושה מי אתה לא אחשוף אותך כרגע. אולי בהמשך.

DANA1979

New member
תגובה לתשובה!!

תודה שלא ענית לי על התשובה ענו לי כבר עלייה. אבל אני אשמח לקבל ממך פרטים באישי!!

zivsb

New member
../images/Emo41.gifקדרו השמיים זעפו הרוחות

הטמפרטורות צנחו ושלג לבן ורך ירד משמים ואני כאן ללא מגלשים

למעלה