שאלה לעידן מיליצר

../images/Emo24.gifתתקשרי 03-6974000

מרכז זימון תורים איכילוב ותתענייני לגבי סיור. או יותר נכון דברי עם אורית! שנה טובה עידן מיליצ'ר

good girl30

New member
שאלה לעידן מיליצר

אני נמצאת בטיפול אצל אורית בשיחות שעוסקות בפחד מלידה, שמעתי שיש אפשרות שאולי ניתן לערוך סיורים כלשהם בבתי חולים או אצל יולדות על מנת להפיג מתחים ולהבין את הנושא מקרוב, יש לך עצה איך פותרים את הבעיה ? איך יורדים מהבהלה של ה"לידה"?..

בשביל זה את בטיפול אצל אורית,נכון?

אם את בטיפול אז למה שלא תבטחי במטפלת שלך ותשאלי אותה את השאלות? שלומלום

good girl30

New member
במקרה ...היא...הציעה לי את זה !

למה את חושבת שאני לא בוטחת בה ?.. היא אמרה שאולי קיימת אפשרות שאפשר לערוך סיורים ולהפגש עם יולדות , ובגלל שהיא 10 חשבתי לקחת את מה שהיא אמרה ולזרז את הנושא... בשביל זה אני בטיפול - יש לי יועצת מעולה

חמודה../images/Emo24.gif

בטח שיש אפשרות לערוך סיורים בחדרי לידה (את לא חייבת להיות בהריון בשביל זה), את פשוט מתקשת לבתי החולים שמעניינים אותך וקובעת להצטרף לאחד הסיורים (בחינם) שעושים כל שני וחמישי ממש.... באותה הזדמנות את יכולה לפנות ליולדות שתראי במסדרונות ולדבר איתן על החוויה שלהן אם כי בטח תשמעי גם חוויות לא קלות אז זה לכאן ולכאן..... קחי בחשבון שכל אחת רואה את הלידה בצורה אחרת, יש לידות קלות ויש לידות קשות, יש נשים עם סף כאב גבוה ויש עם נמוך, יש שרוצות אפידורל ויש שנהנות מהחוויה בלי זה (ואני אומרת - איך אפשר????????...
) אבל מה לעשות - כל אחת וגופה ונפשה. הכי חשוב להיות אופטימיים ולהכניס לראש ש כולן עוברות את זה וגם את תצליחי לעשות את זה כמו גדולה!!! ואם את צריכה - אני פה, את תמיד מוזמנת להתייעץ בפורום ובכלל בטלפון ואשמח לעזור ...
כל טוב ושנה טובה בינתיים

נהדר שיש לך מטפלת 10

אם טעיתי בפרוש כוונותייך אני מצטער על כך אך מברייך לא הבנתי מה את רוצה לזרז. אם רצית לזרז את הסיור במחלקת היולדות השאלה הנכונה הייתה צריכה להיות: "המטפלת שלי הציעה לי לבחון אפשרות לערוך סיורים כלשהם בבתי חולים או אצל יולדות על מנת להפיג מתחים ולהבין את הנושא מקרוב. יש לך רעיון איך אני יכולה להגיע לסיור כזה בהקדם האפשרי?" שאלתך המקורית לעידן הכילה בתוכה בעיניי חוסר אמון כלפיי המטפלת שלך ולכן שאלתי אותך למה לא פנית אליה. שיהיה לך בהצלחה שלומלום

עכשיו אתה מורה לדקדוק? ../images/Emo12.gif

אני לא כ"כ מבינה למה צריך לתקן אותה על צורת הכתיבהשלה ? ואם היא רוצה לשמוע דעתו של איש מקצוע נוסף או של אחרים בכלל?....למה ישר אתה רואה את זה כחוסר אמון במטפלת? לא ברור מנין הסקת את זה....

הציניות שלך מיותרת

בד"כ ציניות היא דרך התגוננות ואף אחד לא תקף אותך ולכן היא מיותרת. תיקון צורת הכתיבה של השואלת נועדה לשקף לה את דרך מחשבתה שהיא כנראה לא הייתה ערה לה. אין בעיה עם חוות דעת של איש מקצוע נוסף לפניי שמתחילים טיפול אצל מישהו מסוים. ברגע שמתחילים טיפול אז בקשת חוות דעת כזאת היא בהגדרה הבעת חוסר אמון במטפל. לדוגמא נניח שאת בוטחת במישהו במאה אחוזים בנושא מסוים, האם תלכי לקבל עצה ממישהו אחר באותו נושא? לא, ואם כן תלכי זה רק אומר שאינך בוטחת במאה אחוז. שלומלום

good girl30

New member
אכן גם אני טעיתי בניוסח דבריי...

זה בסדר
אכן קיבלתי תשובות שעזרו לי , אני אבדוק את נושא הסיורים בחדרי יולדות ואשמע חוויות של נשים שבשבילן זו לידה ראשונה או שניה. אני עדיין לא בהריון אבל הנושא לחוץ , וקשה לי עם זה גם ככה , זה המעט שאני יכולה לעשות על מנת "להזיז משהו בראש שלי בנושא" אולי זה לא כל כך נורא כמו שאני חושבת ...

מה הבעיה שלך עם זה שהיא מעלה

כאן שאלה
?!?!?!? אז מה אם היא בטיפול?!?!? אז זה אומר שזהו, אין חיים מחוץ לטיפול??? אי אפשר להתלבט, לשתף, להתייעץ גם מחוץ לטיפול עם אנשי מקצוע אחרים או אנשים אחרים!?? לשם כך נועדו הפורומים, לא?!?!??....

אני אסביר

תפקיד הפורומים הוא לתת מידע והכוונה לשואלים, עד כאן אין בעיה ואת ועוד רבים אחרים ובכללם אני נותנים מידע רב והכוונה לשואלים. כשאדם נמצא בתוך תהליך טיפולי חשוב שיהיה אמון של המטופל במטפל אחרת התהליך יפגע מאוד. לכן כשהשואלת פנתה לעידן ציינה שהיא בטפול אצל אורית ושאלה אותו: "יש לך עצה איך פותרים את הבעיה ? איך יורדים מהבהלה של ה"לידה?" בעיניי זה מעיד על חוסר אמון במטפל. וכי למה היא צריכה לשאול מישהו אחר? ונניח שמישהו אחר ייתן לה הצעה הפוכה מזו של המטפלת שלה, מה עכשיו? מה היא צריכה לעשות? שלומלום

good girl30

New member
אני מודה מקרב לב לשניכם...

לפעמים אני לא מנסחת את דבריי בצורה מובנת, ולכן זה מתפרש אחרת , אני סומכת כל המטפלת שלי ולכן אני עדיין איתה ומרוצה. אבל פגישה שלי איתה מתקיימת אחת לשבועיים שלושה וזה המון זמן , אז בזמן הזה במקום להשאיר דברים באוויר רציתי להיות מעשית ולהתקדם קצת יותר... והחלטתי להיעזר בנתיים בעידן שזו המלצה של אורית
אז כולכם עזרתם לי וגם עידן ואני ממש ממש מודה לכם , לא ידעתי שקיימים בכלל סיורים בבתי חולים אצל יולדות ...
אתם מקסימים ! שתהיה לכם שנה נהדרת, מתוקה והכי קסומה

למעלה