שאלה לעו"ד

שאלה לעו"ד

התלוננתי על בעלי במשטרה על אלימות, הוא נדון לחצי שנה מעצר בית בבית אחיו, וכמובן קיבל צו הרחקה לגבי , אני נשארתי בבית עם ילדנו הבוגרים. כרגע אני משלמת את כל ההוצאות של הבית,(כשהוא היה בבית התחלקנו בהוצאות) וזה די קשה לי האם הוא צריך לשלם את המיסים שחלים על הבית, או שאני גם צריכה להענש- ולשלם את המיסים, וכן כל ההוצאות הקשורות לבית. תודה אשמח לקבל תשובה מהירה

Kטלנית

New member
עד שהעו"וד תענה לך

אני אתן לך מעט מנסיוני בירוקרטיה מכירה את המילה? לכי תבדקי בבטוח לאומי מה מגיע לך אם את עובדת זה קצת בעיה כי אז את לאזכאית להבטחת/השלמת הכנסה (אני יודעת מדינה דפוקה
) עד שאין הסכם מזונות תחיי רק מהמשכורת שלך... אם הוא בצו רחקה לכי תתבעי אותו למזנות זמניים זה לוקח זמן אבל כבר בדיון הראשון פוסקים לך סכום זמני לשנס מותניים להשחיז לשנות וציפורניים ולעבודה... מאחלת לך מכאן הרבה בהצלחה ...

בוקר טוב

תודה על תגובתך אבל אני מבינה ממך שכל הסיפור עם מזונות זמניים לוקח זמן לצערי התעוררתי מאחור מדי....... הוא כבר מדצמבר מחוץ לבית וביוני יש את המשפט. אז אני מבינה שעד שאהיה דיון הפסדתי .......... לפעמים אני חושבת שעדיף לי לשלם מהמשכורות שלי, ולא לבקש מהכלב הזה כולם תודה ויום טוב לך

בוקר טוב

אבל היות ואני עובדת , ויילדי בוגרים, מגיע לי? אם כן איך עושים זאת, והאם זה כרוך בלקיחת עו"ד? והאם התשלומים ששילמתי , יש סיכוי לייאלצו אותו שאקבל בחזרה? הרבה שאלות לצערי התעוררתי מאוחר , הוא מדצמבר מחוץ לבית וביוני יש משפט כל החודשים ביקשתי אמר שישלם ועדיין לא משלם לצערי

למעלה