שאלה לעורכי הדין!!!!!!!!!!!

גל02

New member
שאלה לעורכי הדין!!!!!!!!!!!

לאחר שייעצתם לי לקחת עו"ד פרטי ברכישת דירה חדשה מקבלן, עשיתי כך ואני מודה לכם. הבעייה היא כזאת: עורך הדין מטעמי קרא את החוזה וסימן את הסעיפים הבעייתיים עליהם היה מעוניין לדון במו"מ עם עו"ד של הקבלן על מנת לשנותם. עו"ד של הקבלן טען שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לשנות סעיפים אלו. לדעתו של עורך הדין שלי, אלו הסעיפים החשובים ביותר בחוזה והם: 1. הם לא מתחייבים על רישום בטאבו ואין פרצלציה 2. אין בחוזה תאריך מסירה (וגם אם יהיה כזה ישנו סעיף ענק עם המון סייגים לא הגיוניים) 3. קיים סעיף פיצויים במידה והלקוח מפר (ולא אם הקבלן מפר) מלבד 2 אלו, לדעתו של עורך הדין שלי, החוזה רובו בעייתי. אני רוצה רק לציין כי הקבלן הינו קבלן מוכר מאוד שבנה הרבה מאוד דירות ובניינים. בקיצור......מה עושים

eravictory

New member
אני לא עורך דין אבל....

שמעי לעורך דין! זהוא עבודתו ומשם נסיונו הרב! גם קבלנים גדולים פושטים רגל! אף אחד לא חסין מבעיה זו! עם עורך הדין אומר לרדת מהעסקה שמעי לעצתו ! מנסיוני הרב יש לפעמים בעיות שאדם רגיל אינו מודע לחומרתם ועורך הדין מודע! יש הרבה דירות בשוק ויש הרבה קבלנים עם דירות לא מכורות מצאי דירה עם פחות בעיות! בהצלחה!!!

redhead225

New member
ERA VICRORY

מוזר, לפני מספר ימים קראתי תגובה מטעמך לעו"ד פרידמן שמבקשת ממנו לא להתערב בענייני תיווך כפי שאתה אינך מתערב בעינייני משפט. יכול להיות שטעיתי. יכול להיות שלא.

טעית ...

הוא לא התערב בעניין המשפטי אלא הציג את נקודת המבט של הקונה ...

eravictory

New member
כנראה שכל רצונך הוא למצוא פגמים

בהודעתי ו/או לנגח אותי! חבל מאד ! אם תקרא את הודעתי ותנסה להבינה בצורה רצינית תבין : 1.שהמלצתי לשמוע לעורך הדין ללא פשרות !!!לא היתה כאן שום התערבות משפטית. 2.נתתי את נקודת מבטי של אדם העוסק בנדל"ן ונתקל לא מעט בקבלנים נופלים,רמאים,ושאר פשיטות הרגל למינהם ! 3. האם אתה מבין כלל את מה שכתבה הגברת הנכבדה ? אין התחיבות כלל לפרצלציה ו רישום בטאבו !!!!! אתה יכול להעריך בצורה גסה כמה היא תאבד מערך הדירה וזאת רק במקרה והיא אכן תקבל את הדירה לרשותה. כמובן שאיני מתיחס לסעיף הפשוט של מסירת הדירה לרשותה שכן זהוא פרט ממש לא רציני (אז מה אם יהיה איחור של שנה במסירת הדירה לא נורא נכון) ! 4. אז אם אתה קצת מבין בנדל"ן הית רק מחזק את דעתי שעליה להקשיב טוב טוב לעו"ד ולא מנסה לנגח אותי ולחפש הודאות אחרות על נושא וענין אחרים .

אין תאריך מסירה ולא מוכן לדון בכך

אני מוכן למכור לך כל דבר בתנאי הסה מי יודע אולי נינך יהנו ממנו
ההחלטות הן שלך אם אין נכונות לשינויים בחוזה הרי שעליך להבין היכנונים - את זה יעשה עו"דנך ונראה שהוא כבר מבין היכן הבעיות כעת נותר לוצלהסביר לך ואז תחליט לקחת סיכון או לא

פשוט מאוד ... לא קונים ...

הודיעו לקבלן כי אתם לא מוכנים לקנות בתנאים האלו
אם אתם לקוחות שחשובים לו - הוא יבוא לקראתכם ... אם הוא לא יבוא לקראתכם - סימן שאתם לא חשובים לו כלל ...

למעלה