שאלה לעופר...

שאלה לעופר...

קודם כל שוב פעם כל הכבוד על האתר המדהים ממש נהיה כיף להיות שחקן סקווש... עופר, דבר אחד אני לא מבין ! איך יכול להיות שאחרי אליפות ראשל"צ היה איתמר טורס מדורג לפני יאיר פלד בדירוג, ואילו בדירוג שהתפרסם לאחר אליפות הארץ, שבה איתמר טורס הגיע למקום ה-11 ואילו יאיר פלד כלל לא השתתף, מופיע כי יאיר עבר את איתמר?????? קורה פה מצב מוזר, נהיה עדיף לא לשחק בתחרויות! איתמר שיחק וירדו לו נקודות ואילו יאיר פלד שבכלל לא שיחק פשוט נשאר על אותו מספר נקודות ועבר את איתמר טורס בדירוג... דיברתי עם איתמר והדבר פוגע בו בתחרות- הוא מדורג 7 ויאיר 6 כאשר צריך להיות בדיוק ההפך עופר, אתה שם לב לאסורד!? מחכה לתגובה...ניר ארקין

oferbar

New member
תשובה

ארקין, תודה על הבדיקה, אבל התוצאות האלו הן הגיוניות, ואני אסביר למה. חישוב הדירוג נעשה לפי 6 תחרויות אחרונות. כלומר, בכל חישוב של דירוג (נגיד אליפות הארץ 2004) יש להוריד את הניקוד מתחרות לפני שנה (6 תחרויות אחורה). כלומר, יכול להיות מצב בו בתחרות מסויימת שחקן לא שיחק, אבל "עלה" בדירוג. הסיבה היא שהדירוג נעשה על פני השנה ולא לכל תחרות בנפרד. שנה שעברה המצב היה קצת שונה, כי לא הייתה "היסטוריה" של משחקים ולכן הורד ממוצע תחרויות. בנוסף, הייתה חסרה תחרות אחת שנה שעברה, וזו הסיבה שלקחתי את 5 התחרויות האחרונות. אבל לאחר התייעצות עם תומר גורסקי ועידו קידר, אני אשנה את זה חזרה ל 6 תחרויות אחרונות, ולכן ספציפית לגבי יאיר פלד ואיתמר טורס, זה ישנה את סדר הדירוגים. אני מקווה שזה עונה על השאלה. תודה ובהצלחה באליפות ת"א

לעופר- הדירוג באליפות ת"א

ראיתי את התשובה שלך, והבנתי פחות או יותר (אני אשמח שתסביר לי בדיוק כשניתראה) ראיתי שעידכנת את הדירוג והרבה שחקנים החליפו מיקום לעומת הדירוג הקודם... נראה לך שתומר יספיק לשנות את הדירוגים כבר לאליפות הזאת ???

oferbar

New member
אני לא יודע

אבל אני לא יודע אם זה ישנה הרבה. מתוך ששת המדורגים הראשונים, רק 1 משתתף...
בכל אופן, אני אדבר איתו על זה.

למעלה