רק 35? חגי,לא נסעת עליו בכלל!
אני קניתי את האופנוע עם 5K.חגי קיבל אותו עם 25-28(לא זוכר בדיוק). זה מה שקורה כשיש לך גם אוטו בבית.הא,חגי? בקשר לאופנוע הספציצי: טופל במסירות.כמעט לא ירד לשטח. נפלתי איתו מספר פעמים(לא החלקה או חס-וחלילה תאונה,אני קצר והיתה לי בעיה להתרגל לאופנוע טיפה גבוה) ולכן החלפתי כידון.(זה הדבר הראשון שבולם את הנפילה).אל תלחץ מהעניין, אופנועים כאלה נבנו עם יכולת נפילה (בלי שום נזק) משמעותית.אה, גם רגלית נוסע אחורי,הוחלפה(וגם הנגיעה במיכל הדלק והשיפשפון בקצה מגן האגזוז האחורי)(אם לא הייתי אומר לך איפה לחפש, לא היית שם לב,נכון?). חוצמזה ,האופנוע במצב מקורי ,שירת אותי נאמנה מעל לשנה על הצד הטוב ביותר.לא היה לי אופנוע אמין יותר מימיי.לא עשה לי מעולם אף פדיחה (של אמינות). ראיתי מספר די רב של כלים מהשנתון הזה וזה של חגי הוא הטוב מבניהם. בסה"כ- אופנוע מצויין בתור התחלה או למי שחפצה נפשו בכלי רגוע.לא בנוי להתחרעויות בשטח, אבל אם תחפוץ בנסיעות על בסיס טיולי שטח זה פתרון מצויין.את הייתרון העיקרי שלו הוא חושף על האספלט.בתוך העיר-אין שני לו.היגוי קל וישיבה זקופה מאפשרים תנועה קלילה בתוך העיר.הוא דק והשתחלות איתו בין מכוניות קלה ביותר.מרווח גחון נכובד מאפשרים לעולת ולרדת מדרכות (גם גבוהות) ללא מאמץ.מחוץ לעיר- אל תנסה לרדוף אחרי נינג´ות אבל האופנוע יכול בקלות לעמוד בקצב נסיעה של אופנועי 500 כביש.בעיקר בכבישים מפותלים. הקיצור עם אתה מהמחורעים שלוקחים אופנוע ולא עוזבים אותו עד שסיימו לקרוע לו את הצורה, לך על אופנוע אחר.אבל אם אתה רוצה אופנוע טוב, לחיות בראש שקט,לחיות טוב בראש שקט, נסה ותהנה. כל הנכתב לעיל נחווה ע"י הכותב ונכתב מנסיון אישי.לך תראה אותו, בקש מחגי שיעשה לך סיבוב וקח אותו לבדיקה.אם האופנוע הוא עדיין כמו שאני השארתי אותו (ובפעם האחרונה שראיתי אותו הוא עדיין היה כך) אזי ,תתחדש. קנית אופנוע מצויין.