שאלה לסלקטורים

אלבה

New member
שאלה לסלקטורים

כתוב במודעה ששילוב עבודה עם לימודים יתאפשר רק לאחר שנה. האם זה אומר שאחרי שנה אפשר לעבור למשרה חלקית? ואם מישהו בכל זאת רוצה ללמוד גם בשנה הראשונה- האם הסידור עבודה הוא לפי בקשתך או שהם מנחיתים עליך איזה משמרות שהם רוצים? והאם כדאי לציין בראיון שאני מתכונן בכל זאת ללמוד בשנה הראשונה? אחרת איזה סיבה אפשר לתת אם ישאלו למה אני רוצה להיות סלקטור...

Neta20B

New member
מצטרפת לשאלות

אין בכלל אפשרות ללמוד בשנה הראשונה?

nant

New member
יש לך הוכחה?

לא ראיתי שום עדכון בעיתון, אני לא חושב שגוף כמו רש"ת יבטל מיונים ללא הודעה מוקדמת... המודעה רצה כבר שבועיים...

המודעה מוזמנת חודש מראש

והמלחמה והבלאגן התחילו אצלנו שבוע שעבר על תזיינו בשכל מה שאמרתי זה נכון כל יום משתנים דברים ומה שכתוב בעיתון לא תמיד נכון

אלבה

New member
מדובר על אדם ממורמר

מודעה מזמינים יומיים-שלושה מראש ולא חודש.

לא ממורמר ולא כפכפי עץ

אמרו לכםבפרוש שאי אפשר ללמוד בשנה הראשונה לעבודה ואתם עדיין שואלים אם אפשר כי מתחייבים ל 5 משמרות בשבוע ללא מגבלות קבועות כולל 2 משמרות צהריים ועכשיו כפי שכתבתי אין סיכוי להתחיל מיונים אולי תבואו בנובמבר ותראו מה יהיה עכשיו אין סיכוי להיכנס

Neta20B

New member
ובכל זאת...

התכנון שלי בעיקרון הוא לעוד לא פחות מחצי שנה בכל מקרה, אבל גם אם ביטלו כרגע, עדיין זו לא השאלה...

קורסים שהיו אמורים להתחיל שבוע הבא

נדחו למועד בלתי ידוע עד לא בכלל כרגע יש יותר מידיי אנשים ובגלל המצב הבטחוני הרעוע ציפו שיהיה יותר עבודה וכרגע אין ( קיץ חלש ביותר) אנשים שציפו לעלות באחוזי משרה בקיץ כי הם לא לומדים או משהו בסגנון נדחו על הסף והם עומדים בין 3 ל 2 משמרות במקום 5) ואנשים גם לא נותנים משמרות נוספות אז אין להם עבודה אחרת והם תקועים אז הסיכוי שהם לא יעבדו ואתם כן קלוש ביותר קפיש

Neta20B

New member
אוקיי...

שוב זה לא היה קשור בכלל למה ששאלנו, אבל תודה בכל מקרה...

לאחר בירור מעמיק יש מיונים

מחפשים בסביבות 20- 30 איש (כנראה מתוך מאות שיגיעו) המבחנים יהיו קשים ומתישים צריך לדעת אנגלית ברמה טובה מאוד ( זה לא פשוטי העם) ואולי כמה שפות אחרות שיתנו יתרון ד"א הבוחנים שיהיו יהיו קטלניים ביותר אני מכיר חל ק מהם והם לא אנשים קלים במיוחד

אלבה

New member
המבחנים הרי יהיו במכון חיצוני

אז איך אתה יכול להכיר את הבוחנים?

הבוחנים

בשלב הראשון הם ראשי צוותים בד"כ או בודקים (למבחנים באנגלית צריכים בוחנים עם אנגלית ברמת שפת אם). ככה הוא מכיר אותם. אחרי ההתרשמות הראשונית (המבדקים הראשונים) ישנם מבחנים במכון חיצוני (ביפ). אחרי ביפ יהיה עוד ראיון אחד קצרצר עם אחד מה"קודקודים" בחטיבת הביטחון. בכל מקרה, זה לא כוכב נולד ובטח ובטח שלא קורס טייס. "מתוך מאות יבחרו 20-30". אין מה להתרגש. אם החמור של חמיד עבר אז כל חמור יהודי על אחת כמה וכמה יכול לעבור. ושיהיה בהצלחה!

למעלה