שאלה לסטיבO

asi boy1

New member
שאלה לסטיבO ../images/Emo70.gif

ניסיתי הלילה לעשות מה שאמרת אז חשבתי על משהו מסויים הרבה זמן וניסיתי לא להרדם ומה שקרה זה שבערך שעתיים שכבתי ככה ולא הגעתי לשלב של מעבר לדמיון על אותה מחשבה, זה לא הגיע עד לחלום...אחרי זה כבר נמאס לי אז פשוט הפסקתי לנסות להשאר ער ופשוט נרדמתי בלי שום חלום צלול..אז השאלה שלי היא מה אתה עושה כדי שזה יגיע לחלום ולא ישאר רק בגדר של דימיון על אותה מחשבה? כמה זמן לוקח לך עד שזה קורה? תודה מראש!

סטיבO

New member
כנס

קודם כול אתה צריך לעשות את זה שאתה עייף.. לפני שהחלום יגיע לך אתה תרגיש שאתה כבר אתה לא שולט על המחשבה שלך והאנשים בחלום אומרים דבר שכבר לא חשבת על זה.. זה סימן שהגוף שלך עומד להרדם.. אז צריך להמשיך עוד קצת ואז יבוא לך החלום.. תחשוב על זה ככה שאם אתה חושב וחושב ומנסה לא להרדם המוח נכנס עם קצת צלילות לחלום.. זה מה שאני חושב.. אני יודע שאם אתה עושה את זה כמו שצריך זה 100 אחוז עובד.. אבל אני לא יודע למה בגלל מחשבה אתה מגיע לחלום צלול.. אז אני משאר.. ובשיטה הזאת אתה לא צריך להשאר ער כול הזמן ההירדמות תבוא לך בסוף בטבעי.. עכשיו רוב הזמן שהחלום יתחיל זה יהיה בבית שלך.. אבל לא תמיד.. והצלילות כמו שאמרתי תבוא לך באמצע.. אתמול ניסיתי וגם שילשום וזה הצליח..

Mcfly for ever

New member
../images/Emo110.gifאני אישית עושה את זה כל לילה במשך שנים

(כי זה עוזר לי להירדם) אבל זה אף פעם לא נכנס לי לחלום :| אין משהו אחר שאתה עושה חוץ מזה?... :)

makron2

New member
האם אתה שולל את המצב הידוע כשיתוק שינה???

אשמח לקבל את התייחסותך לנושא. לא הבנתי אולי "ובכלל לא ניראה לי שיש מצב שהמוח ער והגוף יושן." איך הגעת להנחה זו?

סטיבO

New member
makron2 כנס

ברור שיש שיתוק שינה.. התכוונתי בשיטה של ווילד אומרים שהמוח ער כאילו המודעות והגוף יושן.. לא ניראה לי שזה אפשרי..

makron2

New member
מקווה שהבנתי

ואללה אחי קשה להסביר חוויות במילים אולי זה רק השפה שמבלבת אותנו,אבל בתכלס מה זה משנה העיקר שאנחנו עושים נהנים מהחוויה. בחוויות שלי "לפחות אתמול בלילה.הרגשתי מוחשית כאילו אני משאיר את הגוף שלי לישון שם - הרגשתי קצת עצוב ומוזר שאני עוזב אותו במיטה ואז המודעות(שקבלה צורה מוחשית) יצאה לה לסיבוב לבד. אני מבין חלק גדול מההגדרות שלך,אולי אפשר להסביר את זה כעיצוב ועידוד החלום,וזה כנראה באמת לא ווילד כמו שטענת בראשונה. תודה על התשובה.

Dreamwalkerr

New member
דווקא להיות עייף זה לא רעיון טוב

ברגע שאתה עייף הרבה יותר קשה לשמור על מודעות עם כניסה לחלום , זה לא משנה אם אתה עייף או לא עייף הצלילות יכולה להיות גבוהה בשתיהם למרות שמצאתי שבווילדים שעשיתי בלילה שהייתי ממש עייף החוויות היו הרבה יותר אינטנסיביות ולפעמיים מפחידות. אם עייפות יותר קשה למוח לשמור על הערנות שצריך בשביל להיכנס לתהליך השינה, ואז אתה מוצא את עצמך זורם למחשבות לא רצוניות והמחשבות משטלתות עליך ואתה נירדם רגיל , זאת האחת הסיבות שעושים ווילד אחרי 6 שעות שינה , מה שצריך לעשות כדי להצליח זה לחשוב על משהו בלי לחשוב עליו יותר מידי זאת אומרת סוק של מדיטציה להתרכז במחשבה ולהיות כל כך מרוכז שאתה עובד על המוח שלך שאתה מוכן להירדם , אם תחשוב יותר מידי זה ימנע מהגוף להירדם, אם תיהיה עייף ולתנדוד בין מחשבות תירדם רגיל.

makron2

New member
שמתי לב אתמול...חוויה מפחידה.

עשיתי אתמול ווילד בעייפות חזקה וקיבלתי אחלה חוויה מפחידה,בחלום איבדתי שליטה והרגשתי עייף כול כך עד כדיי שהרגשתי (בחלום)את העייפות מישתלטת עליי ניסתי להלחם בזה כי חשבתי שאני הולך למות משום מה. היתעוררתי אחריי זה והיה קשה לי להרדם מהפחד,קל להגיד לא לפחד אבל המודעות והשליטה שלי היו כמעט אפסיים,רק ההרגשה הייתה אינטנסיבית . כל חוויה היא לימוד - הסקתי מסקנות. להנות גם מהפחד כי החלום נגמר בסוף. כמו שנאמר יהיה טוב.

למעלה