שאלה לסוף השנה !

שאלה לסוף השנה !

ערב טוב ! איזה ריקוד הכי הכי רלוונטי לרקוד בסוף השנה ? לתשובותיכם אודה ! מירי.

שאלה לסוף השנה

"השנה אינשאללה" עוד יבוא שלום... וירדן יזרום כנהר שלום עלינו... ריקוד מעגלים חדש של אייל עוזרי. הכותב והמבצע אינם ידועים לי.

יש לי עוד אופציות,אני מקווה

רלוונטיות: 1."הורה לעתיד"-משנת 1996 השתלמות שיקר,איני זוכרת את המחבר 2."הולך ובא" 3.""מה נשאר לי"משנה שלמה ?
4. והתשובה-"זיכרונות" זה "מה נשאר"- ריקוד מעגל של טוביה טישלר

כל התשובות יפות !

ואני אמנם התכוונתי לדצמבר. את הריקוד "דצמבר" רשמתי הערב על לוח הבקשות ברעננה, ואכן הריקוד נרקד לשמחתי כבר בתחילת הסבב הראשון של הזוגות. הריקוד הוא של טוביה טישלר משנת 1992 ואהוב עלי במיוחד. את המילים חיבר נתן אלתרמן והלחן של משה וילנסקי. והנה הבית הראשון והפזמון : ריח ים ורוח סתיו / ומיץ של תפוחי זהב ומין סגריר מתוק חמוץ / מושך מבית אלי חוץ ללכת לכת ולנשום / אויר שקיעות כחל אדום ללכת לכת ולנשום / אויר שקיעות כחל אדום. פזמון : אויר שקיעות ניחוח דק / הגשם זה עתה נפסק עלה ושוט והסתכל / עד מה יפה היא התבל עלה ושוט והסתכל / עד מה יפה היא התבל. לילה טוב. מירי.

avigal23

New member
לאן נעלמתי? אני?

אני נכנסת רק בסופי שבוע אז לא כ"כ נעלמתי... אבל באמת עבר עליי שבוע קשה ומעייף... ביום שני עוד היה לי כח לרקוד,אבל ביום רביעי הגעתי להרקדה רקדתי למדתי למבחן שלמחרת וביום חמישי היה לי מבחן ובערב הגעתי להרקדה ושוב פעם לא היה לי כח לזוז....אני מקווה שהשבוע יהיה לי יותר כח אבל ביום ראשון יש לי עוד מבחן,וביום שלישי טיול...וזה מה שמביא אותי לכתוב לכם שלצערי בשבוע הבא אני לא אכנס לפורום כיוון שאני נוסעת לסוף שבוע... אבל עד ה-4 לינואר יש לי עוד ללמוד....ואז חופש...כלומר לימודים רק בלי מבחנים וב-24 תעודות.....ואז את ההמשך מי יודע. החסרתי פרט קטן....באמצע... רמז:
...מי מנחש?? סתם...

למעלה