שאלה לנשים...

שאלה לנשים...

או בעצם שלוש... א...ורק בשביל שנוכל להניח בצד ולהמשיך...אם או בלי? וזה לא כל כך משנה מה ומה,אנא להצמד לניון אישי בנוסף לעובדות. ב...אם זה אם או אם זה עם ואם אם זה אם אז מה אם אם שהוא עם ובכלל עם אם ואם עם,אז למה לשאול בכלל...? ג...ובינינו מטרת ההתכנות,למה לשאול גברים במידה וממילא רק נשים וכבשים {הומר טלה הומור} עונות.

d a n i e l s 5

New member
סוף סוף יש שאלון שאני יכולה להשתתף.

א. אני בשלב ראשוני בעד אם, ותמיד להיצמד לעובדות מהמקום האישי שלך או מהכרות אישית אם מקרים דומים. ב. כי ככה צריך להעביר את הזמן.....ושרשר שאלות , ליצור עניין בחיים. ג. למה רק נשם עונות....זה נשגבר מבינתי.

Chivalrous

New member
תשובה

נכון שלא אישה... אבל, אם על כל שאלה שמופנית לגברים, עונות רק נשים, נדרשת סימטריה. לגופם של הדברים, או של הגברים, ואולי נכון יותר של הנשים, התשובה היא שכמו בכל דבר, זה תלוי. תלוי... אם התכוונת לשאול אם "עם או בלי" החזייה, או "עם או בלי" הקונדום, או "עם או בלי" הטבעת. והנ"ל... כמובן, בהומור.

יותר מידי קרדיט

נותן אתה לאנשים...הוא פספס הרעיון. זה קורה להרבה. תוהה אני מתי אנשים יתחילו להבין שיש כבר היכולת לקרוא I-P

כחלק אינטגרלי של אני החדש...

וויתרתי על לראות.להביט לאמת בפרצוף...שם יהבי על קצוות האצבעות והלשון. בהחלט ממליץ לנסות.

עישנת דובי היום.?../images/Emo120.gif

למה..העיניים קפצו לי מאם לעם ואם עם הוא לא אם אז אם הוא עם? יעני מה זה משנה בלי או עם? ללבוש ולרגיש בלי..זוכר את הפרסומת הזו? ולגבי השאלות בכלל..שצמויין "גברים" ידוע מראש שהרוב יהיה נשי..והגברים שעונים הם אלו שאולי מתחברים קצת לנשיות שלהם..האחרים פשוט שותקים. דרך אגב..איך היה הדובי?

החלקת על השכל...

או שמא ראיתי אחרים והחלטת גם את? וזה לא אני כמובן...זה רק הפרסומת "האם אין אתה מאושר שאישתך נוהגת בוולבו?" דרך אגב איך האונה? זה מה קורה כשקונים מחשבה בוול מארט.

למעלה