שאלה לנשים

ניאו 25

New member
שאלה לנשים

מה הסבירות שהיא תכנס להריון אם היא פיספסה לקחת גלולה ובאותו יום גמרתי במפנים? והאם זה אפשרי לקחת גלולה שאחרי למרות הגלולות הרגילות?

דאמיר

New member
אפשרי

אפשרי ואף אפשרי להיכנס להריון, אם כי הסיכויים קטנים. ניתן לקחת את הגלולה של היום שאחרי ליתר בטחון

../images/Emo4.gif אז ככה...

מעטה אך קיימת הסבירות להריון בעקבות החסרת גלולה... יחד עם זאת, לגלולה של אחרי אין כל קשר לגלולות הרגילות ! וכן ! עדיף שתקח אותן במידה ושכחה גלולה, שכן זהו תפקידן של 2 גלולות האחרי ... למנוע הריון הן בגלל החסרת גלולה או לחלופין קונדום שנקרע וכן הלאה...

די!

כולכם מציעים להם לקחת פוסטינור, וזה לא נכון. היא לוקחת גלולות, ואם היא לקחה את כולן נכון היא לא אמורה לחשוש מהריון. שכחתי כמה גלולות בחודש והיי! אני עדיין לא אמא! תפסיקו, אתם לא פורום מקצועי וזה לא התפקיד שלנו להמליץ או לא להמליץ על פוסטינור. ניאו, פנו לרופא. יותר מדי הורמונים זה לא בריא ותחשובה כמה הורמונים אתה דוחף לבחורה אם היא גם על גלולות רגילות וגם עם פוסטינור, זה כל כך לא בריא שזה מטורף ואני די בספק שרופא ימליץ לה על זה. אבל שוב- אל תקשיב לי- פנה לרופא.

אני לא המלצתי לו לקחת פוסטינור

אבל.... אם היא שכחה לקחת אפילו גלולה אחת, אז אותו חודש כבר לא בטוח כתבת לו - "ואם היא לקחה את כולן נכון היא לא אמורה לחשוש מהריון. " אבל היא כן שכחה.... וזה שאת במזל לא נכנסת להריון אחרי ששכחת לקחת גלולות זה לא אומר

../images/Emo45.gif

אף אחד בפורום לא מקצועי, ולכן העיצות הן בערבון מוגבל. במקרים כאלה מומלץ להתייעץ עם הרופא. בעקרון אם היא לוקחת גלולות על בסיס קבוע לאורך זמן, אין לה ממה לחשוש. הסיכוי הוא כמעט אפסי, אבל לפעמים קורה ויש הפתעות. אם אתם חוששים, תתיעצו עם רופא. בהצלחה.

למעלה