שאלה לנשים...

ג ב ג ב ר

New member
שאלה לנשים...

האם קרחת מפריע לכן אצל גברים?? יש מצב שתחליטו לא לצאת עם גבר בגלל שיש לו קרחת?? מה בכלל אתן אומרות על קרחת? - זה turn off ענק בשבילכן או שזה לא כזה ביג דיל?? פרטו ונמקו...

מפריע? ממש לא

אם זו קרחת אמיתית, כלומר ראש חלק לגמרי (ולא סתם חורים), ובהנתן הפרצוף הנכון (לא לכל אחד זה מתאים), זה יכול להיות מאוד סקסי, יש משהו מאוד גברי בקרחת...

ג ב ג ב ר

New member
הבהרה קטנה...

(איזה דפוק אני, לא ניסחתי טוב את השאלה) הכוונה הייתה להתקרחות... היום שמתי לב, שמתחילים להיות לי מפרצים קטנים (אבא שלי קירח, וזה אומר שאני כבר בדרך
) והעניין התחיל קצת להטריד אותי אז סתם חשבתי לשאול את השאלה בפורום...... אז מה אתן חושבות על המפרצים האלה - זה ממש מוריד את המשיכה, או שיש לזה חשיבות נמוכה, והשפעה נמוכה על ה first impression??? זאת אומרת, אם תראו בחור, עם פרצוף חמוד אבל יהיו לו מפרצים דיי בולטים, זה יוריד לכן מהנקודות שלו או שבשבילכן זה לא כזה ביג דיל??

גרעה לגמרי עדיף על מפרצים וסירות

נוסח קליינשטיין הגדול יש גברים שהלכו דיי רחוק עם המפרצים כמו מייקל בולטון הזמר וג'ק ניקולסון השחקן אין לי דוגאות מקומיות אבל כמו שאמרו קודמותיי - גילוח הראש כולו , מדליק ומקסים , כמובן עם הפרצוף המתאים. אתמול היו שני גברים בתוכנית החדשה של דנה ספקטור, שחר ורני, שניהם "עשו לי את זה" יותר מהבחור השלישי והפנוי ד"א, שהיה לו שיער ראש מלא עם התחלה של מפרצים

superyal

New member
אף פעם לא יחסתי חשיבות לשיער

כאובייקט יחידי זה תלוי בהכל ביחד איך כל הראש נראה בכללי לאח שלי יש מפרצים והוא דווקא נראה סבבה

עם היד על הלב?

לא אוהבת מפרצים. לדעתי, גילוח כל הראש זה פתרון לא רע במקרים כאלה. אמנם אצלי באופן אישי גם ראש מגולח לא בעדיפות על שיער מלא, אבל בהחלט בעדיפות על ההתקרחות. חוץ מזה, שמעתי בחורות שממש אוהבות קרחות.

תלוי איזה ראש מחובר לקרחת

אני אישית, לא מזיזה לי כמות השיער על הראש אלא הפנים יותר משמעותיות... יש הרבה גברים סקסים עם קרחת והרבה מכוערים עם שיער ולהפך.... והכי חשוב זה מה שיש בפנים... אנשים נהיים יותר ויותר מושכים בעיניי ככל שאני מכירה את הפנימיות שלהם יותר ויותר.... מספק או שאתה מחפש משהו יותר מעניין.....???....

למעלה