שאלה לנשים

Death Watch

New member
שאלה לנשים

תגידו מה אתם חושבות
אז בת זוגתי בסוף שבוע באה אלי ואומרת לי אני יוצאת למועדון עם חברות אני יחזור בלילה אל תחכה לי
ככה בלי להודיע לי מראש בלי כלום

כמובן שזה התפתח למריבות ולצעקות שבסוף היא לא הלכה,

אבל בחייאת, חשבתי אולי הייתי לא בסדר,
כאילו שיש לך חברה הרבה שנים היא צריכה להגיד לך דברים כאלה מראש, אין דבר כזה שהיא ככה פתאום באה ואומרת, זה לא עובד ככה.

אני קורה סמוי פה כבר הרבה שנים, ועד עכשיו לא קרה משהו בחיים שלי שהרגיז אותי עד רמה של לכתוב פוסט,

מה אתם חושבות ?

(לימור מה את אומרת ?)

LOLI152

New member
אני חושבת ש...

אולי טיפונת הגזמת.
-מותר- לה לצאת עם חברות. מותר. זה בסדר. גם לצאת עם מועדון. אתם לא נשואים. וגם אם כן- מותר לה. זה לא מתחשב מצידה לא להודיע. אבל אני חושבת שזה לגטימי לצאת וגם בספונטניות...

רואה 6 6

New member
בשביל זה להרים צעקות ולגרום לה לא ללכת?

היא לא צריכה לשמור עליך בלילה,נכון?
אתה יכול עדיין לחזור אליה ולהגיד שהסצינה לא היתה במקום אבל אתה מצפה שפעם הבאה תגיד לך יום לפני,שתוכל גם לעשות תוכניות משלך.

2461

New member
השאלה היא לא מה אנחנו חושבות

אלה למה לעזאזל היא צריכה לשאול אותך או "להודיע לך מראש" לפני שהיא יוצאת עם חברות??

יש לך חברה הרבה שנים? אדי מרפי היה אומר לך

מה היא חושבת ואיך זה באמת...
you don't own me, I don't see a ring on this finger...
אתה כועס? אתה אנוכי...

marioForever

New member
אתה לא רציני....

כאילו, אתה לא קנית אותה מהשוק או משהו...
באמת... אני כבר לא מבין אנשים...

אממ...

תראה, בזוגיות נכון, יש מקום לומר מראש לבן הזןג מתוך התחשבות ואולי מניעת ביטול תכניות אחרות.

אבל אני לא חושבת שיש מקום להגיע לצעקות או מריבות, יש דרך לומר כל דבר ולהעיר בצורה שתובן נכון להבא.

כמה זמן אתם יחד?

אם אתם יחד מעט זמן, יש אנשים שלוקח להם זמן פשוט להסתגל למוד זוגי שבו דברים מתנהלים אחרת, אם אתם יחד הרבה זמן, זה קצת סוג של

לקיחת דברים כמובנים מאליהם.

שמחה שעכשיו אתה גלוי

Megie

New member
למה לא?

היא לא בכלא, היא בזוגיות.
אז בספונטניות יזמו בילוי, למה להגיע לצעקות?
זה לא משטר צבאי שצריך ליידע מראש כדי לקבל אישור לחופשה, וגם אז יש ספק גדול לקבל... קשר כזה, חונק והורס כל מה שחיובי בזוגיות.. אני לא יודעת מה השגת בזה-חוץ מתסכול שלה להרגיש שאסור לה, ותסכול שלך לריב.

Hermineh

New member
לדעתי תלוי איך זה נאמר ומהו טיב היחסים

בינכם.
כשאני רוצה לצאת עם חברות אז אני שואלת את בעלי אם זה בסדר מבחינתו שאני אצא היום עם חברות. אני לא שמה בפניו עובדה ואז יוצאת מהבית.
מצד שני, אם בת זוגך בדרך כלל שולטת בעיניינים אז אולי זה כן מקובל. מאוד תלוי בסוג הדינמיקה בינכם ואין לזה תשובה ברורה.

למעלה