שאלה לנשים ...

puma141

New member
גבר בן 30

שאין לו רכב זו השלכה להמון דברים מסביב, לגבי האישיות שלו..
זה לא רק הקטע של הרכב.
לא מדברים פה על איזה רכב יש לו, אלא אם יש לו בכלל.

ואם יש מישהו שיש לו רכב, וההורים קנו לו אותו.

זה גם לא אומר הרבה :)
אני לא אשפוט מישהו על רכב, כי לי בעצמי אין רכב בעיר. יש אופניים וכו'..

AsAf2810

New member
אמנם יש לי רכב

אבל בחורה שפוסלת גבר בגלל שאין לו, לא שווה אפילו יריקה בעיני.

כן

היו לי מע' יחסים משמעותיות כולל הנוכחית עם בחור ללא רכב. זה לא מפריע לי.
אבל אני גרה בעיר גדולה עם תחבורה ציבורית טובה. אני משערת שבפריפריה זה יותר בעייתי מבחינת יכולת ניידות..

הייתי

יוצאת עם מישהו בלי רכב. כן. כבר עשיתי את זה בעבר. זה עבד לאור העובדה שהוא גר בתל אביב ולי כן היה רכב.
אחרת זה היה יותר בעייתי.
אז המסקנה היא - זה לא דיל ברייקר מבחינתי, בעיקר כי אני לא ממש רואה הגיון בלהחזיק רכב כששוכרים דירה בתל אביב.

הייתי

יוצאת עם מישהו בלי רכב. כן. כבר עשיתי את זה בעבר. זה עבד לאור העובדה שהוא גר בתל אביב ולי כן היה רכב.
אחרת זה היה יותר בעייתי.
אז המסקנה היא - זה לא דיל ברייקר מבחינתי, בעיקר כי אני לא ממש רואה הגיון בלהחזיק רכב כששוכרים דירה בתל אביב.

BW37

New member
זה תלוי במיליון גורמים

1. איפה הוא גר- מי גר בניו יורק, טוקיו או תל אביב
ורוב חייו מתרכזים בעיר שהוא גר בה
אין לו שום צורך ברכב
2. האם הוא שוקל לצאת מהעיר \ להכיר בחורות ממקום רחוק
יש כאלו שישמחו להכיר מעיר אחרת או מדינה אחרת
והרבה אנשים רוצים להכיר רק מהעיר ורק מהאזור בעיר שבה הם גרים
(וזה לא דבר בהכרח רע)
3. יכול להיות שיש לו דרכים אחרות להתנועע
יש יותר ויותר אנשים שכשהם צריכים רכב הם שוכרים רכב ליום או שבוע
או כל החברות החדשות כמו גר אנד גו שאפשר לקחת רכב לשעתיים
לבחור אין רכב, אבל הוא מגיע לאנשהוא צריך
יש לי חבר תל אביבי, שאין לו רכב
אבל לחברים שלו התל אביבים יש רכבים שבעיקר לא זזים
ותמיד כשהוא צריך לנסוע לאנשהןא, למשל לבקר אותי
הוא מוצא רכב ב5 דקות...

אתה חושב שכולן יגידו לך את האמת?

להרבה זה משנה וחלקן יודו בזה.
יש נשים שזה לא משנה להן, נסה אותן.

קניית רכב לרווקים בזבזנות והתנהלות כלכלית לא

לכל מי שלא גר במושב נידח, לקנות רכב בתור רווק זו בזבוז כספים אדיר, זיהום סביבה תרומה לפקקים..
חוץ מזה רכב דורש זמן לטפל בו לשים אותו במוסך ללכת לטסטים, למצוא חניה.
אם צריך להעביר משהו כבד אפשר לבקש רכב מקרוב משפחה.
אם רוצים לטייל בסוף שבוע שוכרים רכב.
אם החברה גרה רחוק נוסעים ברכבת ומונית.
פשוט חבל גם לזהם וגם לבזבז.

למרות זאת אם תהיה לי חברה אחרי כמה חודשים אני מוכן לקנות לה רכב
אם היא תצטרך.

תגובה

ואם לקרובי משפחה אין רכב או שהם לא יכולים לתת לך אותו? וזה שלא בזבוז זה לא נכון, כשלא היה לי רכב, הייתי מוצאיה הרבה יותר כסף על תחבורה ציבורית, היום ההוצאות הרבה יותר קטנות.

לא בכל מקום יש בעיות חניה..

רכב שאינו מועד לקלקולים צריך לקחת לסידורים (טיפולים, טסט ובלת"מים) בד"כ רק פעמים ספורות בשנה. גם הזמן שנדרש להשקיע בתחזוקה השוטפת (שטיפה, בדיקת שמן וכד') הוא די זניח לעומת הזמן שמתבזבז בתחבורה הציבורית הלא-יעילה של ארצנו.

BellA עלמה

New member
אממ

אני יצאתי תקופה עם בחור שלא היה לא רכב או ראשיון (הוא היה בתהליך) .. הוא גר בירושלים ואני באזור השרון.

היה לא פשוט בכלל.

היום? אם אין רכב אבל יש ראשיון זה בסדר (אם הוא גר קרוב יחסית) אבל אם אין רכב ואין ראשיון - בעייה.

אישית אני טיפלתי בנושא הראשיון בערך חצי שנה אחרי שעליתי . עם כל הקשיים שבשפה וכו.
אדם בן 30++ (יותר נושק ל40) שאין לא ראשיון מעלה לא מעט תהיות.

להיות רווק בלי רכב (שאינו גר בת"א)

זו אחת ההחלטות הכי גרועות מבחינת מציאת זוגיות שניתן לקבל.

רכב מגדיל לך את הטווח הריאלי של בנות זוג פוטנציאליות, בעשרות מונים.

קבעת עם מישהי לדייט בשעה 21:00 והיא גרה בעיר אחרת. אני אפילו לא מדבר על יום שישי שאין תחבורה ציבורית, אפילו על אמצע שבוע. איך אתה מגיע אליה ? תיסחב הבגדים היפים האפטרשייב ב-3 אוטובוסים במשך שעה וחצי כדי להגיע לדייט ? איך אתה חוזר ? תסיימו ב- 23:00 ומעלה וכבר אין תחבורה ציבורית לרוב המקומות. אז מה תגיד לה ? "תשמעי כבר 22:00 והאוטובוס האחרון יוצא לי, אז היה נחמד ויאללה, ביי".

שלא נדבר שהתחבורה הציבורית בארץ היא קטסטרופה בשעות השיא: אוטובוסים לא עוצרים בתחנות אחרונות כי הם כבר מלאים. אוטובוסים מאחרים על ימין ועל שמאל. אתה עולה לאוטובוס ומרגיש כמו סרדין. אתה יושב ליד אנשים שראו מקלחת פעם אחרונה כשביבי לא היה ראש ממשלה. אתה שומע אנשים זועקים לסלולרי שלהם ומכניסים אותך באלימות לחייהם.

נכון, להחזיק רכב זה סיפור יקר, בערך פי 5 עד פי 10 מאשר להתנהל בתחבורה ציבורית, ועם זאת, להחזיק רכב זה אחד השינויים הכי דרמטיים לטובה באיכות החיים שגבר שאינו גר בת"א יכול לעשות לעצמו.

לגבי זיהום אוויר, לא צריך להתפרע עם רכב בעל מנוע 3 ליטר. יש היום קומפקטיות עם מנועים 900 סמ"ק, חסכוניות מאוד בדלק ולא מזהמות. די והותר לרווק הממוצע.

lonley8

New member
נחמד ...

איזה נחמד זה שרוב הנשים שהגיבו פה היו יוצאות עם מישהו שאין לו רכב, חלקן יאפשרו זאת אם מדובר באותה עיר או ערים שכנות שטווח הנסיעה לא עובד את החצי שעה .

האם במציאות ולא פה בפורום בצורה וירטואלית הייתן עומדות מאחורי מה שאתן רושמות ?
הרי השאלה הראשונה או השנייה שבחורה שואלת לאחר שאתה מתחיל איתה שיחה היא האם יש לך רכב ... .
אם אין רכב אז זאת סיבה לפסול גבר שיכול להיות האחד שלכן ?
הרי לנו כגברים אין בעייה אם לבחורה יש רכב או אין,אנחנו מקבלים אתכן כפי שאתן, אז מדוע אצלכן זה תמיד יותר קשה ואתן מחפשות איפה המכשול ?

שיהיה סופ"ש מקסים ושבת שלום ומבורכת .

למעלה