שאלה לנשים.

יקירתי.

האיומים האלו הם כמעט יום יומיים. לא שאני נבהלת מהאיומים האלו, אני פשוט לא עונה לו כשהוא אומר את זה. העניין הוא שבמשפחה שלהם יש עשרה אחים ואחיות שמתוכם 5 גרושים אז לא נראה לי שממש אכפת לו מזה. מה שבטוח הוא שהאחים שלו לא ממש מאושרים בזה, כל אחד סובל בצורה זו או אחרת. הדאגה שלי היא זה שיש לי 2 ילדים. לי אין בעיה עם זה שילך. אבל מה יהיה על הילדים שלי? איך הם יחיו עם זה?

איך הם יחיו?????

בחייך,,, הרבה יותר טוב,, מבית שבו יש שני בני זוג מתוסכלים,, אם אמורים לגדול בחממה,,ולא בתוך בועת לחץ,,

הצופה.

New member
תני לו לאיים

גם את זה את רוצה להרוס לו?
יאללהההה כבר לא נותנים לאיים במדינה הזו ד.א יש הסכם ביני ובין אישתי אני מאיים היא עושה עצמה מפחדת ואחרי זה אני מרגיש גבר וככה האגו שלי נשמר תמורת זה היא מאיימת עליי גם אבל שהיא תשאר אני עושה קולות של חציל והכל מסתדר ובבוקר שאנו מתעוררים אנו מתקשרים אחד לשני לאחל בוקר טוב

צופיייייייייייייייייייייייייייייייי

איך עושים קולות של חציל?????????? מתה על התיאורים שלך!!!!!!!!!!!!!

נשואה 32

New member
רותי

אני יודעת שזה קשה אבל תגידי לו תעזוב. תגידי לו שאם הוא רציני אז ביום ראשון שילך לרבנות ואם לא אז שלא יאיים עלייך יותר כי את לא מוכנה לסבול איומים. ואז ניראה מה הוא יעשה. אם הוא באמת ירצה להתגרש ממך אז בשביל מה לך לחיות איתו ואם לא אז יפסקו האיומים ויהיה לך קל יותר. אפשרות אחרת היא ללכת לטיפול זוגי אני יכולה להמליץ לך ושם להעלות את הבעיות. אני יודעת שקל לתת עיצה אבל האמיני לי זה עובד. בהצלחה.

מו שיקו

New member
טוב נו....

את כבר מבינה שהאיום הזה לא רציני אז בשביל מה להתעמק בזה? תדברו קצת בינכם ,יותר ברצינות,וכל יסתדר אגב , מריבות , יכולות להיות גם מנוף חיובי

סנדי32

New member
שיאיים את מי הוא חושב שהוא מפחיד?

בעל שמאיים ולא עוזב הוא מצפה לתגובתך כל פעם מחדש הוא בודק איך את מגיבה אל תראי לו שאת מפחדת או שאת כועסת על זה שהוא עוזב תגידי בפשטות "הדלת פתוחה חמוד לא מחזיקה אותך בכח" דבר שני תלמדי שאם גבר כבר עזב את הבית כמה הוא כבר יכול להיות בחוץ יום יומיים שבוע שבועיים בסוף הוא יחזור כי הוא עזב ברגע של כעס וברגעים אלו לא מחלקים סוכריות .....(אם תרצי להחזיר אותו בכלל) ועוד אין לך מושג איזה כייף כשגבר עוזב בתקופת המריבות הבית שקט את מתפנה לדברים שלא עשית מאז נעורייך כמו לכתוב שירים לשמוע מוזיקה בשקט בסלון להדליק נר ולחשוב בשקט מה את רוצה מחייך לאן את ממשיכה עם כל האיומים האלו תעשי לך סדר בראש כל הזמן שהוא לא ישתלט על מחשבותייך תהיי חזקה את תעברי את זה אני בטוחה כשבפעם הבאה שהוא יגיד שהוא עוזב את פשוט בלי להניד עפעף תאמרי לו הדרך פנוייה אתה יכול ללכת ואל תשכחי להזכיר לו שאם הוא עוזב לתמיד אין לו דרך חזרה כי פה זה לא בית מלון

לא צריך לענות.......

אם הוא רוצה ללכת שילך. אי אפשר להחזיק בכוח איש. כאשר הוא יראה שאת לא מגיבה ולא איכפת לך.....שילך.....אולי יפסיק. ואם בכל זאת החלטת לענות "לך" "אם אתה רוצה הדלת פתוחה".......ואכן הוא ירצה ללכת....... אפשרות א´ - אם את אוהבת אותו.....ולא רוצה שילך תנסי לשכנע אותו לא לעשות זאת...אבל אם יעמוד על כך.....אין לך ברירה... אפשרות ב´ - אם את לא ממש אוהבת אותו ורק מטעמי נוחיות או איתך אז יותר קל.....אולי יותר טוב שילך.....וכך את יוצאת טוב לגבי הילדים והמשפחה....תמיד תוכלי להצטדק שאת לא רצית והוא עזב.....זה נוח כלפי הילדים והחברה... ובכלל...אם את לא מעונינת בו.....תהיי חופשיה .....עם מצפון נקי שלא את סילקת אותו אלא הוא הלך לבד. בכל מקרה, אי אפשר לייעץ, היות ורק שניכם יודעים את האמת לאמיתה,,,,,,וההחלטה שלך בלבד. בהצלחה.

1אפרוחית

New member
לא כתבת כלום מעבר לזה שהוא מאיים

איך החיים שלכם? אתם רבים הרבה? האם יש איומים נוספים? האם הוא אלים מילולית? את בטח מכירה את המשל על הזאב, נכון? זאב, זאב... את צריכה להחליט אם את מוכנה לקבל יחס כזה. קשה לי להאמין שהוא באמת יעזוב (ואולי כן...) העניין הוא את ולא הוא. ההחלטה היא שלך. ברגע שתקבלי החלטה, תדעי מה לעשות.

פעם אחת ולתמיד!!!

תני לו ללכת אם הוא אוהב - יחזור. ואז... הקלפים בידים שלך. אם לא חוזר - סימן שלא אהב. תתחילי חיים חדשים ושאף אחד לא יאיים עליך!!!!!!!

למען האמת? אני חושב ש.....

אם יאיים עוד פעם? תארזי את מזוודה לעצמך,תגידי לו הפעם אתה לא הולך לשום מקום אני זאת שהולכת,תראי איזו התחנפות תהיי מצידו ג´רי

רותי שמעי משהו חמוד../images/Emo22.gif

במידה ובעלך אוהב אותך הוא יחזור על ארבע, אם לא? תביני שזה הגורל, במוקדם או במאוחר זה היה צריך קרות. [URL='http://'] אני מאמין שיהיה טוב.[/URL] ג´רי

SWANI

New member
ואולי פשוט.................../images/Emo175.gif|א

לשבת בכייף על גזוז ואבטיח בבית .....בערב .....ולדסקס כמו בני אדם על האופציות ומה עומד על כף המאזניים ואולי לשדר אחד מול השני במילים יפתור הכל? חיים גן עדן

השיטה הכי טובה:

אל תעני לו. תלכי למטבח ותכיני לו כוס קפה או מה שהוא אוהב לשתות, עם עוגה או עוגיות בצד, תחזרי אליו ותתני לו. בהתחלה הוא יהיה בהלם אבל אחרי שנייה תראי איך הוא יתרכך ותתחילו לדבר כמו שצריך.

למעלה