שאלה לנשים!!!!

yosee

New member
שאלה לנשים!!!!

שלום, יש לי שאלות שמסקרנות אותי זמן רב ואף פעם לא הרגשתי בנוח לדבר עליהן עם בנות שהייתי איתן בקשר, אני מקווה לקבל כאן תשובות אמיתיות מהנשים (לאחר שהלכתי לאיבוד בכל המידע המתרוצץ באינטרנט). השאלות שלי בעניין המחזור החודשי של הבחורה: (אני יודע שזה משתנה מאחת לשניה, אני פשוט צריך מידע מקיף בעניין). 1. כל כמה זמן מתרחש המחזור החודשי אצל הבחורה? 2. מה משך תקופת המחזור (בימים) הדימום? והאם יש עוד שלבים באותו מחזור? 3. (הבחורה מן הסתם במהלך תקופת המחזור לא יכולה לקיים יחסי מין)!!!!? 4. האם יש מחזור עם דימום ומחזור בלי דימום? אם כן! מה זאת אומרת? 5. האם בחורה שמקבלת מחזור עם דימום ז"א שאינה בתולה? ובחורה שמקבלת מחזור בלי דימום בתולה? 6. האם יש קשר לתחושת הסקס אצל הבחורה לפני/בתקופת/אחרי המחזור? תודה מראש וסליחה אם חלק מהשאלות נשמעות טיפשות.

5halo

New member
דבר ראשון אני חושבת שזה ניפלא שאתה שואל

אני יענה לך בכללי כי חלק מהתשובות יכללו גם תשובות לגבי שאלות אחרות המחזור הנשי הוא בממוצע חודש (28 עד 35 ימים זה משתנה מאישה לאישה) הוא מורכב משלבים: שלב התמלאות הרחם בדם כמצע לתינוק שיכול להיקלט, הביוץ שאם הוא מופרה ונקלט אז יש הריון אם לא אז הביצית יוצאת מהרחם, והדימום שמתרחש כשבועיים אחרי הביוץ (הווסת עצמה). הווסת עצמה גם משתנה מאישה לאישה יש כאלו שזה יום אחד אצלן ויש כאילו שזה שבוע. אצלי לדוגמה זה בערך 5 ימים. אין דבר כזה מחזור ללא דימום, ביוץ ללא דימום או דם שלא יוצא זה בעיה רפואית שצריך לפתור אותה. בחורה שבמחזור תמיד תדמם בתולות מדממות גם כן, הדם שאתה חושב עליו אולי זה הדם שנוצר מקריעת קרום הבתולים ולא קשור למחזור החודשי. מה שכן נשים אחרי לידה לפעמים עם דימום מוגבר. יש נשים המקיימות יחסי מין בזמן הדימום ואין להן בעיה עם זה זה משתנה מאישה לאישה, אני אישית לא אוהבת. יש נשים שמעידות על עליית החשק המיני לקראת הביוץ והמחזור, אבל גם זה משתנה מאישה לאישה. מקווה שעניתי לך עם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי לשאול הילה

קצת סדר

עונה לך לפי שאלותייך 1. הדימום הקרוי מחזור חודשי קורה באמת כל 28-33 יום אצל רב הנשים. המשעות היא שכל 28 יום נניח היא תקבל מחזור. 2. הדימום (שהוא המחזור) נמשך בין 3-5-7 ימים, אצל הרב זה בערך 4-5 ימים שבהם יש שיא ואז נחלש בהדרגה. 3. ההלכה היהודית אוסרת קיום יחסים אפילו עד 7 ימים בלי דימום...חילוניות בדרך כלל לא מקיימות בזמן דימום ממש אבל מיד אחרי שנפסק כן. לדעתי האישית בלבד, אם עושים זאת בזמן מחזור אז רק עם קונדום! 4.נדיר אבל קיים מחזור ללא דימום או דימום קל מאוד.5. אין קשר להיותה בתולה, יש קשר לזה שהיא לא פוריה (מצע הרחם לא נבנה ולכן לא יוכל להקלט הריון). 6. שאלה מצויינת! ויש קשר מאוד למצב החשק בתקופות השונות. רק שזה באמת מאוד שונה מאישה לאישה. הגוף הפלאי שלנו מגביר חשק לקראת הביוץ (שמתרחש בדיוק 14 יום לאחר דימום) ואז להרבה נשים החשק מזנק. ויש שבאמת לקראת המחזור עולה החשק שזה קצת מוזר..אבל קיים. בימינו, כאשר יש השפעות וגירויים מכל הכיוונים, יש נשים שאצלן החשק גבוה גם לא בקרבת הביוץ ויש שאצלן זה נמוך. לך תבין את המכונה האנושית...אבל לפחות דע שכאשר אישה מאוד מגורה, סיכוי טוב שהיא על זמן ביוץ ויש להשמר אם לא רוצים...הריון.

למעלה