שאלה לנשים שבינכם

fossil1

New member
שאלה לנשים שבינכם

יזיזה שלי שמאוד קשה לה להגיע לאורגזמה,כל הזמן מוטרדת מזה, עד שזה בעצם מספיק כדי שהיא לא! תגיע לאורגזמה! אני יכול לומר שהיא מרגישה פתוחה איתי ואין פה כל קשר לבושה או משהו כזה וגם לא לגודל. האם עליה לתרגל עם צעצוע מסוג שהו? האם גם עם צעצוע יקח לה המון זמן לגמור? היא מגיעה למצב שהיא כל כך הרוסה מלנסות לגמור עד שזה כבר בורח ממנה!

shirygo

New member
לדעתי..

זה יותר מחסום נפשי. צעצועים זה יותר משהו מכני שלא יודעת עד כמה יעזור. אני לא יודעת מה מערכת היחסים בינכם, כלומר מבחינתך זו יזיזה, אבל אולי היא מרגישה כלפיך יותר ומהות היחסים שלכם מונעת ממנה להשתחרר, או: שסתם יש לה מחסום נפשי. אני חושבת שאם תקדישו יותר למשחק מקדים ולהתנסויות שונות במגע מבלי להתמקד בחדירה זה יראה לה מה היא יותר אוהבת ומה עושה לה טוב ומה לא. חוץ מזה אתה יורד לה בכלל? יותר מ-2 דקות? זה עוזר. בהצלחה לשניכם.

שאלה לגבי מה שאמרת על המחסום

איזה סיבות לדוגמא יכולות לנבוע ממחסום שכזה? גם לי יש בעיה לגמור.. ועוד כל מיני בעיות שקשורות לסקס ומגע מיני עם פרטנר חדש..

פרטנר חדש היא סיבה טובה

סקס טוב מצריך פתיחות ואמון, וחוסר בושה. זה הכל פונקציה של זמן והשקעה (רגשית הרבה יותר מטכנית). לוקח זמן ללמוד בן זוג חדש, לגרום לו להרגיש חשוב ולהעניק לו את מה שהוא אוהב (והכוונה לשני המינים).

fossil1

New member
אני

יורד לה מספיק זמן! אין לי בעיה לרדת לה,בנוסף היחסים בנינו מוגדרים כיזיזים גם מהצד שלה! תודה על התגובה

ארטימיס

New member
אוי נו...

אני לא מבינה את הקטע של בנות שלא גומרות ומנסות בכוח לגמור
אורגזמה היא בסביבות ה10-15 שניות אני חושבת.. זה לא כזה ביג דיל שהיא לא גומרת. היא נהנת כשהיא איתך?? אתה מפנק אותה?? זהו זה הכי חשוב.. אני לא תמיד גומרת ואני נהנת בדיוק באותה המידה גם כשאני גומרת.

תכתבי את זה בבקשה כל פעם :)

גם אני "מאותגרת" ולמדתי (גם בעזרתך או מי שכתבה את זה אז) להשלים עם עצמי. ליהנות מכל הדברים הכיפיים ולא להתרכז דווקא במה שלא קיים. היום למשל קיבלתי מסאז' ארוך ארוך בכל הגוף עם הרבה שמן, איזה כיף... אח"כ סקס ובזמן שהיתי במקלחת אח"כ, שמעתי את השותף לסקס מסתלק לו מהבית... כמו בסרטים... לא לפני שהכניס לי כוס תה לחדר האמבטיה, שיהיה פינוק עד הסוף :)

הבנתי,אבל

אולי אתה לא מגרה אותה מספיק?אולי לא יודע איפה לגעת?הא??אולי אתה מפונק ולא מפנק?האאא?

אולי מספיק לתקוף את האיש?

הוא היה מספיק מפרגן בשביל לנסות לשנות משהו... אתן לא רואות שהוא מנסה לעזור?

היא צריכה לקחת את הגמירה

הרבה יותר בקלות. גמירה היא בכלל לא העניין בסקס. הסקס הוא העניין. ככל שהיא תיקח את זה יותר בקלות (למרבה האבסורד) יהיה לה גם קל יותר לגמור. שימוש בצעצועים (כשאתה לא נוכח) לשם הנאה עצמית (ולא לשם תרגול למען השם) יכול להסב לה עונג. אם בשלב מסוים היא תרגיש פתוחה מספיק לשתף אותך בחוויית האוננות שלה גם זה יכול להיות נחמד. די להיות הרוסה... ובכלל, מה עם קצת אהבה? היא מספקת לא פחות, אם לא הרבה יותר, מהזיון עצמו.

אם יושר לי לענות

יכוללהיות שהיזיזה שלך חושבת כל הזמן על לגמור ומגיעה לחשש שלא תגמור וחושבת על זה כל הזמן... רצוי לכם אולי לשלב קצת יין טוב..יודע ש-2 כוסות יין יכולות לעורר פלאים אשה וכן להרגיע ולת להרגשת שחרור. תתחיל בעיסוי אירוטי אחרי היין..תן לזה להשתחילח להשפיע ואז..תתחיל לרדת לאט לאט...תכין אותה כמו שצריך...זה עוזר!!!!

לא הוגן

טוב - מי מתנדב לעשות בייביסיטר על הילד שלי? איפה היין בבית הזה? ואיפה הגבר שניתן לו לקרוא את ההוראות האלו? יופי של תמונה ציירת לי בראש עכשיו. מה חבל שאין מה לעשות איתה.

היה בעבודה

חזר עכשיו, וקיבל רמיזות לא מעודנות ששווה לא לא להתמוטט ולהרדם מוקדם הלילה. היין, כבר במקרר.

למעלה