שאלה לנשואות

מייקי30

New member
שאלה לנשואות

לרוב אני פסיבית אבל יש לי שתי שאלות (נשאלה גם בפורום ההוא אבל תשובתכן חשובה לי אז סליחה על הכפילות למי שקראה) האם יש בכן פחד שאם לא תרגשו מספיק במיטה אז הגבר שלכן ישתעמם ויחפש לעצמו ריגושים אחרים? אני מעלה את החששות שלי בפני בעלי והוא די פוטר אותי בתשובות. אני חושבת שהמין ביננו מספק והאינטימיות נפלאה, אבל אני גם חושבת שמה שמספק אותי לא מספק אותו. בעבר הוא שוטט בפורומים באינטרנט שקשורים לאנשים שמדברים על סקס, הוא אפילו נרשם לאתרי הכרויות וקרא בלוגים שחירמנו אותו, הוא גם פתח תיבות אימיילים. כשאמרתי לו שאני יודעת הוא טען שזה לא קשור אליי. אבל אם הייתי מרגשת אותו מספיק אז הוא לא היה מחפש את זה נכון? היום הוא אומר שהוא כבר לא נמצא באתרים האלה (אחרי שדיברנו על זה במסגרת טיפולית ) אבל יש בי כל הזמן את החשש. אני מרגישה לפעמים שאני ממש חייבת לרגש אותו. שאלה נוספת - מה הייתן עושות אם גבר שהייתן איתו בקשר מסויים לפני בן זוגכם/ן הנוכחי מתוודה שהוא אינו מפסיק לחשוב עליכם/ן. אותו גבר מרגש אתכן ובסיטואציה אחרת הייתן נענות בלי לחשוב פעמיים אבל יש לכן הרבה מה להפסיד בהווה?

Lovable Stray

New member
האמ

אותי יותר מדאיג שאני אאבד עניין אבל מצד שני זה יכול לקרות לשנינו. אני חושבת (לא בטוחה) שאחרי שנים רבות של חיים משותפים במקרה ששני בני הזוג מאבדים עניין אפשר לגוון קצת גם עם אנשים אחרים. אנשים שיש להם דמיון ורצון להשקיע קשה להם יותר להשתעמם מחי המין - תמיד אפשר להמציא, לגוון, לנסות, לבדוק... מצד שני, לא לכולם יש את הרצון או הפתיחות. ולא, גברים מהעבר לא ממש מעניינים אותי, לא משנה כמה הם רוצים/רומזים/מפתים.

להרגשתי את מבקשת אישור.

את מציינת שבעלך כביכול בגד בך, ולך יש ידיד מהעבר שיצר איתך קשר. לדעתי אם תעשי מה שאת רוצה אבל בדיסקרטיות,מבלי שאף אחד ידע על כך,זה בסדר.

מייקי30

New member
../images/Emo2.gif

יכול להיות שלא הובנתי נכון. לא ציינתי שבעלי בגד בי. אם כי התחושה כשעליתי על העניין היתה תחושה של נבגדת. אבל הוא לא נפגש עם אותן נשים .

מייקי30

New member
לא מדאיג אותי שאני אאבד עניין

גם כי עדיין אחרי חמש שנים הוא מצחיק אותי ומעניין אותי ויודע להקסים אותי ואולי גם כי אם זה יקרה לי אני מתארת לעצמי שזה פחות יכאב מאשר העניין שלי בו ישאר ושלו יעלם. מה לעשות, זה אנושי לא? כמו שלא מטריד אותי מה יקרה אם אני אדלק על מישהו, אבל אם הוא ידלק על מישהי זה יטריף אותי. אין סיכוי שאני אסכים לגוון עם אנשים אחרים. אני יותר מתחברת להשקעה שכתבת עליה

SoftScorpion

New member
יש לי חדשות בשבילך,

אם את תדלקי על מישהו יהיה לך מאוד מאוד קשה לתת אהבה אמיתית לבעלך, תצטרכי ללמןד להיות מזוייפת ואני אחדש לך עוד משהו, לזייף סקס זה לא בעייה לזייף אהבה זה מאוד מאוד קשה צריך אופי ונסיון, אז אל תקלי ראש בזה מנסיון

מייקי30

New member
את צודקת בהחלט

אני ממש לא אוכל להסתיר ממנו הוא ישר ידע,אבל הנושא הזה לא מעסיק אותי . אני לא מחפשת.מטריד אותי שאולי אני לא מרגשת אותו מספיק. אחרת למה כל כך מעניין אותו לדבר עם אנשים אחרים על סקס ולא איתי?

כבר לא

אנחנו אחרי סשנים ארוכים וכנים של דיבור ודיון. הבנו ש: א. יש סיכוי סביר ששנינו נתקשה להחזיק מעמד ללא "גיוון" מבחינת בני זוג למין (זה מי שאנחנו, וידענו עד כמה בחרנו בן/בת זוג מיני מאוד) ב. אין סיכוי שמישהו מאיתנו יחפש גיוון באהבה ג. לכן שנינו ננסה למצוא יחד דרכים לגיוון במיטה אבל לא בלב. אולי זה יהיה מה שנקרא "חילופי זוגות", אולי תוספת של "צלע" למיטה, אולי למישהו מאיתנו יהיה סטוץ. מה שברור לנו הוא שהצורך קיים אצל שנינו ועלול להתפרץ אצל שנינו באותה מידה, והוא לא מאיים עלינו (וכן, אנחנו מדברים מניסיון קל, שהיה לא טוב כניסיון, אבל נדהמנו לגלות שהוא רק חיזק את נישאינו ולא החליש אותם).

בילבולונט, גם אני חושבת שאפשר

לגוון במיטה,זה רק טבעי כשיש כ"כ הרבה אנשים סביבנו שנימשך גם לאחרים. וטוב מאוד שהגעתם להסכמה משותפת, וטוב מאוד שהדבר מחזק את האהבה, והיחסים הזוגיים בינכם.

היי מייקי ../images/Emo13.gif

הפחד שאת מתארת מ"לא לרגש מספיק" נשמע לי קשור לא רק למין בהכרח, אלא בכלל למערכת היחסים שלך עם בן זוגך. במערכת יחסים שהיא קבועה עם אדם אחד, נדמה שאכן עומדים מול מצב של מה עושים מול השיגרה ומול כל העושר והשפע שקיים בעולם שבחוץ... למה לפחד בעצם? את לא אמורה לרגש אף אחד או לרצות אף אחד. את אמורה להיות את, כל מה שזה אומר, יצור משתנה, מתפתח, שטעמו ורצונותיו אינם קבועים ואינם מעוצבים על ידי הגחמות של אנשים סביבו. ואם בן זוגך רוצה בך, כפי שאת, נפלא
מה את רוצה ליצור בחייך? האם את מגשימה את זה?

למעלה