שאלה לנשואות

oreo

New member
שאלה לנשואות

בערך איזה אחוז מכל המוזמנים לחתונה אכן הגיע? (הכוונה לא לכמה אישרו ומתוכם כמה לא הגיעו אלה לחישובים הראשונים של כל המוזמנים שקיבלו הזמנות).

אצלנו

הזמנו 320 איש אבל חלק היה ברור שלא יגיעו ככה שאפילו לא ממש בספירה בקיצור 280 אישרו שהם בטוח מגיעים ובסוף הגיעו 266, יצא לנו טוב כי התחייבנו על 245 + 50 רזרבה. אורלי

danonit

New member
אצלנו כ- 80%

זה כולל גם כאלה מחו"ל שהוזמנו ולא באו שמראש עמדו אצלנו בסימן שאלה אבל הוזמנו "מטעמי נימוס". דרך אגב - יש הפתעות גם לכיוון השני, אצלנו אישרו 200, הגיעו 187 ובין אלה שהגיעו היו כמה שלא אישרו ואפילו כמה כאלה שלא הוזמנו ...

TIFS

New member
מה אם

המחיר שהקטרינג עשה לי זה לפי התחייבות מינימום של 270 ואני מפחדת שיהיה לי פחות בפועל??

shelycat

New member
...............

את מספר המנות הסופי נותנים/מזמינים רק ממש סמוך ליום הארוע (בשבוע של הארוע ואפילו רק יום לפני) ולפי זה משלמים.

נכון

אני מסרתי מספר מדוייק רק באותו יום. ובכלל תזמיני חופשי מי שאת רק מדמיינת כי אחר כך לא נעים לגלות כאלו שפיספסו, אני רציתי חתונה קטנה ולא הזמנתי הרבה אבל אמא שלי השתוללה על ההזמנות ובסוף לא יצא לי נעים שהיא הזמינה כאלו רחוקים ואני צמצמתי במוזמנים שלי ועוד אני ושמוליק שילמנו הכול. אורלי

danonit

New member
זה נורא תלוי בקייטרינג...

אם סגרת איתו כבר אז תהיה לך בעיה להוריד אותו (לבקש מחיר עוד יותר נמוך), מצד שני אני בטוחה שזה מצב סטנדרטי לגמרי והמספרים הסופיים (של האורחים) יורדים ככל שמתקרבים לארוע. ההמלצה שלי (קחי בערבון מוגבל) הוא לא לדון איתו בזה עד לממש קרוב לחתונה - מילא מספר סופי את נותנת כשבועיים מראש. אז הוא לא יהיה במצב להעלות לך מחיר כי הוא עלול להפסיד את התאריך.

בדיוק 75%

הוזמנו 300 והגיעו 400. אבל הייתה סופת גשם נוראית, אז זה באמת יוצא דופן... (אבל בכל זאת לא סלחתי למאה המבריזים).

מה פתאום!!!!

מראש אמרנו שיכינו 300 ועוד 70 רזרבה (למרות שבעל הגן טען שהוא תוך 10 דקות מארגן לנו מקום גם ל800 איש....). היה ברור שיקרה משהו כזה... על המזל שלי....

איילתי

New member
אצלנו

הזמנו 320, אמרנו לאולם 300+ 50 רזרבה והגיעו 323. "נולדו" כמה בדרך...

למעלה