ואתה מצפה, באמת לתשובה?מה הסיכוי אם מאמן כריזמטי שתתמסרו לסקס במכון או בחדר ?
למה לי נראה שהנשואות מיבנה כבר בגדו לפני והמאמן רק ניצל את מה שנפל לו ליד
מה דעתכם? בגידה ראשונה ככה באולם עם המאמן??
בטח שמצפה, שניה הן אחרי תפילה ויכתבו לו כאן וידוי.ואתה מצפה, באמת לתשובה?
יש לי תמונה שלו עם נשים נשואות עם כוס אייס קפה מחוייכות תמונה גדולה,איזה בעסה שכולם רואים את התמונה ברשת ומתלחששים כן בגדה בבעלה או לאוקישור לתמונות???
נו................... אז תביא אותה יא רשע!יש לי תמונה שלו עם נשים נשואות עם כוס אייס קפה מחוייכות תמונה גדולה,איזה בעסה שכולם רואים את התמונה ברשת ומתלחששים כן בגדה בבעלה או לא
עזוב גם ככה כולן שם בסרטים בבית בגללו,כן שכבו לא שכבו ,יש סרטון מצולם אין סרטון,לא מקנא בהן,וכמה חשוב לא להצטלם סלפי עם מי שלא מכירים טוב טוב ,חבל על בתים שמתפרקים ,מה כל כך קשה להיות כנה ולהגיד לבעל ,יש לי יצרים ותשוקה מינית בוא תספק לי את זה ,שווה עכשיו פירוק בית ובושות וכו??נו................... אז תביא אותה יא רשע!
כנראה יקיר אין לך שמץ של מושג בחיי זוג, כלומר "לא כנראה" כי אם בוודאות.עזוב גם ככה כולן שם בסרטים בבית בגללו,כן שכבו לא שכבו ,יש סרטון מצולם אין סרטון,לא מקנא בהן,וכמה חשוב לא להצטלם סלפי עם מי שלא מכירים טוב טוב ,חבל על בתים שמתפרקים ,מה כל כך קשה להיות כנה ולהגיד לבעל ,יש לי יצרים ותשוקה מינית בוא תספק לי את זה ,שווה עכשיו פירוק בית ובושות וכו??
אתה מתכון למאהב היא קוראת הוא? כל אחד והזוגיות שלו,אל תשכח שאם היא קוראת כך אז אין לה חשש ממנו ,ואולי הם ביחסים פתוחים בארוןכנראה יקיר אין לך שמץ של מושג בחיי זוג, כלומר "לא כנראה" כי אם בוודאות.
אתה יודע שיש זוגות נשואים שעד היום היא קוראת לו "הוא" גם בנוכחותו?
יקיר, בחיאת זומזום - יש נשים שעד היום קוראות לבן הזוג החוקי שלהן: "הוא". מה קשה להבין ואיך זה מתקשר ל-מה שכתבתי?אתה מתכון למאהב היא קוראת הוא? כל אחד והזוגיות שלו,אל תשכח שאם היא קוראת כך אז אין לה חשש ממנו ,ואולי הם ביחסים פתוחים בארון
במגזר השמרתי מסורתי אפילו דתי לייט ,היא לא תקרא כך,מכיר כמה שרק עושות מסביב ללא חדירה,וזה הדרך שלהן לא לחטוא בחטא הניאוף ולפרק את הבית בגלל רומן או סטוץ
כשמדובר על 50 ומעלה נשים,אז הרבה בעלים ישמחו שיפול להם לידיים,ליבנה הוא לא יחלמאמן כושר אין שום בעיה הוא לא עבר על החוק
הנשים חיות עכשיו בפחד לאן יגיעו הצילומים
להגיד לבעל שחשף את הסרטונים אני מקווה שהפיץ אותם
בדרך שלא יעלו עליו .
הנשים שהיו שם בלי קשר למאמן יסתכלו עליהם בעין לא יפה .
למכון כושר לא תגיע אישה בקרוב .
זה מתפרש אחרת בכתיבה,נו זה ברור שיש זוגות שכבולים אחד לשני ,ועדיין שיש ילדים ורכוש,לבגוד בשו שו במקום לפתוח את הנישואים,גם בפתיחת נישואים הדרך מהירה לגירושים,אני שומע ורואה בעולם הפאולימרייקיר, בחיאת זומזום - יש נשים שעד היום קוראות לבן הזוג החוקי שלהן: "הוא". מה קשה להבין ואיך זה מתקשר ל-מה שכתבתי?
האמת, מי שאשם זה מי שעלה על הצילומים והפיץ אותם.בחקירה הוא אומר שלא ידע שיש מצלמות שם ,ושהן גרושות חחחח,כלל בסיסי עם נשים בהכרות באיזה סטטוס את? לפני החפירות
הוא בא עם אבא שלו למשטרה,אם המכון לא סיפר לו שיש מצלמות אז ינצל אם סיפרו לו והוא זיין על המזרונים האשמה היא בוא גם וגם מי שהפיץ
כשמדובר על 50 ומעלה נשים,אז הרבה בעלים ישמחו שיפול להם לידיים,ליבנה הוא לא יחלמאמן כושר אין שום בעיה הוא לא עבר על החוק
הנשים חיות עכשיו בפחד לאן יגיעו הצילומים
להגיד לבעל שחשף את הסרטונים אני מקווה שהפיץ אותם
בדרך שלא יעלו עליו .
הנשים שהיו שם בלי קשר למאמן יסתכלו עליהם בעין לא יפה .
למכון כושר לא תגיע אישה בקרוב .
השמועה אומרת שזאת אישה שהייתה בקשר איתו הפיצה ,ולא בעל נבגד ימים יגיגו אם זה נכוןהאמת, מי שאשם זה מי שעלה על הצילומים והפיץ אותם.
בטח אחד/אחת מאלה שמגיחים לכאן ומטיפים לנו מוסר בלי סוף.
אגב, אם יתפסו את המפיץ הוא יחטוף תביעות אזרחיות, פיצויים ומה לא?! חוץ מבילוי בכלא כמה שנים. חיים טובים כבר לא יהיו לאדיוט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.