שאלה לנשאלים

my sTar

New member
שאלה לנשאלים

בת שירות ששירתה בכפר נוער, שנה אחת, במהלכה הדריכה קבוצת בנות ואחרי שסיימה את השירות ויצאה לה לדרכיה האזרחיים - האם זה הגיוני שתצא עם חניך של אותו כפר נוער שכעת הוא בכיתה י"ב? יש לציין שהיא בת 21 והוא כבן 18. האם רק אני מתחלחלת מהתופעה הזאת????? מלא אנשים אמרו לי, מה הבעיה בזה? היא כבר לא מדריכה שם, הוא והיא מספיק בוגרים ומודעים למצבם ורשאים להחליט מה לעשות עם חייהם. אני חושבת שזה בכלל לא נכון ולא יעלה על הדעת שמדריכה תצא עם חניך אפילו אם הוא לא היה החניך שלה הישיר ואפילו שהיא סיימה את השירות שלה שם - אחרי חודש וחצי בערך הם כבר נהפכו לזוג, זה נראה לכם בלל הגיוני??? מה דעתכם?? >את הדעה שלי אני מקווה שכבר הבנתם.. שלילית למדיי..<

ככה....

אני מכירה שני מכרים שבהם מדריכים נישאו לחניכות. לזוג במבוגר יותר (בני כ-50) יש 3 בנות ולזוג הצעיר יותר יש למייטב ידיעתי 2 ילדים כך ש...... לכי תדעי... הרי אין חוקים באהבה.... לא?! דרך אגב... מה שלומך?

my sTar

New member
הו שלום לך :)

גם אני מכירה מורה שהתחתן עם תלמידה והם זוג נהדר ביחד, אבל זה לא ממש אותו דבר, את הרי מכירה את האוכלוסייה ואת מכירה את העבודה שלנו [בתור בנות שירות] במקום הזה - זה באמת נראה לך הגיוני כל מצב האהבה הזה?? לא יודעת, קשה לי להתשחרר מדעת האנטי שלי בנושא הזה, ובדר"כ אני לא מתקבעת על דעה מסויימת. שלומי טוב מאוד, חוצמזה שהייתי קצת חולה בימים האחרונים והאף שלי ספג מכת קינוחים רצינית ולכן הוא קצת מתקלף ופצוע
מה איתך?? מה קורה איתכם שם?? מחר אולי אני קופצת לשם, ביקשתי מ-מ' מכתב המלצה, אני צריכה לבוא להתחנף קצת בשביל זה..
אז אולי אפגוש אותך בחד"א או משהו..
..

אין ספק.....

זה מוזר! מאוד אפילו..... אבל העולם שיש בו כל כך הרבה שיט אם יש קצת טוב..... קצת אהבה...... למה לא..... ופה..... הכל די אותו איכסה. אני עוזבת בסוף השנה כך שאני עכשיו במצב של ספירת הימים..... תהיי בקשר.

my sTar

New member
וואו! את עוזבת??

ממתי ההחלטה הזאת? ולאן תעזבי? [גם הפרטנר עוזב??] יום שלישי אני אמורה להגיע לשם בבוקר- אז אני חייבת לדבר איתך!! צפי לביקור

אותי זה גם מזעזע

אבל לא בגלל הגיל, נכון שהיא לא הייתה מדריה שלו אישית אבל עדיין! היא הייתה מדריכה שלו!! ולדעתי זה לא לעניין, כי זה מעוות את כל התפיסה שלו בתור חניך לגבי המדריכות (כאילו הוא כבר יוצא עם אחת אולי אחרי שהוא יפרד ממנה הוא יעבור לבתשירות הנוכחית???) וכן אני יודעת על מה אני מדברת, בפנימייה שעבדתי בה בעבר מדריכה יצאה עם חניך וזה נגמר כל כך רע שחבל על הזמן! אז אני כולי נגד העניין הזה

me991

New member
בגדול גם לי זה נשמע זוועה

במיוחד כל כך קרוב לשרות בכפר. בת שרות שבאה לכפר נוער בשביל לחפש חברים מבחינתי לא צריכה להיות שם!!!! ויפה שעה אחת קודם..

לדעתי אין בעייה מוסרית עם זה

כמו שנאמר: באהבה אין חוקים. אבל היא צריכה לבדוק אם זה לא משרת אצלה איזשהו צורך בבן זוג שהיה לה איזשהו מעמד בכיר מעליו (לא יודע לנסח עכשיו...) נראה לי שיש בזה בעייתיות דווקא בגלל שזה מזכיר יחסי אםבן, אבל לתכל'ס היא לא אימו והוא לא רחוק מהגיל שלה. בקיצור, זה לא נראה לי משהו שמוסרית צריך להתנגד לו, אבל יש פה משהו שמריח לא טוב...

למעלה