שאלה לנקלעת

amitshein

New member
שאלה לנקלעת../images/Emo35.gif

היי! אודה לך אם תשיבי לי בקרוב לשאלה הבאה: עפ"י חוזה אני אמור להתחלק בשמירה על-הילדים במקרה מחלה: חצי-מהימים. עפ"י המלצת פסיכולוגית אני נמנע מכניסה לבית גרושתי. עכשיו הבת (שנתיים) קצת לא מרגישה טוב...דלקת גרון ואולי גם קצת חום. אני אמור לקחת היום את הילדים אלי ל-3 שעות. אקסית לא מוכנה שאקח את הילדה ודורשת שאשלם 6 שעות למטפלת שתשמור עליה. הצעתי (גם בעבר) לקחת הילדה כשחולה למספר ימים אלי עד שתבריא ואקסית מסרבת. מה דעתך (בלי לראות כל תג ושיג בחוזה), האם אני צריך לשלם על מטפלת למרות שאני מוכן לקחת אלי את הילדה??? אשמח גם לדעות נוספות של אחרים מלבד נקלעת.

תשובה לא מקצועית בהחלט

לאאאאא - חצופה הגרושה. יש לך אפשרות לשמור ולטפל בילדה והיא רוצה ביביסיטר ועוד שאתה תשלם???? אני בשוק...חצופה!!!!! איך נותנים אגוזים למי שאין שיניים.

jane34

New member
אגוזים למי שאין שיניים?

אני דווקא מכירה כאלה שאלוהים נתן להן גם אגוזים וגם שיניים קוראים להן פולניות!!!!!!!!!!!
אני שונאת פולניות וגזענים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמית

שאלת ואני עונה...ומסתכל על זה כאילו זו גרושתי... אז לא אתה לא צריך לשלם במיוחד שהצעת לה אלטרנטיבה. אצלי בחוזה בגלל שאני מכיר אותה יש סעיף שכל דבר חייב להיות מקובל על שני הצדדים ואם צד אחד עושה למרות אי הסכמה של הצד השני הוא נושא בעלויות/אחריות וכדומה.

d a n i e l s 5

New member
מרגיז.

לא אתה כמובן....האשה שלך. ממליצה לך להפנות אותה לכאן שתקרא את התגובות .

סליחה על האיחור

לא הייתי מול המסך אתמול... על פניו - לפי הנתונים שרשמת, אינך אמור לשלם עבור הבייביסיטר/מטפלת בימי המחלה אם אתה נמצא שם, אם היא לא הסכימה שתגיע זה לא אמור לחייב אותך. אבל זה רק על פניו - מפני שלא ראיתי את החוזה ואת נוסח הסעיף שם.

עמיתוש

אין לי ספק שאתה צודק. אין שום סיבה שבעולם שתשלם עבור המטפלת כחלופה לאלטרנטיבה שהצעת לה. הכי חשוב שהילדה תבריא! היה רגוע ושליו, תן לה להתנהל, לחשוב ולהחליט מה שהיא רוצה. אתה מצידך הצעת לבוא ולקחת אותה , היא לא רוצה - בעיה שלה! הייתי מציעה לך בפעם הבאה לתעד את העובדה שהיא לא מאפשרת לך לקחת אותה, שתהינה הוכחה, לך תדע לאן היא תגיע עם זה....אם היא מגיבה כך, חשוב לנהוג בזהירות עם אנשים כאלה - ממש חצופה! אחחחחחחחחח, באמת לא ברור לי איך אנשים ועל מה אנשים בוחרים לבזבז אנרגיות. יום טוב איש

amitshein

New member
תודה לכל המשיבים והמשיבות../images/Emo24.gif

וגם תודה לכולכם על התמיכה...

למעלה