שאלה לנעם

ravid74

New member
שאלה לנעם

שלום, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות שאני בהריון למרות שבדיקה ביתית לאחר איחור של שבוע הראתה תוצאה שלילית? אני מנסה להרות למעלה משנה וחצי וללא תוצאות וללא הבחנת בעייה עברתי טיפולי הזרעה אבל בחודשיים האחרונים לקחתי לי הפסקה ,רופא הנשים שלי אומר שיכול להיות מצב שאני כן בהריון משהו כמו 5% וחובה עלי לבצע בדיקת דם. רציתי לדעת האם את ממליצה על עליית מדרגה מבחינת הטיפולים למרות שאין בעצם שום בעייה אצל שניינו. בתודה מראש.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. יש תמיד סיכוי קטן שהערכה טועה, ואפשר לחזור על הבדיקה, או לעשות בדיקת דם. לשאלה השניה אני יכולה לענות, כי אין לי שמץ של מושג מה מצבכם ומה עברת. בהצלחה נועם

עוד שאלה לנועם -הורמונים

אף פעם לא ממש חקרתי, אבל הגיע הזמן... מהי רמת ההורמונים (E2 ו- P) הנחשבת טובה לפני ביוץ? האם גודל הזקיק הוא הקובע או שרמת ההורמנים משפיעה יותר? תודה רבה נ.ב ברור לי שהתשובות משתנות מאישה לאישה, אני רק רוצה להבין מה זה אומר.

נועם@בת

New member
זקיק בשל תורם כ200 יחידות E2

(500-1000 לפי היחידות של לאומית). הפרוגסטרון נמוך בתחילת החודש ולקראת הביוץ הוא מתחיל לעלות. כשמגיע ל4-5(יחידות של לאומית, לא זוכרת כרגע מה הן) מתחיל הביוץ עצמו. מה שקובע אם הביוץ יתחיל (אם לזה התכוונת) זה עלית הLH בעקבות עלית הE2. נועם

למעלה