שאלה לנמרוד...

shir shir

New member
שאלה לנמרוד...

השיר "השכנה שלי" נכתב לשכנה מסויימת או על פי מקרה מסויים או סתם בשביל לעורר אנשים לגבי אלימות שקורת לידם? *בקיצור על מה ולמה כתבת את השיר....

hodayoyo

New member
אני זוכרת שהוא סיפר... ../images/Emo60.gif

לא זוכרת איפה, אבל הוא אמר משהו שהוא עבר ברחוב ושמע רדיו על ווליום גבוה וצעקות או משהו כזה... בכל מקרה אני אשאיר לו את הכבוד לענות
וד"א- רועי גפן יותר מלך
וגם גלעד

shir shir

New member
מה?!

מה פתאום הופמן שולט!!!!!!! אין עליו!!!!! עם כל הכבוד לרועי זה שיש לו עיניים כחולות לא אומר שהוא יותר טוב הופמן!! טוב אבל הויכוח הזה מתאים לפורום אחר....:)

hodayoyo

New member
חחחח יאללה מלחמה ../images/Emo60.gif

איזה כיף שיש עוד אנשים שאוהבים את סינרגיה... בחבר'ה שלי זה הולך ככה- אני: יאאאא אני לא מאמינה ששוב ההופעה של סינרגיה ביום שישי!!!
כולם: מי?????????? אההה חוץ מאחת שגרמתי לה להידלק עליהם ורוצה עכשיו לקנות ת'דיסק

בוֹטן

New member
גם אצלי זה ככה

וגם אני הדבקתי אנשים בהם... אבל אצלי זה הרבה!! הדבקתי המון אנשים בהם ועכשיו זה משתלם כולנו נוסעים להופעה ביום שישי:p BTW רוב ההופעות שלהם אמצע שבוע... פעם בהמון זמן הם תוקעים הופעות בסופ"ש

hodayoyo

New member
כן, אבל האמצע שבוע זה... ../images/Emo60.gif

במקומות נידחים שרחוקים מהמקום הנידח שבו אני גרה אררר

shir shir

New member
אצלי...

אני שכנעתי את כולם לבוא איתי להופעה שהייתה להם בחנות דיסקים והיה נחמד... אני הדבקתי 3 חברות שלי ואז שתיים נטשו ועכשיו אני בתהליכים עם אחת חדשה.. ואפילו אח שלי קנה את הדיסק שלהם...(למרות שכבר היה לי אחד בבית והוא היה יכול לשמוע איתי) :)

hodayoyo

New member
תראו תמונה יפהההה ../images/Emo60.gif

רועיייייייי **זכויות שמורות לאור**

למעלה